yemin ettim 10 kilo verdim... simdi bi 10 kilo daha vermek için bu topikteyim...

zordegil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.497
316
148
Kızlar ben cikolata bağımlısıym resmen.. ve sadece cikolata yüzünden kilo alıyorum ve veremiyorum. . Bundan iki ay once yemin ettim 69 u gorene kadar yemicem die ve iki gun once gördüm cok şükür. . Toplamda 10 kiilo verdim... simdi hedefim bi 10 kilo daha vermek... benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslara topigim açık . Ben hergün burda olacağım motivasyonum icin...

Ben varim surekli alip vermekten biktim. 10 kilo vermem lazim. Neler yaptin?

Ben varim surekli alip vermekten biktim. 10 kilo vermem lazim. Neler yaptin?

Çikolata cips kola dondurma kek bisküvi bu tarz şeyler yemedim iki ay boyunca... sağlıkli beslendim..diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeyi ogrendim dedikleri seyi uygulamisim farkinda olmadan... onlar yerine findik yedim ara ara aciktikca leblebi yedim meyvemi yedim..makarna mi bile yedim... ama yarim tabak ... ekmek yemedim mümkün olduğunca. .. simdi iki gündür cikolataya doydum yedim ne canm istediyse...dun gece tekrar yemin ettim ve iinşallah bu 10 kiloyuda verecegim...hic strese girmedim çünkü cikolataya yeminli oldugum icin içim rahatti yemeye yeltenmedigim icin ikilemde kalip kendimi de sıkıntı ya sokmadim .. super gecti diyetim... Bugün tekrar başlıyorum ve zorlanacagimi düşünmüyorum. ..

Simdi tartildim 70.100 çıktım. . Iki gunde 1 kilo almışım o kadar yemege az bile almışım ama haketmistim :) 70 kiloyla diyet serüvenim kaldığı yerden devam ediyor ...hiii bu arada spor yapmadim hic ... evde bisiklet im var aslında ... artk en az yarım saat onada binmeyi düşünüyorum...

Bir lokma ekmek iki catal peynir yedim ... simdi sütlü Türk kahvemi içiyorum :) bugun kahvalti yapasim yok. .

Evettt canm ... ben abur cubura düşkünüm .. yemekle pek aram yokturda yine de yemeyi severim... ama maşallah hic zorlanmiyorum. .. gidecek bu 10 kiloda inşallah

bende senden farkım yok bende abur cubur manyağıyım

ama gel görki çok zor kilo veriyorum

1,5 yıl gibi sürede 60kg düştüm şimdi hop başa döndüm

kndime çok kızıyorumm

bir türlü doğru düzgün başlayamıyorummm

beni de gaza getirrrrrrr de bende başlayayımm

hoş bu hafta oruçluyum inş

bende bir yemin etsem ama ben öyle çok düşkündeğilim herhengi bişeye herşeyi yiyorum yani sabah kalkıyorum bugün başlayacagım diyorum ama bi ondan bi bundan gidiyor eger burdan devam edeceksen bende katılmak isterim biraz motivasyon olur benim için 72.5 kg olmalıyım ama sabah tartılıp öyle yazayım net kilomu bi 6 lı rakamları görsem yeter.... yetmezde şuan o bie benim için büyük bişey ilk hedefim 6 lı rakamlar

canım bende çok zor veririm gram gram ama almaya gelince toplu bişekilde alırım üçümüzünde kilosu 3 eksik 5 fazla umarım iyi bir yol arkadaşı oluruz

canım bende çok zor veririm gram gram ama almaya gelince toplu bişekilde alırım üçümüzünde kilosu 3 eksik 5 fazla umarım iyi bir yol arkadaşı oluruz

neden olmasınn topik sahibi kabul ederseeeeeeee

ben varya 5 kg 1 ay gibi bir sürede alddımmmmmmmmm

hep 64-65 kg giderken bir baktımm 70kg olmuşum şimdi 68 sürünüyommmmm

Masallah canim Neolur beni de alin araniza, yanliz basima yapamiyorum. Ozelikle de tatli krizlerim tutuyor beni.
Fazladan 10 kilo vermem gerek benimde. Gecen cuma tartildigimda 64 kilo cikmisim boyumda 160.

vallaha kardescikler ablaciklar az once muzigi bayaga acip hop hop ziplayip delice dans ettim bugunluk bukadar, gerci jilian kadar etkisi olmaz ama (3 levelde yarida kestimde

Kizlar ben bu sabah 70.100 çıktım. .. sabah az peynir bi lokma ekmek oglen sütlü kahve ikindi fındık aksam 5 gibi bir dilim ekmek az recel yedim 6.30 gibi de cigkofte yedim sanirim 5-6 taneyi buldu ... deminden de esimle cekirdek yedik :) :) Bu günüm biraz fazla oldu kızlar. .. ama yarin adam akıllı basliyorum.. hedefim ayın 20 sine 67.50 olmak :) :)

vallaha kardescikler ablaciklar az once muzigi bayaga acip hop hop ziplayip delice dans ettim bugunluk bukadar, gerci jilian kadar etkisi olmaz ama (3 levelde yarida kestimde
Bravo canm sana.... hergün böyle güzel haberlerini yaz .. yaptiklarini yaz... bizede örnek ol...

Bravo canm sana.... hergün böyle güzel haberlerini yaz .. yaptiklarini yaz... bizede örnek ol...

saol canim ablacim insallah. hergun buraya iyi de olsa kotu de olsa ne yiyip ne ictigimizi yazalim, yazalim ki birbirimizden azar isitelim ve dedigin gibi her hafta cuma gunu tartilalim.
Vallaha ben umitliyim neden olmasin....... hatta olacak!!!

saol canim ablacim insallah. hergun buraya iyi de olsa kotu de olsa ne yiyip ne ictigimizi yazalim, yazalim ki birbirimizden azar isitelim ve dedigin gibi her hafta cuma gunu tartilalim.
Vallaha ben umitliyim neden olmasin....... hatta olacak!!!

Neden olmasın ne demek canm... olacak inşallah ..onun icin birdayiz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…