Hihi evet canim:))Hadi yaa ciddimisin :) Normalde nerde yaşıyorsun yoksa Trabzondamısın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hihi evet canim:))Hadi yaa ciddimisin :) Normalde nerde yaşıyorsun yoksa Trabzondamısın :)
Hihi evet canim:))
Merkezdeyim canim sen? Malesef ogrenceyim ben halaÇok sevindim Trabzonda nerdesin peki :) bende Trabzondayım çalışıyormusun ?
Merkezdeyim canim sen? Malesef ogrenceyim ben hala
Aa ne guzel tesaduf:)))Bende merkezdeyim canım :)) çalışıyorummm ben .
Aa ne guzel tesaduf:)))
Bunlarda haftasonu indiriminden aldıklarım.
Taç havlularım ve linens pasta sevisliğim
Eki Görüntüle 951663 Eki Görüntüle 951664 Eki Görüntüle 951665
Beğenmene sevindim tatlım.Çok teşekkür ederimm Rabbim nasip ederse inşaAllah İstanbul Ümraniyeye gelin gideceğim
Kızlar kendi taç havlularımın resmini bulamadığım için benzer olan ilk resimdeki english home havlularını koymuştum.Dün kendi havlularımın fotoğrafını çektim işte benim havlularım bunlar
Eki Görüntüle 953890 Eki Görüntüle 953898
Ya ben memleketimden birini bulmusken bisey soriyim:) gelinlik bakmaya gitcemde canim nerden bakiyim var mi bildigin iyi bi yer
Kızlar kendi taç havlularımın resmini bulamadığım için benzer olan ilk resimdeki english home havlularını koymuştum.Dün kendi havlularımın fotoğrafını çektim işte benim havlularım bunlar
Eki Görüntüle 953890 Eki Görüntüle 953898
Tamam canim cok sagol bakcam hepsine:)canım kunduracılardaki dianaya bakabilrsin eski bozkurtların olduğu yerdeki gelinlikçiye bakabilirsin birde dumlupınara gitmeden o arada pasajın üst katındaki gelinlikçiye bakabilrsin tatlımm
Gel canım gel İstanbul güzeldir Bende İstanbul Anadolu yakasındayım ama Pendik'teyim. Görümceciğim Ümraniyede
Cok guzelmis bunlarda:) yani diyosunki cikmisken taca ugramadan eve gitme:)))
Tamam canim cok sagol bakcam hepsine:)
Evet canım istanbul güzel ama biraz sıkıntılı pek gelmek istemiyorum trafik vs beni yorar die.Pendik yakın zaten bende yılda 1-2 kere geliyordum istanbula
Hımmmm çok hoşlar çok beğendimmm
Tamam canim:) cokda secenegimiz yok malesef bakmaz miyim ugrarim tabi belki annemi ikna edip boye ciciler alirim:))) optum canim ben cikiyimEvet canım linensede uğra güzel şeyler var orda da Bak tatlım zaten öyle fazla bakılcak yer yok ama söylediğim yerdekilerde fena değildir
Tamam canim:) cokda secenegimiz yok malesef bakmaz miyim ugrarim tabi belki annemi ikna edip boye ciciler alirim:))) optum canim ben cikiyim
Beğenmene memnun oldum tatlımmmm Daha güzelleri senin olsunnn