Yazın dileğinizi Mace yorumlasın :)

Fallarımı nasıl buluyorsunuz ? :)

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
jnm bnm ismim melissa kova burcu beya tenliyim.....nikah memeuru olmak istiyorum....ilerleyen zamanlarda başarı elde edecekmiyim...tşk ederim

Mace selam

Kahve falından anlarım biraz. O yüzden ben senin kahve falına bakacağım. Senden de iskambil falıma bakmanı rica ediyorum.

Yakın geçmişte çok tutkulu bir şekilde sevdiğin bir adamla bir yol meselesi yüzünden karşıya karşıya gelmişsin. Belki ilişkini resmiyete dökecekken gelen bir ayrılık durumu yaşamışsın. Ama bu yol sanki kara değil de deniz yolu gibi. Bu adam deniz subayı olabilir mi? Belki de denizi olan bir yerde görev yapacak bir asker veya polis olabilir mi? 5-6 kişilik bir grup ziyaret edecek seni bu konu hakkında konuşmak için. Birisi seni çok seven düşünene ama biraz dedikoducu bir kadın. Adında veya soyadında "s" harfi ağır basıyor. Ama bu adam gelmeyecek. Belki gelen kişiler de bu adamın yakınları.

Adam çok kısmetli. Önü açık. Çabucak mevki atlayacak ve bol parası olacak. Ama bu adam bir kadının çok tesirinde kalıyor. Kadının adında veya soyadında "y" harfi olabilir mi?

Yakın geçmişte ailenden birisi vefat etmiş. O yüzden biraz karamsar bakıyorsun hayata. Bu vefat eden kişiden sana biraz miras kalması muhtemel. Onun için şehir dışı olmayan ama pek de yakın olmayan bir yola çıkacaksın. Belki bulunduğun şehrin ilçesi olabilir.

Kafanda 2 tane meslek var. Hangisini seçeyim diye düşünüyorsun. Sanki bebek veya küçük çocuklarla ilgili bir meslek var. Onu seçeceğe benziyorsun ve yolun bu meslek için açık. İlk etapta bulunduğun yerde başlayıp daha sonra şehir dışına çıkacaksın bu meslekten dolayı. ve bu sana güzel kazançlar getirecek.

Yüreğinde sıkıntılar var. Karamsarsın. Ama yakında bir gün ışığı doğacak merak etme ve sabret.

Bi adak adamışsın sanki. İnsanlara yemek vermek gibi. Adağını yerine getireceksin. Falında çıkan adam sana bağlılık yemini edecek. Ufak bir ayrı kalma dönemin daha var. Ama sonunda hiç ayrılmamak üzere birleşeceksiniz yeniden. bazı sıkıntıları var bu adamın. Maddi olma ihtimali yüksek. Adamın adında "h" harfi var sanki.

Gördüklerim bunlar.

canım senin falına bakmıştm. Özelden mesaj attım. Beni unutmadın değil mi

Unutmadım canım. Açtım sana da iskambil.

Sevdiğin kişi senden daha uzun boylu. Sinirli bir yapıya sahip ama aynı zamanda çok merhametli. Ne yazık ki ağzına geleni söyleyen bir yapıda.

Tartışmalar,anlaşmazlıklar çıkmış. Bir ara ayrılık yaşanmış veya yaşanacak. Kısa sürecek bu durum çünkü önünde aşk kartı var. Kalpleriniz bir.

Senin şu sıralar canını sıkan bir olay olmuş sanırım. Dertlerin sıkıntıların arasında kalmışsın. Sevdiğin kişi sana hiç destek olmuyor. Sırtını dönmüş. Aranızda bir aşk olduğu kesin ama
yakın olduğunuz söylenemez. Bu kişi dışında bir erkek daha çıkmış etrafında. Sen bu kişiyi ya biliyorsun, ya da hissediyorsun. Habersiz değilsin. İstemiyor olabilirsin,eskiden bir şeyler yaşamış olabilirsin ama aranızda bir bağ var.

Kısa süre sonra o kişiyle ilgili sürpriz bir gelişme olabilir. Bu haber seni sevindirecek.

Okulla ilgili ya da işinle ilgili bir dileğin varmış. Gerçekleşmiş.

Ailenle ilgili hafif kilolu bir bayan var. Sana karşı dönmüş kartı. Sen o kişiden çok destek alıyorsun. O olmasa ne yaparım diye düşünüyorsun.

Bir de,okulda veya çevrende,kumral bir kız var,ya kumral ya da sarışın. Açık tenli. Erkek arkadaşınla ilgili bir konuda yani konunun içinde sevdiğin de var, bir tatsızlık yaşanmış. Haz edemiyorsun bu kızdan.

Erkek arkadaşının yol kartı açıldı. Askere mi gidecek ? Ya da askerde mi ? Bir yer çıkmış gideceği.

Benim söyleyeceklerim bu kadar. Ne kadarını bildim yazarsan sevinirim

Son düzenleme:

Söylediklerinin hiç biri tutmadı ki canım

Bakacağım iskambiline ağzına sağlık yine de

Canım bilgilerini yazar mısın bana fal için

jnm bnm ismim melissa kova burcu beya tenliyim.....nikah memeuru olmak istiyorum....ilerleyen zamanlarda başarı elde edecekmiyim...tşk ederim

Melissa tatlım dileğin olacak ama engeller var önünde. Aşamazsan olmayacak. Pes etme. Peşinden gidersen önün aydınlık

Son düzenleme:
benim ismim ezgi terazi burcuyum :) esmerim veeee değişime başladım bununla ilgili bakarmısın bana değişim yolum nasıl :)

Bilgilerini yazar mısın,isim,burç sevdiğin varsa ismi burcu. Ten renkleriniz
Ben : Tuğba Akrep Buğday tenli
Sevgilim : Yaşar Boğa Buğday tenli

İkimizin aşk, aile, iş hayatı ve sonu mutlu olacak mı bu birlikteliğin.

Teşekkür ederim şimdiden.

var tabi daha açık liseyi bitirmem lazım ama hedef o ...jnm bnde melek kartı açıyorum kafam rahat olduğu bir zamanda sana özelden msj atarım tşk...

benim ismim ezgi terazi burcuyum :) esmerim veeee değişime başladım bununla ilgili bakarmısın bana değişim yolum nasıl :)

Canım biraz daha açarmısın sorunu. Olacak veya olmayacak diyebileceğim sorular olsun lütfen :)

Canım biraz daha açarmısın sorunu. Olacak veya olmayacak diyebileceğim sorular olsun lütfen :)

peki 5 yıllık ilişkimi bitirdim ve sil baştan başlıyorum yeni hayatıma bunu yapabilecekmiyim :):) herşeyi hatta bütün çevremi silip yeniden sıfırdan başlamaya çalışıyorum

merve boğa
ziya terazi
2012 içerisinde sözümüz olacak mı?

Canım bilgilerini yazar mısın bana fal için

Aaaa teşekkür ederim tabiki yazayım.

serap ayşe ikizler burcu

genel birşeyler yorumlarsan o da olur birde uzmanlık sınavım var kazanacakmıyım toslayacak mıyım bilemiyorum.

Ne zaman müsait olursan o zaman bakabilirsin sıkıştırmak istemiyorum seni.Umarım falından bişeyler tutturabilmişimdir

Ben : Tuğba Akrep Buğday tenli
Sevgilim : Yaşar Boğa Buğday tenli

İkimizin aşk, aile, iş hayatı ve sonu mutlu olacak mı bu birlikteliğin.

Teşekkür ederim şimdiden.

Karşındaki kişinin ailevi problemleri var sanırım. Ailesiyle ilgili ufak çaplı sorunlar yaşıyor. Bundan size çok sık bahsediyor,siz de karamsarlığa kapılıyor ama destek olmaya çalışıyorsunuz. İşi ile ilgili de sıkıntıları var ufak ufak. Şu anda istediği konumda değil ama olacak sabrederse.

Çok uyumlusunuz şu an öyle görüyorum. Tartışma gibi bir durum söz konusu değil. Olanları da pek takmıyorsunuz zaten. Öyle görünüyor.

Aşk kartınız ikinizin ortasında açıldı. Yalnız erkek tarafında yani sevgilinizin tarafında çekindiğiniz bir bayan var. Kartlarınız uzak çıkmış. Annesi veya müstakbel görümceniz olabilir.

Sizi nasıl karşılayacağını düşünüyorsunuz zaman zaman.

Karşınızdaki kişi sabırlı bir yapıya sahip, siz daha fevri davranıyorsunuz. Aranızda güvensizlik sorunları mı var ? Birbirinize güvenmiyor gibisiniz zaman zaman ya da kıskançlıkları bu şekilde yansıtıyorsunuz. Kıskançlık kartının üzerinde güven kartı kapalı şekilde duruyor.

Bunlar dışında sizin ailenizde birinin bacakları ile ilgili rahatsızlığı olmuş. Tekrar doktora görünmesini öneririm. Sağlık kartı kapalı çıkmış.

Geleceğiniz aydınlık, bir yol çıkmış. Siz veya karşınızdaki kişi bir yola gideceksiniz. Kısa süreli bir ayrılık yaşanacak ardında da yüzük görünüyor.

Çevrenizdeki bir erkeğe dikkat edin. Hem bir erkeğe hemde kısa boylu bir bayana.

Bayanla tartışma çıkmış. Erkek ise sevdiğinizle aranızda duruyor.

Benden bu kadar. Ne kadarını bildim yazarsanız sevinirim.

Sevgilerimle

peki 5 yıllık ilişkimi bitirdim ve sil baştan başlıyorum yeni hayatıma bunu yapabilecekmiyim :):) herşeyi hatta bütün çevremi silip yeniden sıfırdan başlamaya çalışıyorum

Dileğin olacak tatlım

canım ben ten renklerimizi yazmamışım ben buğday ten sevgilim esmer ben 24 o 24e girecek ekimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…