- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi birbucukyil
-
Zaten bir daha kesinlikle olmaz. Bu kadar enayi kimse olamaz zaten.
Kusura bakma kabahat sende
Çocuklu kadın tencerenin en üstünden çocuklarına koyar yemek
Annemin evi açar tencereyi koyarım çocuğumun yemeğini ilk önce
Kv de de yaparım aynını
Hamile iken insanlar sofraya gel demiş gidip otursaydınız yalan söylemek yerine
Siz kendinize önem verin zira anneniz hala sizi anlamamış
Hamileyken misafirler çağırdı evet ama yer yoktu. Annem onları masaya tabure falan ekleyerek 6 kişi fazladan sığdırmış. O noktada yapacak bir şey yoktu. Misafirler gel diyor ama sofrada çocukları oturuyor. Birini kucağıma alayım sen sandalyeye otur diyen de yok.sadece gel diyip duruyorlar. Ben gidip yatınca annem rahatladı. Sığdırmak gereken kişi gitti, olay bitti.
Dolabtan kahvaltılık cıkarıp yeseydin anneni tanımışsın yabancıda degilsin fazla takılma..
Abartmayin.Hanfendi affınıza sığınaraksöylüyorum ama bir söz vardır allah *t*, k*p*ğ*, ana baba etmesin
Öyle vallahi burada anne kızını düşünmüyor sadece hizmetçi yardımcı gibi görüyor Kızına bir tas yemek ayırmayan anneden ne beklenir kadın torunları bile düşünmemiş hanfendi aç kalmışAbartmayin.
O kadar da değil.
İyi de söyleyin işte X abla otur diyorsun da yer yok diye
Yani çocuğu mu alsanız ki kucağa vs dersiniz ya da ben koltukta bir tabak alır elime otururum dersiniz
Hamileyim ve yer yok derseniz ben sığamam oralara annem bir tabak hazırlar elime verir ben şuracıkta koltukta otururum dersiniz olur biter
Annenizin huyunu biliyorsunuz açıkça herkesin yanında istemeniz gerektiğini de bilmeniz lazım
Babanız ya da kardeşleriniz bu duruma ne diyor ? Kimse sizin ve çocuklarınızın önündeki azıcık yemeği görmedi mi?
O konuda zaten hakli degil annesi.Öyle vallahi burada anne kızını düşünmüyor sadece hizmetçi yardımcı gibi görüyor Kızına bir tas yemek ayırmayan anneden ne beklenir kadın torunları bile düşünmemiş hanfendi aç kalmış
Siz neden kırılacak dökülecek diye düşünüyorsunuz kusura bakmayin kimse kimseyi kendinden daha fazla düşünmez kendini düşüne eksik gelemem değil gelmiycem diyeceksin valla sınırını kıymayı bileceksin kimse o sınıra görmesin annen bile ayrıca pes nasil bu kadar sessiz kaldınız aç kalmak da ne ana evinde gel 3 beş kişi dediğinde gelmem ne çocuklar doyuyor ne ben demeyi bilmezsen daha çok.ac kalırsın14 kişilik sofra diye bir şey olabilir mi yaaa. 8 kişilik masaya ittire kaktira tabure falan sokuşturarak olduruyor. :)) aslında istediği kadar çağırsın beni ilgilendirmez. İsterse 80 kişi çağırsın. Ama beni buyur edecek sofrası yoksa, bana ikram edecek yemeği yoksa beni cagirmasın. Ben kırılmam böyle bir şeye. Bizim öyle bir ilişkimiz yok zaten.
Babam görmedi, kardeşim gördü. O da az bir yemeği çocuğuyla yiyordu. Biraz et al abla, salata al nolursun dedi. Ben de yok canım seninki de çok azmis dedim. Bu kadar.
Burada konu sahibinin sesi çıkmıyor siz niye rahatsız oldunuz anlamadımO konuda zaten hakli degil annesi.
Ama sizin soylediginiz tabir kadar da degil. Neticede karninda taşımış büyütmüş evlendirmis.
Hepimz de super anne degiliz illa ki.
Kizariz haksiz buluruz da o laf cok agir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?