Yazın dileğinizi Mace yorumlasın :)

Fallarımı nasıl buluyorsunuz ? :)

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Kızlar bunu özellikle en üst kısma yazmak istedim. Lütfen mesajlarımı takip edin. Bazen ara verdim,yalnızca kahve falıma bakanlara bakıyorum diye mesaj yazıyorum. Ona rağmen birsürü mesaj geliyor. İlginize çok teşekkür ederim ama lütfen beni de umursayın. Ayrıca şurda birsürü kişinin falına bakıyorum. Benim falıma toplasanız 3 kişi bakıyor.

Birazdan arkadaşımın fincanını koyacağım,çok değerli benim için. Bakanlara hem iskambil,hem tarot hemde dilek falı bakacağım. Kampanya gibi oldu :) Ama gerçekten bana biri değer verirse bende o kişiyi kıramıyorum. Mesajlarımı takip edenler görebilir.

Teşekkür ederim.

Kızlar ben geldim

Dilek ve iskambil falı bakıyorum yeniden. Özel mesajlar geliyor sürekli,bari burdan bakayım :)

Dilek ve İskambil falına nasıl bakıyorum,bilmeyenler için tekrarlayalım;

Adınızı,Burcunuzu;Sevdiğiniz varsa onun Adını ve Burcunu yazmanız yeterli. Dileğinizi de yazmayı unutmayın.

İskambil falı için bu bilgilerin yanında ten renkleri ve yaşları da yazarsanız daha bir hoş olur.

Kahve falıma bakanlara iskambil açıyorum ve onlar kesinlikle öncelikli. Şu güne kadar kime baktıysam,burdan veya dışarıdan hepsinin dileği oldu. İskambile garanti verebilirim. Baya ustalaştım övünmek gibi olmasın

Sormadan özel mesaj atanlara kesinlikle bakmıyorum.

Eğer beğen butonuna tıkladıysam,görmüşümdür sabredin en kısa sürede yorumlarım dileğinizi.

Bebek ile ilgili olan dileklere de bakmaya pek gönüllü değilim açıkçası. Bakmazsam beni affedin.

İşte kahve falım;

Sevgilerimle

Son düzenleme:
cnm ben sana bakmayı çok isterdim ama inan bilmiyorum
özelden bilgileri mesaj atsam bakabilirmisin çok sevinirim kabul edersen

Son düzenleme:

Dilek falına bakarım canım. Yorumunu editlermisin,kahve resimleri sayfada çok yer kaplıyor. Alıntı kısmını silersen iyi olur

Son düzenleme:

mace hadı banada bak
ben esmer esım bugday tenlı
esımın adı mert
benım adım hulya

hande-boğa :kuralım-25
cihan-kova :esmer-26

Durumumuz ne olacak ? Nasıl bir gidişatımız olacak? O ne düşünüyor?
Şimdiden çok teşekkür ederim umarım bakarsın.

eğitim kariyerle ilgili bakıyor musun bilmiyorum ama ben yazayım

bu sene içinde bir işe yerleşebilecek miyim

bunun için ne gibi bilgi gerekiyorsa özelden gönderebilirim

Son düzenleme:
hande-boğa :kuralım-25
cihan-kova :esmer-26

Durumumuz ne olacak ? Nasıl bir gidişatımız olacak? O ne düşünüyor?
Şimdiden çok teşekkür ederim umarım bakarsın.

Canım durumunuz iyi olacak mı? Bu soruya göre fal açabiliyorum. İskambil açsaydım tüm bunlara bakardım ama dilek falıyla tek bir soruya bakıyorum. Bu soruların cevapları çok geniş :)

Dileğini tam olarak yazarsan bakarım tabi ki :)

merhaba benim adım Rukiye esmer tenliyim yaşım 27 eşimin serhat kumral tenli yaşı 31 biraz garip ama insan merak ediyor fala inanma falsız kalma demişler bakarsan sevinirim.

senin fala gelince biraz karşık çıkmış duymuştum böyle çıkınca adak adamışsın yapmamışsın demişlerdi banada bilsem keşke daha da yorumlardım.

eğitim kariyerle ilgili bakıyor musun bilmiyorum ama ben yazayım

bu sene içinde bir işe yerleşebilecek miyim

bunun için ne gibi bilgi gerekiyorsa özelden gönderebilirim

İsmin ve Burcun canım

dileğimi yazmamışım öğretmenim atanacak mıyım yada memurlukta olur iş olsun memurluk olsun...:)

Dileğini de yazarsan bakarım canım :)

sevgili olacakmıyız?

dileğimi yazmamışım öğretmenim atanacak mıyım yada memurlukta olur iş olsun memurluk olsun...:)

Kartların kapalı çıkmış,ihtimal var ama çok düşük.

İnşallah gönlünce olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…