~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Tac'dan aldigin nevresim takimina bayildim
Güle güle kullan tüm aldiklarini

Yeniden hepinize merhabalar kızlar para pek olmadığı için zor olsada yavaş yavaş eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum:)) işte bu ay alabildiklerim inşaAllah sizde beğenirsinz

Homend kahvecim :)) bunun çaycısınıda alacağım ama param kalmadığı için bu ay alamadım soraki aylarda inşaAllah artık :)

Ve mutfaklarımızın vazgeçilmez Tupperları

Miks Set bendekiler 7.5lt, 4.5lt, 1.4lt olanlar

Antartika set

Meşhur soysoy, süper şef ve şek şek

Prenses tacı

Zeytinyağlık ve oval saklama kabı

Berrak set ve şeker kaplarım

A 101 salata kurutucusu bunu dün aldım :))

canım aldıkların çok güzel bende kahvecinin kırmızısını istiyorum almakla almamak arasındayım hala :)

Tatlim tupperlarina bayildim neredeysr benim almayi planladiklarimin tamamini almissin guzel günlerde kullan:)

canım aldıkların çok güzel bende kahvecinin kırmızısını istiyorum almakla almamak arasındayım hala :)

Eger kahveci alicaksan bence hic dusunme homend al ben baya arastirip aldim hem alman markasi hemde servisi evden alip eve getiriyo

Tatlim tupperlarina bayildim neredeysr benim almayi planladiklarimin tamamini almissin guzel günlerde kullan:)

Begenmene sevindim tatlim benimde cok zamandir aklimdaydilar almak istiyordumda iste hemaddiyat biyandanda diger eksiklerim ileriye atiyodum bi firsat bulup almaya calistim iste bi eksikliktende.kurtardim :))

benim düğün tarihimde nişan yapıcaksınız sanırım :)

14.09.14 te düşünüyoru zda aileler farklı illerde olduğu için bakalım belki değişiklik olabilr tarih tam olarak kesin değil erkek arkadaşım askerden geldikten 2 hafta sorasında her an herşey olabilrD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…