~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Tac'dan aldigin nevresim takimina bayildim :KK69:
Güle güle kullan tüm aldiklarini :nazar:

Yeniden hepinize merhabalar kızlar para pek olmadığı için zor olsada yavaş yavaş eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum:)) işte bu ay alabildiklerim inşaAllah sizde beğenirsinz

Homend kahvecim :)) bunun çaycısınıda alacağım ama param kalmadığı için bu ay alamadım soraki aylarda inşaAllah artık :)

$kahve makinesi.jpg

Ve mutfaklarımızın vazgeçilmez Tupperları :KK70:

Miks Set bendekiler 7.5lt, 4.5lt, 1.4lt olanlar

$miks set.jpg

Antartika set

$antartika set.jpg

Meşhur soysoy, süper şef ve şek şek

$soysoy.jpg $süper şef.jpg $şekşek.jpg

Prenses tacı

$prenses tacı.jpg

Zeytinyağlık ve oval saklama kabı

$zeytinyaglık.jpg $oval.jpg

Berrak set ve şeker kaplarım

$images (4).jpg $indir.jpg

A 101 salata kurutucusu bunu dün aldım :))

$salata kurutucusu.jpg

canım aldıkların çok güzel bende kahvecinin kırmızısını istiyorum almakla almamak arasındayım hala :)

Tatlim tupperlarina bayildim neredeysr benim almayi planladiklarimin tamamini almissin guzel günlerde kullan:)

canım aldıkların çok güzel bende kahvecinin kırmızısını istiyorum almakla almamak arasındayım hala :)

Eger kahveci alicaksan bence hic dusunme homend al ben baya arastirip aldim hem alman markasi hemde servisi evden alip eve getiriyo :KK66:

Tatlim tupperlarina bayildim neredeysr benim almayi planladiklarimin tamamini almissin guzel günlerde kullan:)

Begenmene sevindim tatlim benimde cok zamandir aklimdaydilar almak istiyordumda iste hemaddiyat biyandanda diger eksiklerim ileriye atiyodum bi firsat bulup almaya calistim iste bi eksikliktende.kurtardim :))

benim düğün tarihimde nişan yapıcaksınız sanırım :)

14.09.14 te düşünüyoru zda aileler farklı illerde olduğu için bakalım belki değişiklik olabilr tarih tam olarak kesin değil erkek arkadaşım askerden geldikten 2 hafta sorasında her an herşey olabilr:KK70:D

X