Yazın dileğinizi Mace yorumlasın :)

Fallarımı nasıl buluyorsunuz ? :)

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

Bir de zamana bırakmış demişsin ya,zamana bırakmışta ne olacak. Ayrılıkmı yoksa?

teşekkür ederim canım. şimdi özel mesaj atıyorum.

canım teşekkür ederim umarım çıkar söylediklerin
misafirlerim var iki gündür giremiyorum pek. fırsat bulduğumda bakmaya çalışırım canım

Erkek falı bu canım şimdi arkadaşıma nasıl diyim hayatında bi erkek varmış :)

Nasıl yorumlarsın erkek olduğunu öğrendikten sonra,bir de 3 vakte kadar ne olacak :)

Bir de zamana bırakmış demişsin ya,zamana bırakmışta ne olacak. Ayrılıkmı yoksa?

canım burda ciddi bir şeyi zamana bırakmış ama engel çıkmış sonra tekrar aynı şeyi zamana bırakmaya karar vermiş tam sırası değil diye düsünmüs cunku arada pürüzler çıkmış ilişkisinde ama kız kalbi gibi yansımıs kahve ne işşşş

3 vakte ne olucak peki ayrılık mııı?

3 vakte ne olucak peki ayrılık mııı?

hayır öyle bir şey değil bu tam tersi eğer ilişkisi varsa zaten ciddi bir şeyler düsünüyormus ama engel cıkmıs pürüz patlak vermiş ne olduysa artık düzene girince iliski herseyin yolunda gittiğine inandığı için tekrar zamana bırakmış 3 vakitte bunlar gerçekleşmeye baslıcak gözüküyo bu arkadasın göz yasları erkeksede ağlamıstırda kabul etmez simdi sıkıntıları olmus bir kız ağlatmıs onu duygusal birisi o harfler alakası olan kızda ve kendi isminde de olabilir o zaman kız gibi hissettim valla gülmekten öldüm ya artık kimi düsünerek ictiyse düşündüğü kisinin düsünceleride yansımıs gibi

Kızlar şimdilik çıkıyorum. Arkadaşımın falına bakanların,ağzına,yüreğine ellerine sağlık.

Bilgilerinizi özelden atın. Tek tek iskambil açacağım

canım belki geçti ama ilk defa bir kahve yorumlayacağım çat pat ablamla hep bişiyler bakardık ama bakalım artık ben fincanlarda öncelikle bir insan gördüm erkek gibi duruyor çenesi hafif çıkıntılı yani uzun ya da sivri gibi birşey ve bu yük taşıyor lakin taşıdığı yük bir kız galiba lakin kötü biri var kızın arkasında durmuş böyle kızın zihnini bulandırmak istiyo ama kızın önünde extra bir kişi var iyi biri öğüt alıyo bu kız ve kız bu iyi kişiyi dinliyo o kötü kişi çok bariz belli dikkat etsin derim ben, faldan öyle çok anlamam ama arada eser bana bu kişi her kimse bir işin peşini bırakmak istemiyo ama bezmiş gibi pürüzleri var yakında bir pürüz çıkar ama hiiiç önemsiz bir şey anlık gibi bir şey çünkü fena şaşırmış bi kişi gördüm bu kadar

Arkadaşın son zamanlarda birkaç kişi yüzünden bi hayli sıkılmış ama zaferi almış onları yenmiş dileği mal yada haber gibi yada ilişki hakkında ama olcak temiz bi dilek Çok sevilen değer gören biri çok düşmanı var dikkat etsin Kuğu çıkmış falında bu beklenmedik sevgili
ilişki para yada beklediği haberi alcak anlamına geliyo istediği şeyde 2 vade çıkmış biraz çalışması gerek bunun hakkında Ailede sıkıntı çıkmamış haberleri var Bu kadar canım umarım çıkarabilmişimdir

Canım arkadaşının falı;

Bir yol var, kız isteme durumları falan mı var arkadaşının. Sanki üç dört kişilik bir grup elinde çiçeğiyle yola çıkıyor. Yolda bir gelin gördüm. Yolları da açık gelecekleri de. Sakallı bir adam var pek hoşlanmadım bu kişiden, hacı hoca takılıp saman altından su yürütenlerden. Etrafındakilerden bezmiş bir hali var. Kafasını nereye çevirse ayrı bir sıkıntıyla karşılaşıyor. Görmezden geldiği olaylar, bir yerden sonra karşısına gelip daha fazla canını sıkmış. Adında veya soyadında s-ş harfi olan biri var, sürekli dua eden biri. Çok açık çıkmış etrafı, duaları yerini buluyor. Üç kişi var. İkisi birinin omzunda yük olmuş, tüm sıkıntılarını yüklüyorlar. O iki kişinin içinden biri de diğerini kötü bir yere sürüklemeye çalışıyor. E harfi var arkadan iş çeviren o kişide. Zorluklarla yüzyüze getirip sonra yalnız bırakabilir bu kişi. Hane içi çok aydınlık çıkmış. Bir bebek gördüm hanenin yakınında çıkmış. Çok mutsuz bir bebek. Vücudunda bir problemi olabilir bu bebeğin.

Rica etsem bir de nişanlım için açabilir misin fallarından

arkadaşının falı temiz çıkmış canım fakat bir kişiden zarar görecek. bu yakınlarından birisi ama bu zarara rağmen arkasında duran birisi var.bu bir aile yakınıda olabilir bir arkadaşıda... zarar vermeye kalktığı kişi ona zarar veremeyecek fakat etrafındaki bir kaç olayı değiştirebilecek etkisi olacak. yakın zamanda şehir dışına çıkabilir. yolu açık ve temiz görünüyor. gitmeyi düşünüyorsa gitsin. falında biraz da göz yaşı gördüm.bir de hakkında olumsuz yönde konuşanlar var onlara dikkat etsin kısmeti de görünüyor... sonra çıkıp çıkmadığını bildirirsen sevinirim =)
dilek falı içinse bekliyorum ya da arkadaşının falına bakanlar için tarot ve iskambilde bakabileceğini söylemişsin sevinirim
bir dilek falı baktırdım sana ve çıktı...o yüzden merakla tekrar bekliyorum

Son düzenleme:

ilk gözüme çarpan uzun bir yolun var. bu yolun ucunda kara bulutlar dolaşıyor. yalnız bulutların dağılması için biraz zaman var. sabırlı ve sakin olman gerekiyor. bu aralar bir sürü haber alabilirsin. kuşların çok fazla. sanki bir koşuşturmaca var. kilolu musun bilmiyorum. burada toplu bir bayan var. birisine sırtını dönmüş , ağlıyor gibi. arkasında da bir erkek var. kadının belinden tutmuş, ağlama der gibi. görüntüler çok net değil canım. bazı yerleri seçemiyorum.

Son düzenleme:

Teşekkürler, kilolu değilim, normalim yani 55 kg.yum. Anla işte. Hep zaman hep zaman, offff! Neyse sağol tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…