~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Buaralar çeyiz için pek bişey alamıyorum malum borçlarımı ödemem lazım pek para kalmıyor zaten arada ufak tefek şeyler alıyorum.Bunlar en son aldığım küçük parçalar 3,5 tlciden aldım:))

Paşabahçe çerezlik sürahi ve servis tabaklarım.A 101 dende deterjan kutusu aldım kızlar resimdekinin benzeri

$3923_1 (1).jpg $images (6).jpg $ZEYVE-PR007-BEYAZ-SERISI-PORSELEN-KAYIK-TABAK-CEREZLIK.JPG $Camasir-Makinesi-Gorunumlu-Detarjan-Kutusu-1.jpg

Buaralar çeyiz için pek bişey alamıyorum malum borçlarımı ödemem lazım pek para kalmıyor zaten arada ufak tefek şeyler alıyorum.Bunlar en son aldığım küçük parçalar 3,5 tlciden aldım:))

Paşabahçe çerezlik sürahi ve servis tabaklarım.A 101 dende deterjan kutusu aldım kızlar resimdekinin benzeri

Eki Görüntüle 948330 Eki Görüntüle 948329 Eki Görüntüle 948333 Eki Görüntüle 948347

canım hayırlı olsun güle güle kullan ben de a101e gidecektim gitmişken de iki tane lif seti alıp atayım çeyize dedim de üşendim gitmeye :KK9:

Eki Görüntüle 948330 Eki Görüntüle 948329 Eki Görüntüle 948333 Eki Görüntüle 948347
Güle güle kullan canım çok güzeller :nazar:

Bunlarda haftasonu indiriminden aldıklarım.

Taç havlularım ve linens pasta sevisliğim

$english-home-cicekli-havlu-modelleri.jpg $FB,445,32,tac-fredda-kutulu-bambu-yuz-havlusu.jpg $20131121105538968.jpg

Cok cok cok guzeller:) gule gule kullan hepsini:) canim sen nereye gelin gidiyosun

Beğenmene sevindim tatlım.Çok teşekkür ederimm:KK16: Rabbim nasip ederse inşaAllah İstanbul Ümraniyeye gelin gideceğim :KK9:

Son düzenleme:
Aldıklarını çok beğendim canım, güle güle kullan:KK16:
Şu taç havlulardan bende almak istiyorum nereler de bulabilirim acaba?

Son düzenleme:
Aldıklarını çok beğendim canım, güle güle kullan:KK16:
Şu taç havlulardan bende almak istiyorum nereler de bulabilirim acaba?

Teşekkür ederim tatlımmm beğenmene sevindim :KK16:
Resimdeki english home a ait tatlım benimkilerin resmini bulamamıştım benzer oldukları için onları koyduydum.Ama dün resim çektim benimkileri eklicem inşaAllah:))

X