- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
- Konu Sahibi VanessaRinki
Hah bir blumiamız eksikti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım
O biraz daha sonraki aşama önce bu şekilde egzersiz yapması lazımKolunu soksun hatta. Belki midedekilere eliyle direk ulaşır ahahahahah
Kusmak için uğraşana kadar yememek için ugrassan daha kolay değil miçok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım
ameliyat olamam hastalığım var.Vanessa mide küçültme için doktorla görüşsen nasıl fikir?
Ben örnek verdim, bunun sadece ameliyatlı kısmı yok mide balonu var, ketojenik diyeti var. Alt metin doktor içeriyor ona odaklan istersen.ameliyat olamam hastalığım var.
Hastalığınızın boyutunu ve ciddiyetini bilemiyorum fakat sakın kusmayı denemeyin zira varolan hastalığınıza bir yenisi daha eklenir ki bulimia çok ciddi bir sağlık sorunu, sonu kalp ve böbrek yetmezliğine kadar gidiyor, biraz büyük sözü dinleyin sgkdan yararlanarak gidebileceğiniz hastanelerin psikoloji servisi var mı araştırın ve öncelikle psikolojik destek alın sonra diyetisyen eşliğinde sağlıklı ve dengeli beslenme programı oluşturun, zaten muhtemelen yeme bozukluğunuz psikolojiktir bu sorunu çözerseniz gerisi gelir, spor için de biraz disiplinli olmanız yeterli, hiçbir şey yapamasanız bile her gün 1 saat tempolu yürüyüşle, bol su tüketerek ve abur cuburdan uzak durarak kilo verirsiniz.ameliyat olamam hastalığım var.
Sonu hastalık bunun sakın yapma. Yeme istegin geldiğinde büyük bir bardak su iç ılık soğuk bazen susadigimiz için acıkmış hissediyoruz.çok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım