- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi birbucukyil
Annemi düşündümde hamile olucam çocuklu olucam adam yerine dahi koymayacak asla gitmem asla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan hiç saf değilim. 6 sene, 30 dan fazla davet etti. 3 kere bu tuzağa düştüm. İlkinde hamileyim diye masaya otururum sandım :), ikincide 36 haftalık hamileyim elim ayağım davul gibi olduğu için insaf eder sandım, en azından misafirin çocuklarıyla mutfağa sofra yaparız sandım. Misafirler bile o halime acıdı, kendisi acımadı. Anne ne olur çocuklarla mutfağa kuralım dedim kabul etmedi. Beni o kadar güleryüzlü uğurladı ki evime o gün. Halbuki ben bir lokma bile yemeden karnım burnumda evime doğru yürüyüp gittim. 3 yıl asla asla kabul etmedim. Ama bu sefer çocuklarım var, artık koca kadın oldum. Böyle olmaz sandım. Öpüyor hoşgeldiniiizz, giderken güzel güzel uğurluyor sarılıp gülümsüyor. Ben de sorun yokmuş gibi dönüp geliyorum evime.Çok safsın valla
İnan hiç saf değilim. 6 sene, 30 dan fazla davet etti. 3 kere bu tuzağa düştüm. İlkinde hamileyim diye masaya otururum sandım :), ikincide 36 haftalık hamileyim elim ayağım davul gibi olduğu için insaf eder sandım, en azından misafirin çocuklarıyla mutfağa sofra yaparız sandım. Misafirler bile o halime acıdı, kendisi acımadı. Anne ne olur çocuklarla mutfağa kuralım dedim kabul etmedi. Beni o kadar güleryüzlü uğurladı ki evime o gün. Halbuki ben bir lokma bile yemeden karnım burnumda evime doğru yürüyüp gittim. 3 yıl asla asla kabul etmedim. Ama bu sefer çocuklarım var, artık koca kadın oldum. Böyle olmaz sandım. Öpüyor hoşgeldiniiizz, giderken güzel güzel uğurluyor sarılıp gülümsüyor. Ben de sorun yokmuş gibi dönüp geliyorum evime.
Anneniz kız çocuğuna değer vermeyen biri sanırım. Yanlış mıyım?
Sorun bunlar değil ki.Sorun annenin senin bu yaşadıklarından ve düşündüklerinden hiç haberinin bile olmaması ve yaptığı onca şeye rağmen susman.Bu büyük terbiyesizlik yani, annenin bunu yapmış olması bu durumu hafifletmez daha da ağırlaştırır.
Iyi de kardeşim annen napsin kızı ağzını açıp bir şey söylemiyor ki ?
Aç ağzını anne sayende aç kaldım valla her seferinde böyle oluyor böyle yapacaksan beni çağırma de.
Durumdan şikayet etmiyorsun ki kuzu kuzu bisküvi yiyip donmussun evine.Bi de ramazan da yani pes!
Demek ki annen de kız da bir şey demiyor o zaman her şey yolunda diye düşünüyor.
Allah aşkına kk daki konuların yüzde 80 ı böyle.
Kv deye laf edilemez kocaya öyle gorumceye desen öyle.
Ya iletişim her şeydir alın şu insanları çatır çatır söyleyin rahatsiz olduğunuz şeyleri.
Siz söylediniz diye karşıdaki ölmez merak etmeyin.
Sevgili konu sahibi arkadaşım annenize karşı yasadiklarinizdan dolayı sitem edemeyisiniz annenizin sizi yetiştirme tarzından kaynaklanıyor.bence anneniz çok iyi bir anne sizde çok iyi bir kizsiniz.guzel yetiştirmiş.Bikere yazınız nekadar olumsuzluklar icersede tebessüm ederek okudum yazınızı.bikere çok tezcanli bir kadın anneniz birde misafiri gerçekten seviyor,herkes ama herkes olsun istiyor.kucucuk masaya yüz kişi sigsin.Yemek Azda olsa yüz kişide olsa doysun istiyor hesap edemiyor.cok misafir cagirsam da az yorulayim çok iş çıkmasın istiyor.Bazı konularda düşünemiyorum.sen onun bitanecik evladın olduğu için senin durumu idare edeceğini zannediyor.ama sen de kiriliyorsun haklı olarak.annenizi bukadar olayla yargilayamam,anneni en iyi sen tanıyorsun bence sen yinede gönlünü kırma anneciginin.Misafir zamanlarında bı bahane bulup gitmezsin yada gittiğinde hemen tabağını ayır koy kenara:) o misafirin heyecanıyla ne yaptığını bilmiyor hoş gör olurmu.baktin olmuyor biraz citlat istersen.
Kasıtlı olarak mı yaptığını düşünüyorsun..Üzüldüm gerçekten.annenizi en iyi siz tanıyorsunuz..ben inanın misafirin heyecanına vermiştim hatasını.Evladı olduğum için herşeyi idare edecek olduğumu düşünmesi doğru. Diğerleri hiç doğru değil. Annemin çok farklı bir dünyası var kendi içinde. Kendisi kesinlikle iyi bir anne olmamakla birlikte, hertürlü hatalı davranışı yapmıştır. Ama bana bir başkası benzer şeyler yapsa çok ağır geliyor ona.
Kasıtlı olarak mı yaptığını düşünüyorsun..Üzüldüm gerçekten.annenizi en iyi siz tanıyorsunuz..ben inanın misafirin heyecanına vermiştim hatasını.
Bilerek yapmıyor. O kadar da vicdansız değil. Ama böyle bir sonuçla karşılaşırsa ilk feda edebileceği kişi olarak çocuklarını seçeceğini baştan hesaplıyor diyelim.
Bende böyle yetiştim biliyormusun..Ve bu konuda anneme çok kızıyorum.ilk çocuklarını feda eder.baskalarina cocuklarindan daha çok önem verirdi.gercekten bende bu duruma üzülüyorum.ve evliligimde bu konuya dikkat ediyorum onceligim ailem..Onceligim çocuklarım düşüncesiyle hareket ediyorum.Bilerek yapmıyor. O kadar da vicdansız değil. Ama böyle bir sonuçla karşılaşırsa ilk feda edebileceği kişi olarak çocuklarını seçeceğini baştan hesaplıyor diyelim.
Cocuklari ne olursa olsun cepte cunku.