~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Merhaba kızlar.
Malum dün ayın 15'iydi bide pazar olunca alışverişsiz geçmez tabi epeydir aklımda olan çeyizlerimi alabildim sonunda :KK1:

Homend Royaltea 1708 çaycım

$çaycı.jpg

Esse Kızartma Tencerem

$kızartma.jpg
Tefal 26 cm Talent Tavam
$tava.jpg
Tantitoni kavanozlarım ve brabantia spatulam :)
$kavanoz.jpg $spatula.jpg

Kızlar dün taksit ödemeye gittim.Alışveriş yaptığım yer uyguna veriyor ürünleri daha önceden konuşmuştum ütü felan alacaktım aklımdaydı yine taksitle olur demişti bu ay onlarıda alayım dedim öbür türlü para uyana buyana çok gidiyor en azından aldıklarım yanıma kar kalıyor çeyizlerimi aldım derim.Bi kaç ay baya sıkışacağım ama istediğim gibi herşeyimi alıyorum çok şükür içimde kalmıyor.

İşte yeni cicilerim kızlar.Hepsini toplam 1270 tlye elden taksitle aldım.

Philips GC9545/02 SilentCare Buhar Kazanlı Akıllı Ütüm

$GC9545_02-ütü.jpg

Philips HR1372/90 700W Blender Seti

$7437_big_hand_blender_philips-300.jpg

Korkmaz A315 Kompakto Maxi Tost Makinesi

$korkmaz-a315-kompakto-maxi-x.jpg

Kızlar dün taksit ödemeye gittim.Alışveriş yaptığım yer uyguna veriyor ürünleri daha önceden konuşmuştum ütü felan alacaktım aklımdaydı yine taksitle olur demişti bu ay onlarıda alayım dedim öbür türlü para uyana buyana çok gidiyor en azından aldıklarım yanıma kar kalıyor çeyizlerimi aldım derim.Bi kaç ay baya sıkışacağım ama istediğim gibi herşeyimi alıyorum çok şükür içimde kalmıyor.

İşte yeni cicilerim kızlar.Hepsini toplam 1270 tlye elden taksitle aldım.

Philips GC9545/02 SilentCare Buhar Kazanlı Akıllı Ütüm

Eki Görüntüle 898733

Philips HR1372/90 700W Blender Seti

Eki Görüntüle 898739

Korkmaz A315 Kompakto Maxi Tost Makinesi

Eki Görüntüle 898734

Çok güzel canım

ama sadece bu 3 parça için o parayı verdiysen çok vermişsin canım ya bana cok geldi :KK53:

Ama kalitelerine laf yok :KK14:

Canım ben netten hep fiyatlarına baktım pahallı almadım normalde 1500 tutuyordu 1270 e verdi internette tabi fiyatları biraz daha uygun ama emin olunmuyorum görüp almak varken sorasında karşında muhattap bulabilmek için hemde peşin yada kartla değil elden ödüyorum ben mesela ütüyü almadan önce bir kaç mağzaya sordum katalog fiyatı hepsinde aynıydı 1090 tl blender seti 240 tost makineside 175 ti

Aldıkların sade ve şık hepsini güzel günlerde kullan :nazar: Bende yeni yeni başladım allah yardımcımız olsun :KK9:

Ütüyü buhar kazanlı almayı bende düşünorum ama fazla mı gelir ki diyorum. Sende kazanlı almışsın aklım karışık o konuda.

Birde anasayfayı güncellemeyi nasıl yapıyorsun ben beceremedim :26:

Canım ben netten hep fiyatlarına baktım pahallı almadım normalde 1500 tutuyordu 1270 e verdi internette tabi fiyatları biraz daha uygun ama emin olunmuyorum görüp almak varken sorasında karşında muhattap bulabilmek için hemde peşin yada kartla değil elden ödüyorum ben mesela ütüyü almadan önce bir kaç mağzaya sordum katalog fiyatı hepsinde aynıydı 1090 tl blender seti 240 tost makineside 175 ti

Aldığın ürünlere göre pahalı olmayabilir canım o konuda pahalı değil de hani ürün olarak bir ütünün o fiyatta olması bana uçuk geldi :26:
Zaten para eden o ütüymüş bende philips azur aldım 203 TL'ye ama sen kıyıp vermişsin o fiyatı ben veremezdim umarım güzel günlerde kullanırsın canım tekrar söylüyorum çok güzeller hepside :KK56:

Aldıkların sade ve şık hepsini güzel günlerde kullan :nazar: Bende yeni yeni başladım allah yardımcımız olsun :KK9:

Çok teşekkür ederim tatlımmm .Evet canım zor bir süreç bir okadarda heycanlı tatlı :KK70: hepimizin yardımcısı olsun Rabbimm

Aldığın ürünlere göre pahalı olmayabilir canım o konuda pahalı değil de hani ürün olarak bir ütünün o fiyatta olması bana uçuk geldi :26:
Zaten para eden o ütüymüş bende philips azur aldım 203 TL'ye ama sen kıyıp vermişsin o fiyatı ben veremezdim umarım güzel günlerde kullanırsın canım tekrar söylüyorum çok güzeller hepside :KK56:

anladım canım banada uçuk geliyor ama hevesle aldık işte düğüne vakit var en son model olsun eskimesin diye verdik o parayı .Normalde bende azur alıcaktım canım ama annem fikrimi değiştirdi çarşaflarını nevresimlerini ütüleyeceksin vs zor olur senin için kazanlı al dedi bende bi kere alıcam iyisi olsun deyip aldım.Ama tek rahat olduğum konu ben eşyalarımı kolay kolay eskitmem prensiplerim vardır pahallı alayım ama uzun süre kullanayım kendi evimizdede öyledir canım hala 20 senelik tencereleri 10 senelik ütüyü felan kullanıyoruz:)

Ütüyü buhar kazanlı almayı bende düşünorum ama fazla mı gelir ki diyorum. Sende kazanlı almışsın aklım karışık o konuda.

Birde anasayfayı güncellemeyi nasıl yapıyorsun ben beceremedim :26:

Canım kazanlı düşünürsen uygun fiyatlı olan kazanlılarda var hem tefalde hemde philipste daha uyguna alabilrsin canım.Ana sayfayıda canım daha önce konu açılmıştı orada tarif edilen şeilde yaptım oldu :KK70:
link veriyim sana sende bak ama ilk önce kullanıcı kontrol panelinden hesabım , seçenekleri düzenleyi seçi oradanda mesaj editörünü gelişmiş seçiceksin
sorasında linkteki gösterilenleri adım adım uygula canım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...yiz-topiginde-ilk-sayfa-guncellestirmesi.html

hepsi çok güzel canım çok beğendim aldıklarını.. Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin :16

X