Yazlığı olanlar??

Yazlık alıp mutlu olacağınızı düşündüğünüz yanılıyorsunuz.
Sizin hiçbirseyden memnun olmama gibi bir özelliğiniz var.
Daha şimdiden çocuk şöyle oldu, ev böyle oldu da, nasıl olacakta, yoruluyorum diye başlamıssınız.
Eşiniz ailesinden gelen olsa suç olur, gelmeseler suç olur. Muhakkak şikayet edecek birşey bulursunuz.
Kimseyi çağırmak zorunda değilsiniz ama sizin meseleniz bu değil.

Kayınvalıdemın yazlığı var
Ve pinti olduğu için kimseleri cagırmaz. İnsanlar da alıştı zaten duruma
Bir bahane bulur gelmek isteyene

Ama ben yazlıktaykrn arkadaş, eş dost gelsin isterim
Benim olmadığı için de cagıramıyorum
Napim öyle kuru kuru gidip kalmayı

Konu sahibi arkadaş. Sizin sorununuz misafir ve iş yapma fobisi bence.

Yani misafir sevmek ya da sevmemek değil. Ya da tembel olup olmama değil.

Sizin fobiniz var. Ciddiyim.

Misafir ve iş yapma fobisi.

Bütün hayatınız bu ve burdaki konularınız bu fobiye endeksli ilerliyor.

Sizi görünce aklima hemen misafir fobiniz geliyor.

Yazlığa kimseyi çağırmak zorunda değilsiniz. Bu kısım cepte ama madem yazlık almaya sıra geldi. Mesela anne babanıza ev temizletmeseniz,mesela size yardımcı bir kadın alsanız eve? Nasil olur ? Fobileriniz de yatışır böylece.

Çok değişik cidden. Daha kendi evini çevirmeyi fobi haline getirmiş bir psikolojinin bir de yazlikla uğraşmaya cesaret etmesi çok hayret verici bi şey.

Yazlığım yok bir evim bile yok :)

Şakası bir yana eltimler yazlık bir bölgede yaşıyorlar. Açıkçası kendisini severim de. Ne zaman konuşsak davet eder, biz de gittiğimizde kendi evimizde gibi hissederiz. İlk gün gittiğimizde yemek hazırlar yada ısmarlar, sonraki günlerde biz yaparız. O çalışıyor. Çocuğuyla da ilgileniriz o işteyken, akşama yemek yapıyoruz. Mesela cumartesi sabah onun temizlik günü yıllardır bi ihmal edersem o hafta kötü oluyor diyor. Bizim varlığımız önemli değil süpürgeyi çıkarır. Biz de eşim, görümcem, eşi hep bir elden kahvaltıyı toplar evi siler süpürürüz. Oradan ayrılacağımızda da paspasları vs makineye atar, balkona asar gideriz.

Arada gerçekten bir samimiyet muhabbet varsa hiç biri yük olmaz.

Ayni sehirde nie yazlik aldiniz ki? Kmseyi cagirmayin. Ne mecburiyetiniz var. Hayati kendinize gereksiz zorlastiriyosunuz galiba. Ayrica kmse sizin cocugunuza bakmak zorunda degil. Kendi bebelerini buyutmus evlendirmis sizinkine bakmaya hevesi olsa yenisini dogururdu kvniz

kendi işlerini kendileri yaparlarsa kahvaltı vs beklemezlerse her sabah ben de isterim gelip kalsınlar sevdiğim kişiler

Çocuk öğle uykusuna yatınca siz de yatıyorsunuz, bu da misafirin kahvaltı zamanına denk geliyor he, vay be.. Ne enteresan
O kadar berbat yazmışsınız ki, saygı duyamıyorum, yorumlayamıyorum.

Yazlık gibi birşeyimiz var ama denize uzak o bakımdan talep görmüyor
Denize yakın bir yazlık almak hayallerimi süsler.. Fakat asla almam, alabilecek olsam dahi almam. Sebebi malumdur.

Çocuk öğle uykusuna yatınca siz de yatıyorsunuz, bu da misafirin kahvaltı zamanına denk geliyor he, vay be.. Ne enteresan
Anlattığı birçok şey saçmaydı ama bu overdosedu işte ahahahahs nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım.

Anlattığı birçok şey saçmaydı ama bu overdosedu işte ahahahahs nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım.
ama misafir gelince sana da bir uyku bastırmıyor mu şimdi? şöyle ayaklarımı uzatırdım şu an demiyor musun?hele gelen kaynanaysa ovvv.varlığı bile yük

ama misafir gelince sana da bir uyku bastırmıyor mu şimdi? şöyle ayaklarımı uzatırdım şu an demiyor musun?hele gelen kaynanaysa ovvv.varlığı bile yük
Mesele kayın aileyse akşam yemeği vakitleri benim de tam uyku vaktime denk gelir.

Çağıracaklarınıza "biliyorsunuz bebek küçük birlikte pişrip yemeye razıysanız buyrun gelin, yoksa 3 yıl sonra bekleriz diyeceksiniz" kvyi de görmezden gelip yokmuş gibi davranacaksınız. Ama çocuğuyla gelip çocuğuyla dönmesini sağlayın. Eğer uzatmaya kalkarsa kaldığı zaman boyunca gitmeyin yazlığa. Yazlık sahibi olmak büyük dert aslında, insanlar hep gelip yararlanmak isteyebiliyor. Bir başka seçenek de siz yazı yazlıkta geçireceksiniz eşiniz hafta sonları gelecek

Ben bu ögle uykusu meselesini atlamışım, yazının dağınıklıgından
Yetişkin bir insanın, 15 aylık çocugu için öğlen uyuyunca ben de uyuyorum o da misafirin kahvaltı saatine geliyor, nasıl yapacağım diye düşünmesi inanılır gibi değil cidden.
Siz bu kafayla bir evi idare ettiniz de yazlık eksik kalmış. Anneniz olmasa, ne oraya yerleşebilirdiniz ne de bundan sonra orada idare edebilirsiniz. Kadına Allah kolaylık versin.

Eşinizin annesinde bı dominantlik sezdim oğluşum büyüdü de ev mi aldı omg nasıl olur djdjdj neyse politik olmak lazım nezaketen davet ediniz zamanla oturur birşeyler bı sure sonra yazlığı alanda,gelende takmiyo emin olun. Fakat yazlık mesakatli olabiliyo yani normal ev düzeni gibi değilde daha minimal tasarlarsaniz az eşya ile işiniz de daha kolay olur .

anca gece uyuyamadıysa bebek hastaysa ya da kendi hastaysa uykusu gelebilir normal.aksi takdirde bebekle hepimiz uyurduk aylarca yıllarca

Zoranca gece uyuyamadıysa bebek hastaysa ya da kendi hastaysa uykusu gelebilir normal.aksi takdirde bebekle hepimiz uyurduk aylarca yıllarca
Hastalık, ilk zamanlarda olan düzensizlik, gece ekstra bir durum olması falan ayrı tabi.
Yani ekstra bir işi yokken yine uyusun diyelim misafir durumunda da öğlen uykunu dert etmezsin yetişkin bir insan olarak. Birgün güzellik uykusundan feragat etmeyle dünya durmaz yani.

Öyle bahsetmiş ki sanırsın bünye alışmış, öğle uykusu saati gelince kendisi de küt diye gidiveriyor. Süre doldu tamam, hooop uyan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…