- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
Trabzona geldiğinde beraber çıkalım alışverişe canımm :))
27 aralıkta gelinlik bakmak istiyorum, bakalım beraber :)
canım ceyızlerın hayırlı ugurlu olur ınsallah gule gule kullan tatlım
canım aldıkların çok güzel bayıldım
Merhaba kızlar.
Malum dün ayın 15'iydi bide pazar olunca alışverişsiz geçmez tabi epeydir aklımda olan çeyizlerimi alabildim sonunda
Homend Royaltea 1708 çaycım
Eki Görüntüle 897495
Esse Kızartma Tencerem
Eki Görüntüle 897498
Tefal 26 cm Talent Tavam
Eki Görüntüle 897500
Tantitoni kavanozlarım ve brabantia spatulam :)
Eki Görüntüle 897506 Eki Görüntüle 897505
Gule gule kullan canim
Kızlar dün taksit ödemeye gittim.Alışveriş yaptığım yer uyguna veriyor ürünleri daha önceden konuşmuştum ütü felan alacaktım aklımdaydı yine taksitle olur demişti bu ay onlarıda alayım dedim öbür türlü para uyana buyana çok gidiyor en azından aldıklarım yanıma kar kalıyor çeyizlerimi aldım derim.Bi kaç ay baya sıkışacağım ama istediğim gibi herşeyimi alıyorum çok şükür içimde kalmıyor.
İşte yeni cicilerim kızlar.Hepsini toplam 1270 tlye elden taksitle aldım.
Philips GC9545/02 SilentCare Buhar Kazanlı Akıllı Ütüm
Eki Görüntüle 898733
Philips HR1372/90 700W Blender Seti
Eki Görüntüle 898739
Korkmaz A315 Kompakto Maxi Tost Makinesi
Eki Görüntüle 898734
Canım ben netten hep fiyatlarına baktım pahallı almadım normalde 1500 tutuyordu 1270 e verdi internette tabi fiyatları biraz daha uygun ama emin olunmuyorum görüp almak varken sorasında karşında muhattap bulabilmek için hemde peşin yada kartla değil elden ödüyorum ben mesela ütüyü almadan önce bir kaç mağzaya sordum katalog fiyatı hepsinde aynıydı 1090 tl blender seti 240 tost makineside 175 ti
Aldıkların sade ve şık hepsini güzel günlerde kullanBende yeni yeni başladım allah yardımcımız olsun
Aldığın ürünlere göre pahalı olmayabilir canım o konuda pahalı değil de hani ürün olarak bir ütünün o fiyatta olması bana uçuk geldi :26:
Zaten para eden o ütüymüş bende philips azur aldım 203 TL'ye ama sen kıyıp vermişsin o fiyatı ben veremezdim umarım güzel günlerde kullanırsın canım tekrar söylüyorum çok güzeller hepside
Ütüyü buhar kazanlı almayı bende düşünorum ama fazla mı gelir ki diyorum. Sende kazanlı almışsın aklım karışık o konuda.
Birde anasayfayı güncellemeyi nasıl yapıyorsun ben beceremedim :26: