~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Kızlar ilk sayfamı güncelleştirmek istiyorum ama izin verilmiyor üye değilsin felan diyor neden yapamıyorum.Nasıl düzenleyebilirim ilk sayfamı

Bunlar en son alabildiklerim kızlar borçlarım birikti bu aralar pek bişi alamıyorum
Tupperdan hemen hemen almak istediğim şeyleri aldım bi kaç bişey daha kaldı almak isteyipte alamadığım.Yavaş yavaş elektriklilerime geçicem ütü blendır mikser süpürge çaycı tost vb gibi sırayla alabildiğimi alacağım inşaAllah modelleri eskimezz

Paşabahçe borcamım

Tupperware Peynir Dünyası

Tupperware Oval Set

Tupperware Eko Şişelerim

Tupperware Limon Saklama Kabım

kızlar kendime almak için geçen hafta tupperware a üye oldum almak isteyen olursa geliş fiyatından karsız veriyorum özelde msj atsın

kızlar kendime almak için geçen hafta tupperware a üye oldum almak isteyen olursa geliş fiyatından karsız veriyorum özelde msj atsın

bende aynı senin gibi üye oldum çeyizime daha uyguna almak için

bende aynı senin gibi üye oldum çeyizime daha uyguna almak için

evet ben en başta bunu düşünmeyip üye olmadım ve hep pahalı aldım en iyisini yapmışsın çok almak isteyenler için en karlı durum üye olması....bu hafta üye olacaklar eko şie 500 ml ve ilk siparişinde eko şişe 750 ml hediye üye olmak isteyenleri üye yapabilirim hediyeler güzel fırsatı kaçırmayın...geliş fiyatına tamamen karsız tuupware almak isteyen ve üye olup hediye kazanmak isteyenler özelden msj yazsın...
antartika 4 tane 400 ml ve 1 tane 600 ml sadece 50tl
baharatcık 8 adet 75 tl
şekerkap 2lt 1,5lt ve 1lt sadece 50 tl
şekerkap üçtane 600 ml 32 tl
renkli kutular 36 tl bu fırsatları kaçırmayın tamamen geliş fiyatı

Kızlar ilk sayfamı güncelleştirmek istiyorum ama izin verilmiyor üye değilsin felan diyor neden yapamıyorum.Nasıl düzenleyebilirim ilk sayfamı

canım ceyızlerın cok guzel gule gule kullan bende ılk sayfamı guncellemk ıstıyorum AMA SUREKLI UYE DEGILSENIZ UYE OLUN GRUBUNUZUN BU ALANA ERISIMI YOK vs dıyor bende yapamadım:18:

canım ceyızlerın cok guzel gule gule kullan bende ılk sayfamı guncellemk ıstıyorum AMA SUREKLI UYE DEGILSENIZ UYE OLUN GRUBUNUZUN BU ALANA ERISIMI YOK vs dıyor bende yapamadım:18:

Aynen canım bende bir türlü düzeltemedimm nasıl düzeltiliyor bilemedimm

Çeyizlerini güle güle kullan cnm iyi günlerde.
Hepsi birbirinden güzel fakat bn en çok karaca nevresim takımları ile kahvaltı takımını beğendim kelebekli çk güzel gözüküyor

Çeyizlerini güle güle kullan cnm iyi günlerde.
Hepsi birbirinden güzel fakat bn en çok karaca nevresim takımları ile kahvaltı takımını beğendim kelebekli çk güzel gözüküyor

Teşekkür ederim canım benim çok sağol bende beğenmene sevindimm :)

Haftasonu biraz moralim bozuktu ay sonuda olduğu için param kalmamıştı sağolsun erkek arkadaşım para gönderdi alışveriş yapıp moralimin düzelmesi için yeni ciciler aldım bende:)) birçok mağzada indirimler vardı baya hem yıl sonu hemde yılbaşı olması dolayısıyla :))

Tantitoni Kek Kalıplarım

hepsini kırmızı renk aldım

Eki Görüntüle 888513

Tantitoni Salata Kaselerim

Bernardoda %50 indirim var bende kaçırmadım tabi :))

6 tane supla, sos tenceresi ve tepsi aldım :))

Eki Görüntüle 888537 Eki Görüntüle 888539

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…