Yemek kalmadı

Bi kere daha yasarsan bence soyle yap yemek saati yemegini disardan soyle sana ve cocuklarina yetecek kadar al yemegini gir bi odaya kapat kapini yiyin rahat rahat. Annen bu ne dersede anne her seferinde yemek kalmiyodu tedarikli geldim bende

Cok uzuldum ya okadar kosturuyosun bi lokma yemek yok hele ki en son dediign cocuklarina ve sana verdigi yemege bak pes ya gitme kuzum gitme misafiri kendi agirlasin herkese var olan yemek sana ve cocuklarina niye yok biraz fazla yemek yapsin ozaman uzuldum valla herkesi agirlicagina bi kerede kızını evladini guzelce agirlasin

iyide anlamadıgım su annen akıl etmiyosa sen et yarım gun yardımcı neden almıyorun buyık sekırlerde bile 50 ile 75 arası yarım gün tutun bi kadın sürekli tabakları hazırlasın cay koysın hizmet icin sen annene bunu söylesene

Yorumları okumadan yazıyorum. Ben olsam yemek sipariş ederdim ne çocuklarım ne de ben aç kalmazdım.. hatta eşime durum bu gidelim der giderdim.. aç kalmaktansa kendi misafirini kendi ağırlasın.. evet annedir yardım edilir ama suistimal varsa kendimi düşünürüm.. bir daha gitmeyin ya da gitseniz de yanınızda sefer tasınız olsun

Yuhhhhh yani baban ya da başka kardeşin yok mu senin. Peki eşin nasıl oturup yemek yedi. Nasıl bir annen var diğer konularda aranız nasıl?

Eşimin hiçbir şeyden haberi olmadı. Ona gösterdikleri yere oturdu. Masada yemeğini yedi ve kalktı. Ayrı odalardaydık. Annemle aramız hep mesafelidir. Annem beni çok dövüp ezerdi. Ama çocukları dışında herkese çok yardım eder, cok sevilen biridir. Öyle zaten sarılmak, dertleşmek gbi samimiyetlerimiz hiç olmadı. Beni büyüttüler, okuttular, ihtiyaçlarımı eksik etmediler. Düğünümde gereken herseyi yaptılar, beni utandıracak mahçup edecek insan olmadıkları, insan içine cıkarılabilecek düzgün birileri oldukları için, onları üzmeden kırmadan yanlarında olmaya devam ediyorum. Yani bir nevi vefa gösteriyorum. Üzülerek söylüyorum tabi ki. Ama durum bu.

???? Burada hizmet ile ilgili bir sorun yok ki? Konuya farklı bir bakış açısı ile girmişsiniz. :))

O zaman şikayet edecek bişey yok bence

Ekmek yoktu. Masadan artan ekmekler geldi sofra kalkarken. Ben de o kadarına elimi uzatmadım ne yalan söyleyeyim. Eve gelince reçel ekmek yedim.çocuklar iyi kötü yedi birseyler.
O zaman konuş annenle ya yemegı bol yapsın yada cagırmasın yani
Acaba yardım et bulasık falan içinmi çagırıyo

Hizmet et diye cagiriyor sen de yemek mi bekliyorsun??
Seni dusunmuyor da cocuklari dusunse bari, gerci hamileyken dusunmeyen cocuklari sonradan dusunur mu!!

Bizim ailede de ablam böyledir ev yol geçen hanı gibi ışık gören girer ablamda mutfaktan çıkmaz sürekli iş yapar ama sofrada her zaman yeri boştur kazara yer kalmadı diyelim çok kalablığız ben ya da ablam bi tabure olsa bile çeker otururuz hemen ama ona rağmen bazen ablam çocuklar çok huysuzlanıyo diye anne ben gelmim diyo bazen çok normal yani sende diyebilmelisin çocuklarına da sanada yazık seninde bi ailen var..

Yuh artık cidden.kalabalik sofrada yer yoksa bile annem kalkar bizi oturtur önce cidden inanamadım yaa...annenle bu konuyu konuşmalısın

Bu ve benzeri sebeplerden oturu sulalemin olmadigi bir ilde yasiyorum. Bizde de oyledir misafir degerlidir. Ama sende misafirsin annene de ki bizi de davet et misafir olarak ama baska misafirin varsa 1 saniye oturmam cikar giderim. Bosver caninin kiymetini bil kotu olma annenle ama ezdirme ne kendini ne cocuklarini. Hatta bi daha once cocuklarinin kendinin yemegini ayir bi kenara

Babam görmedi, kardeşim gördü. O da az bir yemeği çocuğuyla yiyordu. Biraz et al abla, salata al nolursun dedi. Ben de yok canım seninki de çok azmis dedim. Bu kadar.
Anam sanki the walking dead. Varlık içinde yokluk çekmek gibi. Milleti bırakmıyor evlerinde rahat rahat yesinler eve çağırıp aç bırakıyor. Yazık ya kardeşine söylediğin şeye hem güldüm hem üzüldüm.

Bilmiyorum bence siz kimse size vermeden kalkın yemeğinizi alın. Hadi siz neyse de çocuklarin yemegeni alın yedirin millet gelmeden. Anneniz normal gelmedi. Niye yetişebilecek kadar kişi çağırmiyor. Kendi yiyor nu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…