~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Teşekkür ederim canım bende bu sene alabildiğim kadarını almaya çalışıyorum çünkü seneye bir sürü masraf olacak ayrıca parada biriktirmek istiyorum :) oyüzden alabildiğim kadar dizebildiğim kadarını hallediyorum kız çeyizi bitmez nede olsaa

Canım güle güle kullan hepside çok güzel ve kaliteli, İzmirdemisin ? Gözüme bir an optimumun alt katı geldi hepsi orada yan yana çünkü de

Sağol tatlım yok ben Trabzondayım :) burda forum avm var onun en alt katında karşılıklılar böyle çeyiz mağzları

Canım güle güle kullan hepside çok güzel ve kaliteli, İzmirdemisin ? Gözüme bir an optimumun alt katı geldi hepsi orada yan yana çünkü de

Ayrıca bende snein gibi country tarzı döşemeyi düşünüyorum evimi bende o tarzı çok beğeniyorum sade şık ferahh

gule gule kullan canım guzel bı alısverıs olmus kahvaltı takımını cok begenedım:)

teşekkür ederim canım evet bende çok beğenerek aldımm :))

aynen güzelim bende para biriktiremiyorum:) annemden borç aldım 500 tl ocakta 120 tl zam olacağı için o parayla mayısa kadr öderim diye düşündüm amaç fırsatlardan yararlanmak :))

Bunlarda daha önce almış olupta buraya eklemediklerim kızlarr

Paşabahçe bardaklarım 3 yeşil 3 pembe 6 beyaz

Paşabahçe dondurmalıklarım 6 adet

Buda linensten pamuk saten çift kişilik nevresim takımım indirimden almıştım yine

aynen bitmiyor çeyiz sürekli buda lazım buda lazım diye diye bir sürü şey alıyoruz. ama yeni bir ev kuruyoruz kolay değil:))
son eklediğin çeyizlerinde çok güzel canım

aslında br şeye başlandığında bir şekilde ödeniyor canım. rabbim güç kuvvet versin bizlere , çalışıp alalım ödeylim bu güzelliklere sahip olalım

biz bayanlar en ufak şeylerle mutlu olabilen insanlarız ya :)bir barda bile alsak mutlu oluyoruz

takip etmek lazım siteleri :)

aynen canım nakit para olunca elimde öteye beriye çok gidiyor hemen harcıyorum birikim yapamıyorum ama böyle taksite borca girince ödüyorumm kendimi bilerek taksitli alışverişlere koyuyorumm ancak o şekilde idsare ediyorum.Buara biraz borcum var 2-3 ay sonra rahat edicem inşaAllah..

ben tutyorum aslında ama ne olyorsa ayın son günlerinde para uçup giiyor sanki

borca girince mecbur ödüyorsun . benimde 2014 ocaktan sonra rahatlayacağım inşallah .

rahatlayalımda içimize sine sine alışveriş yapalım deli gibi :)

ocak da bende kahvaltı takımı alacağım inşallah .

Kizlar yeni yeni ciciler aldimmm aldikca alasim geliyoo.Helede farkli modeler gordukce onlardanda alasim geliyo ama tutmam lazim kendimi pazartesi resimlerini koyup paylasicam insaAllahhhh:))

Kızlar merhaba hepinize.Geçen hafta bir kaç parça daha çeyiz aldım onları paylaşacağım
Karacadan baya bi alışveriş yaptım bir sürü nevresim takımım oldu çift kişilik takımlarım yeterli sayıda sırada tek kişilikler var Ama bunları aldıktan sonra my home da çok güzel nevresim takımlarıyla pikeler gördüm güpürlü felan aklım onlarda kaldı biraz pahallılar ama çok hoşuma gittiler birer tanede onlardan almak istiyorum acaba çok fazlamı olur bilemedim:S

Taç çift kişilik pamuk saten nevresim takımım

Karaca çift kişilik pamuk saten nevresim takımım

Karaca çift kişilik complete takımım bunu pike yerine aldım ben çok beğendim

Karaca çift kişilik örme battaniyeli nevresim takımı

Karaca çift kişilik battaniye sağ taraftaki kahveli olanı aldım

Karaca 6lı havlu takımlarım

canım herşeyin çok güzel ve kaliteli evlilik seti benim carmelina modeli,dondurma kabımız bide linens pamuk saten nevresim takımımız aynı hayırlı günlerde kullan tatlımmm

Son düzenleme:

arkadaşlar bende böyleyim.borçla ödeniyo.senin gene 3 ay kalmış tatlım bende 2014 martta rahatlıcam inş.
bende rahat rahat çeyiz alışverişi yapmak istiyorum.ama şuan rahat rahat yapamıyorum.
şu borçlar bitsede rahat bi nefes alsak diye bekliyorum.

canım yeni çeyizlerin çok güzel özellikle karaca morlu olana bayldım:). güle güle kullan hepsini

canım sende güle güle kullan hepsinii .Aynen benimde borçlar bir bitsede rahat rahat alabilsem istediklerimii

canım yeni çeyizlerin çok güzel özellikle karaca morlu olana bayldım:). güle güle kullan hepsini

teşekkür ederim tatlımmm.Bende onu çok beğendim baya morlu morlu renkleri canlı felan :)) hem nevresim olarak yazında pike yerine kullanılabiliniyor

canım aldıkların çok güzel güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…