- 27 Temmuz 2012
- 974
- 4
merve boğa
ziya terazi
2012 içerisinde sözümüz olacak mı?
Kartlarının hiç biri açılmadı
Olması zor görünüyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merve boğa
ziya terazi
2012 içerisinde sözümüz olacak mı?
Karşındaki kişinin ailevi problemleri var sanırım. Ailesiyle ilgili ufak çaplı sorunlar yaşıyor. Bundan size çok sık bahsediyor,siz de karamsarlığa kapılıyor ama destek olmaya çalışıyorsunuz. İşi ile ilgili de sıkıntıları var ufak ufak. Şu anda istediği konumda değil ama olacak sabrederse.
Çok uyumlusunuz şu an öyle görüyorum. Tartışma gibi bir durum söz konusu değil. Olanları da pek takmıyorsunuz zaten. Öyle görünüyor.
Aşk kartınız ikinizin ortasında açıldı. Yalnız erkek tarafında yani sevgilinizin tarafında çekindiğiniz bir bayan var. Kartlarınız uzak çıkmış. Annesi veya müstakbel görümceniz olabilir.
Sizi nasıl karşılayacağını düşünüyorsunuz zaman zaman.
Karşınızdaki kişi sabırlı bir yapıya sahip, siz daha fevri davranıyorsunuz. Aranızda güvensizlik sorunları mı var ? Birbirinize güvenmiyor gibisiniz zaman zaman ya da kıskançlıkları bu şekilde yansıtıyorsunuz. Kıskançlık kartının üzerinde güven kartı kapalı şekilde duruyor.
Bunlar dışında sizin ailenizde birinin bacakları ile ilgili rahatsızlığı olmuş. Tekrar doktora görünmesini öneririm. Sağlık kartı kapalı çıkmış.
Geleceğiniz aydınlık, bir yol çıkmış. Siz veya karşınızdaki kişi bir yola gideceksiniz. Kısa süreli bir ayrılık yaşanacak ardında da yüzük görünüyor.
Çevrenizdeki bir erkeğe dikkat edin. Hem bir erkeğe hemde kısa boylu bir bayana.
Bayanla tartışma çıkmış. Erkek ise sevdiğinizle aranızda duruyor.
Benden bu kadar. Ne kadarını bildim yazarsanız sevinirim.
Sevgilerimle
Aaaa teşekkür ederim tabiki yazayım.
serap ayşe ikizler burcu
genel birşeyler yorumlarsan o da olur birde uzmanlık sınavım var kazanacakmıyım toslayacak mıyım bilemiyorum.
Ne zaman müsait olursan o zaman bakabilirsin sıkıştırmak istemiyorum seni.Umarım falından bişeyler tutturabilmişimdir
Bence de bak ve kap. Uzun uzun bak ha !
Dileğin de olacak kız bu arada
Kartlarının hiç biri açılmadı
Olması zor görünüyor...
bir de seneye mezun olabilecek miyim?
merve boğa 24 buğday ten
Dilek falında ten rengine ihtiyaç yok canım.
Herkese 1 kez bakıyorum
Unutmadım canım. Açtım sana da iskambil.
Sevdiğin kişi senden daha uzun boylu. Sinirli bir yapıya sahip ama aynı zamanda çok merhametli. Ne yazık ki ağzına geleni söyleyen bir yapıda.
Tartışmalar,anlaşmazlıklar çıkmış. Bir ara ayrılık yaşanmış veya yaşanacak. Kısa sürecek bu durum çünkü önünde aşk kartı var. Kalpleriniz bir.
Senin şu sıralar canını sıkan bir olay olmuş sanırım. Dertlerin sıkıntıların arasında kalmışsın. Sevdiğin kişi sana hiç destek olmuyor. Sırtını dönmüş. Aranızda bir aşk olduğu kesin ama
yakın olduğunuz söylenemez. Bu kişi dışında bir erkek daha çıkmış etrafında. Sen bu kişiyi ya biliyorsun, ya da hissediyorsun. Habersiz değilsin. İstemiyor olabilirsin,eskiden bir şeyler yaşamış olabilirsin ama aranızda bir bağ var.
Kısa süre sonra o kişiyle ilgili sürpriz bir gelişme olabilir. Bu haber seni sevindirecek.
Okulla ilgili ya da işinle ilgili bir dileğin varmış. Gerçekleşmiş.
Ailenle ilgili hafif kilolu bir bayan var. Sana karşı dönmüş kartı. Sen o kişiden çok destek alıyorsun. O olmasa ne yaparım diye düşünüyorsun.
Bir de,okulda veya çevrende,kumral bir kız var,ya kumral ya da sarışın. Açık tenli. Erkek arkadaşınla ilgili bir konuda yani konunun içinde sevdiğin de var, bir tatsızlık yaşanmış. Haz edemiyorsun bu kızdan.
Erkek arkadaşının yol kartı açıldı. Askere mi gidecek ? Ya da askerde mi ? Bir yer çıkmış gideceği.
Benim söyleyeceklerim bu kadar. Ne kadarını bildim yazarsan sevinirim