- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
hepsi çok güzel canım çok beğendim aldıklarını.. Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin :16
Amin canım çok teşekkür ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi çok güzel canım çok beğendim aldıklarını.. Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin :16
Çok çok güzeller pahalılar ama deger
Buaralar çeyiz için pek bişey alamıyorum malum borçlarımı ödemem lazım pek para kalmıyor zaten arada ufak tefek şeyler alıyorum.Bunlar en son aldığım küçük parçalar 3,5 tlciden aldım:))
Paşabahçe çerezlik sürahi ve servis tabaklarım.A 101 dende deterjan kutusu aldım kızlar resimdekinin benzeri
Eki Görüntüle 948330 Eki Görüntüle 948329 Eki Görüntüle 948333 Eki Görüntüle 948347
Güle güle kullan canım çok güzellerBuaralar çeyiz için pek bişey alamıyorum malum borçlarımı ödemem lazım pek para kalmıyor zaten arada ufak tefek şeyler alıyorum.Bunlar en son aldığım küçük parçalar 3,5 tlciden aldım:))
Paşabahçe çerezlik sürahi ve servis tabaklarım.A 101 dende deterjan kutusu aldım kızlar resimdekinin benzeri
Eki Görüntüle 948330 Eki Görüntüle 948329 Eki Görüntüle 948333 Eki Görüntüle 948347
Güle güle kullan canım çok güzeller
Hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın
Cok cok cok guzeller:) gule gule kullan hepsini:) canim sen nereye gelin gidiyosunBunlarda haftasonu indiriminden aldıklarım.
Taç havlularım ve linens pasta sevisliğim
Eki Görüntüle 951663 Eki Görüntüle 951664 Eki Görüntüle 951665
Cok cok cok guzeller:) gule gule kullan hepsini:) canim sen nereye gelin gidiyosun
Beğenmene sevindim tatlım.Çok teşekkür ederimm Rabbim nasip ederse inşaAllah İstanbul Ümraniyeye gelin gideceğim
Anladim canim insalla:)
Ben ayni yer canim trabzon:))Sen tatlım nereye gelin gideceksin bakıyım? :)
Bunlarda haftasonu indiriminden aldıklarım.
Çok güzeller fıstıgım güle güle kullanBunlarda haftasonu indiriminden aldıklarım.
Ben ayni yer canim trabzon:))
Aldıklarını çok beğendim canım, güle güle kullan
Şu taç havlulardan bende almak istiyorum nereler de bulabilirim acaba?
Çok güzeller fıstıgım güle güle kullan