Yemek kalmadı

Alınmayın da bu kadar abuk bir anne daha görmedim. Araları okuyamadım 1. sayfayla cips olayını okudum bir tek. Çocukken falan hiç arkadaşı olmamış, kimseyle arası iyi olamamış mı acaba bu şekilde kendince sevgi görmeye çalışıyor? Buna anlam versem de fazladan yemek yapmamasına anlam veremiyorum. Ben olsam beni düşünmeyen anneyle görüşmezdim sanırım, bu insan sevgisinden öte artık. Kendinizi, yeni kurduğunuz ailenizi de düşünmeniz gerekiyor.

Kusura bakma kabahat sende

Çocuklu kadın tencerenin en üstünden çocuklarına koyar yemek

Annemin evi açar tencereyi koyarım çocuğumun yemeğini ilk önce

Kv de de yaparım aynını

Hamile iken insanlar sofraya gel demiş gidip otursaydınız yalan söylemek yerine

Siz kendinize önem verin zira anneniz hala sizi anlamamış

Hamileyken misafirler çağırdı evet ama yer yoktu. Annem onları masaya tabure falan ekleyerek 6 kişi fazladan sığdırmış. O noktada yapacak bir şey yoktu. Misafirler gel diyor ama sofrada çocukları oturuyor. Birini kucağıma alayım sen sandalyeye otur diyen de yok.sadece gel diyip duruyorlar. Ben gidip yatınca annem rahatladı. Sığdırmak gereken kişi gitti, olay bitti.

Hanfendi affınıza sığınarak:KK68: söylüyorum ama bir söz vardır allah *t*, k*p*ğ*, ana baba etmesin

bi daha çağırdığında

beni ve çocuklarımı aç bırakıp millet gözümüzün önünde yerken seyredelim diye çağırma

deyin. ne bu kibarlık modu ya. ağzınızı bile açamamışsınız pes.

Hamileyken misafirler çağırdı evet ama yer yoktu. Annem onları masaya tabure falan ekleyerek 6 kişi fazladan sığdırmış. O noktada yapacak bir şey yoktu. Misafirler gel diyor ama sofrada çocukları oturuyor. Birini kucağıma alayım sen sandalyeye otur diyen de yok.sadece gel diyip duruyorlar. Ben gidip yatınca annem rahatladı. Sığdırmak gereken kişi gitti, olay bitti.

İyi de söyleyin işte X abla otur diyorsun da yer yok diye

Yani çocuğu mu alsanız ki kucağa vs dersiniz ya da ben koltukta bir tabak alır elime otururum dersiniz

Hamileyim ve yer yok derseniz ben sığamam oralara annem bir tabak hazırlar elime verir ben şuracıkta koltukta otururum dersiniz olur biter

Annenizin huyunu biliyorsunuz açıkça herkesin yanında istemeniz gerektiğini de bilmeniz lazım

Dolabtan kahvaltılık cıkarıp yeseydin anneni tanımışsın yabancıda degilsin fazla takılma..

Ekmek yoktu. Masadan artan ekmekler geldi sofra kalkarken. Ben de o kadarına elimi uzatmadım ne yalan söyleyeyim. Eve gelince reçel ekmek yedim.çocuklar iyi kötü yedi birseyler.

Ben olsam kesinlikle bi daha gitmem simdi bile babamin evine gidiyomm annem bana kendi kabini veriyor sonucta biraz dusunceli olacak annen o kadar gebe oldugunu bilmiyormu rahatsiz olacagini yada ne biliyimmm kizm kusura bakma yemek yemedin ben hemen sana hazir bi sey yapıp getireyimm annenizle bu ladar mesafeli olmamalisiniz herseyi acik acik konusmalisiniz yoksa böyle devem eder

İyi de söyleyin işte X abla otur diyorsun da yer yok diye

Yani çocuğu mu alsanız ki kucağa vs dersiniz ya da ben koltukta bir tabak alır elime otururum dersiniz

Hamileyim ve yer yok derseniz ben sığamam oralara annem bir tabak hazırlar elime verir ben şuracıkta koltukta otururum dersiniz olur biter

Annenizin huyunu biliyorsunuz açıkça herkesin yanında istemeniz gerektiğini de bilmeniz lazım

İşte sorun zaten orada. Ben zaten bekarligim boyunca ayakta orda burada takılmışım.tabağa ne düşerse köşede mutfakta yemişim. Annem aramış 50 kere hayır demişim. Hamileyim ve arayıp 3-5 kişi olacağız diyor. Ben de şu masaya otururum diye gidiyorum. Masada yer yok, öyle yarım ağız çağıran misafir var, ev sahibinden ses yok. Siz çocuğu alışverin ordan dememek de benim hatam olsun. Ben annemi biliyorum evet. Ama bu kadar yapacağını yemin ederim bilmiyordum. Bana dantelli kapak oldu.

Babanız ya da kardeşleriniz bu duruma ne diyor ? Kimse sizin ve çocuklarınızın önündeki azıcık yemeği görmedi mi?

Babam görmedi, kardeşim gördü. O da az bir yemeği çocuğuyla yiyordu. Biraz et al abla, salata al nolursun dedi. Ben de yok canım seninki de çok azmis dedim. Bu kadar.

Öyle vallahi burada anne kızını düşünmüyor sadece hizmetçi yardımcı gibi görüyor Kızına bir tas yemek ayırmayan anneden ne beklenir kadın torunları bile düşünmemiş hanfendi aç kalmış
O konuda zaten hakli degil annesi.
Ama sizin soylediginiz tabir kadar da degil. Neticede karninda taşımış büyütmüş evlendirmis.
Hepimz de super anne degiliz illa ki.
Kizariz haksiz buluruz da o laf cok agir .

14 kişilik sofra diye bir şey olabilir mi yaaa. 8 kişilik masaya ittire kaktira tabure falan sokuşturarak olduruyor. :)) aslında istediği kadar çağırsın beni ilgilendirmez. İsterse 80 kişi çağırsın. Ama beni buyur edecek sofrası yoksa, bana ikram edecek yemeği yoksa beni cagirmasın. Ben kırılmam böyle bir şeye. Bizim öyle bir ilişkimiz yok zaten.
Siz neden kırılacak dökülecek diye düşünüyorsunuz kusura bakmayin kimse kimseyi kendinden daha fazla düşünmez kendini düşüne eksik gelemem değil gelmiycem diyeceksin valla sınırını kıymayı bileceksin kimse o sınıra görmesin annen bile ayrıca pes nasil bu kadar sessiz kaldınız aç kalmak da ne ana evinde gel 3 beş kişi dediğinde gelmem ne çocuklar doyuyor ne ben demeyi bilmezsen daha çok.ac kalırsın

O konuda zaten hakli degil annesi.
Ama sizin soylediginiz tabir kadar da degil. Neticede karninda taşımış büyütmüş evlendirmis.
Hepimz de super anne degiliz illa ki.
Kizariz haksiz buluruz da o laf cok agir .
Burada konu sahibinin sesi çıkmıyor siz niye rahatsız oldunuz anlamadım

Back