Yazın dileğinizi Mace yorumlasın :)

Fallarımı nasıl buluyorsunuz ? :)

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
çok iyi bilmiyorum,yeni yen başladım bakmya ancak çok bariz bi şekilde bişeyi diliyosun,bişeyi çok istiyosun,biraz sabretmen gerekecek gibi...sonrasında ise kısmetli bi erkek var ve sana doğru yaklaşıyo görünüyo ve anladığım kadarıyla şimdiye kadar verdiğin emeklerin karşılığını alabileceğin,büyük bir değişim yaşayacağın bir döneme giriyosun,bilgilerimi özelden atıyorum,bana da iskambil açarsan sevinirim

canım merhaba, tabakta pek bişey çıkmamış fincana yorum yapıyım azcık :)

2 çift var bunlar sizsisiniz sanırım burun buruna aşkla her iknizinde birbirine karşı tertemiz duygular ile aşıksınız fakat bir tarafın sevigisi daha büyük daha agır basmış.ufaktan ufaktan aranza girmeye çalışanlar var. başka bir taraftada 2 kişi konuşuyor.birini doldurmaya çalışıyorlar.sizin hakkınızda mı bilemedim orasını.siz çevrenize dikkat edin.aşkınızın istikrarını hep devam ettirin.

benden bu kadar canım, salladım ama tutturabildim mi? onu söyle bana tamam mı)

Merhaba mace
bende özelden yollamak istedim ama mesaj kutun doluymuş
bana da bakabilir misin

banada bakarmısın özelden msj atsam:) tesekkürler şimdiden

ebrusen;Dileğin olacak.

arwen5;Daha zamanı var canım renkli kartların kapalı.

Canım sana iskambil açtım. Ama öncelikle bir ricam daha var. Bu akşam arkadaşımın fincanını atacağım. Özellikle bakmanı rica ediyorum. Umarım beni kırmazsın mesajlarımı takip etmeyi unutma :)

Geç açtığım için de özür diliyorum. Evde değildim şimdi sakin kafayla bakıyorum.

Senin bir dileğin var. Okul veya işle ilgili aşk değil bu. Bu dileğin ya olmuş ya da olacak eli kulağında.

Ailende bir erkek çıkmış. Kardeşin veya baban olabilir. Maddi olarak sıkıntı gördüm ufak çaplı maddi sıkıntılar çıkmış. Senin içine dert olmuş bu durum.

Evinize gelip giden bir bayan var mı? Hanede bir bayan çıkmış. İyi niyetli görünüyor. Ya akrabanız ya tanıdığınız ama iyi niyetli biri değil. Dikkat edin. Gözleri felfecir okuyan derler ya,o şekilde.

Sevgilisi konusuna gelince. Bir erkek var. Birbirinize çok bağlısınız. Özellikle erkek tarafı sana aşırı bağlı diyebilirim.

Bu arada muhtemel sonuç dileğin olacak :) Karşındaki insanın işle ilgili bir takım düşünceleri var,eğer olursa evliliğiniz gerçekleşebilir. Planlarınız bu yönde sanırım.

Bunlar dışında çok sabırlısın,çok iyi niyetlisin. Sabır ve niyet kartların açılmış. İki düşünüp bir konuşan tiplerdensin. Fevri davrandığında üzülüyorsun,o yüzden bilinçlisin.

Hamile bayan kartı var. Ailenizde hamile haberi gelebilir. Hamile biri olabilir,doğum yapabilir. Gelen bebekte erkek

Benden bu kadar canım. Lütfen arkadaşımın falına bakmayı unutma.

banada bakar mısınız kahve falı bilmiyorum baksamda en fazla yol kuş görebilirim:))ama siz yinede bana bakarsanız sevinirim aşk varmı nasıl biriyle olacak onu tanımam için ipucu:))burcum yengeç bu arada

adım handan.balık burcuyum. buğday tenliyim. yaş 35 . evlilik varmı? görüştüğüm kimse yok...

Cnan; Aşk var mı diye baktım,dileğin olacak yakın zamanda.

su.ay;Dileğinin olması zor canım. Şimdilik

Şuan enerjim çok düşük, yorum yapacak modda değilim. Sırf yorum yapmak adına da sallamak istemiyorum. Zaman ayırıp dilek kartı açarsan çok sevinirim. :) teşekkür ederim şimdiden..

mace bana sadece iskambil bakmışsın. Dilek falı da bakar misin. Ilişkim düzelecek mi. Önceden özelden bilgileri atmıştım.

Canım fal için çok teşekkür ederim. Öncelikle bir ricam var senden :) Birazdan benim için çok değerli olan bir arkadaşımın kahve fincanını koyacağım. Rica etsem mesajlarımı takip edip yorum yapar mısın,benim de istediğin zaman sana bir iskambil borcum daha olsun :) Bir arkadaşına da bakabilirim :) Nasıl istersen ama yorumun benim için çok çok çok önemli. Lütfen beni kırma

Gelelim falına,vücudunla ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorsun. Bir konuda çok sıkılmışsın. Vücudunda beğenmediğin bir yer mi var? Ne yapsam ne etsem diye düşünüyorsun. Yapma canım. Hastalık kartı çıkmış yanında Allah korusun

Çok kıskanç bir yapın var. Sevdiklerini kıskanıyorsun ama kırmamak adına sabırlı davranıyorsun. Son zamanlarda erkek arkadaşınla erkek kartlarında tartışma çıktı. Tartışmışsınız sanırım ve sen haklısın. Doğruluk kartı senin yanında. Ama erkek arkadaşın bu tartışmayı pek umursamamış,oralı olmamış mı denir artık. Sende sinirlenmişsin. Geçmiş gitmiş ama senin için içini kemiriyor hala. Kırgınlıkların var.

Okulunda veya işinde çook başarılı olacaksın. Başarı,huzur,ve mutluluk kartları açılmış. Gerçekten nazar değmesin diyelim

Evinizin çevresinde bir kadın mı var. Hoşlanmadığın. Tartıştığın. Size gelebilir şu sıralar. Saygıda kusur etme tartışabilirsiniz. Tartışmışta olabilirsiniz ama hane kapısında çıkmış kart.

Çok güzel bir kızsın. Çevrende seni çekemeyen 2 kız var 1 erkeğin de nazarı değiyor bu kişi sevgilinde olabilir. Nazar boncuğu bulundur yakınında.

Benden bu kadar canım. Gelecekle ilgili daha detaylı bildiğim bir fal var. Merak ettiğin bir şey olursa yaz ben sana bakarım :)

Sende atacağım kahve fincanına bak ama lütfen lütfen lütfen

canım banada bakabilirmisin ben esin 26 yaşındayım eşim kenan 32 yaşında ben kumral o esmer ben yengec o başak dilegim eşimin daha iyi bi işi olacakmı
şimdiden agzına yürgine saglık

Dileğin olacak canım hayırlısıyla,eşinin önü aydınlık

Canım durumunuz kötü anladığım kadarıyla. Renkli kartların kapalı çıkmış ama umut var. Sen adım atmalısın.

Kızlar lütfen mesajlarımı takip edin. Edenler bu mesajımı beğenirse sevinirim. Kimin ettiğini görmüş olurum. Çünkü bazen ara verdim,bakmıyorum veya kahve falıma bakanlara bakıyorum yazmama rağmen yazmaya devam edenler oluyor. Zaten herkese elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum bu konuda haksızsam bana da söyleyin lütfen.

Ayrıca 1 cümle kısmetin var yazıp,iskambil falı istiyorsunuz. Ben herkese iskambil açmak isterim ama inanın ki zamanım kalmaz o şekilde. Dilek falı daha çabuk ve kolay oluyor. Zaten zamanım olursa hepinize iskambil de bakarım.
Bir de lütfen hiç kimse bana emir verir gibi konuşmasın. Falıma 2 cümle yorum yapıp bilgilerimi özelden yolluyorum iskambil için yazılıyor. Böyle kişilere gerçekten tahammülüm yok. Falıma bakanların (1 cümle bile bakmış olsalar ) hepsine ben kendim yazdım " Bilgilerini yolla bakayım canım " diye.

Doğruya doğru ki 1 cümle fala fal denmez. Ben herkese anlayış gösterdim 1 cümle yazanlara bile iskambil bakmaya kırmamaya çalıştım şu zamana kadar. Bundan sonra beni bu şekilde kaale almayanı bende almıyorum. Ki emin olun o kadar kişi var ki,Mace canım sıkkın,iskambilime bakar mısın fal bakmayı bilmiyorum tarzında mesaj atanlara iskambil açtığım. Bu yüzden sanki bakmak istemiyormuşum,falıma bakanlara çok özel bir ayrıcalık tanıyormuşum gibi davranmamanızı rica ediyorum.

Bunlar dışında yeni fal koyacağım çok değerli bir arkadaşımın. Bakan olursa hem iskambil hemde gelecek falına bakacağım. Dileğe zaten bakarım.

Hatalı olduğum bir şey varsa belirtmenizi isterim,onun dışında bana hak veren kişileri de bilmek isterim. Teşekkürler okuduğunuz için.

Son düzenleme:
nede güzel bir fal bu hemen bir boncuk alayım o zaman kendimeee bakarım canım o zaman sana ben özelden yazarım merak ettiğim bir şey var beni kıskanan kişiyle alakalı biliyorum kıskanan gerçi çokta 2 tane belirgini çıkmış ömle yazıyorum birazdan yükle sen bu bildiğin fal için gerekli olanlar nelerdir pekii ???

Son düzenleme:

Dileğin,kişisel bilgilerin canın. Merak ettiğin konu.

Çıktı mı söylediklerim :) Arkadaşım atınca koyucam hemen özelden de mesaj atarım sana :)

Dileğin,kişisel bilgilerin canın. Merak ettiğin konu.

Çıktı mı söylediklerim :) Arkadaşım atınca koyucam hemen özelden de mesaj atarım sana :)

evet canım çıktı valla beğenmediğim bir yerim var vücudumda kıskanan kisiler sevgilimin davranısları

mace canım öm silermisin bir sürü mesaj gelmiş galiba sana ben atamıyorum soracağım şey özel yerin kulağı vardır bilirsin

Canım benim adım Arzu,burcum boğa...Evimi satmaya çalışıyorum,satış yakında olacak mı,süre hakkında bir tahminin var mı, il dışına taşınmak gözüküyor mu bize çok teşekkür ederim arkadaşım...Biraz fazla oldum biliyorum ama oğlum sınava hazırlanıyor öss istediği yer olacak mı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…