Yazın dileğinizi Mace yorumlasın :)

Fallarımı nasıl buluyorsunuz ? :)

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
evet canım çıktı valla beğenmediğim bir yerim var vücudumda kıskanan kisiler sevgilimin davranısları

:103: Çıkıyormuş demek ki fallarım... Atacağım fincanı yorumunu bekliyorum. Çok önemli benim için,lütfen dikkatli uzun uzun bak :)

Herkesin bir dileğine bakıyorum canım. Ev satışınız için baktım. Eviniz satılacak diye düşünüyorum. Kartların açıldı.

Hepsine bakmak isterdim ama kimseye haksızlık etmek istemiyorum...

Dileğim sonumuz ne olacak sevdiğimle,hemen bilgileri gönderiyorum pm ile canım benim:)

Herkesin bir dileğine bakıyorum canım. Ev satışınız için baktım. Eviniz satılacak diye düşünüyorum. Kartların açıldı.

Hepsine bakmak isterdim ama kimseye haksızlık etmek istemiyorum...

Teşekkür edrim canım,peki süre olarak çok uzun mu beklicem bir fikrin var mı?

merhaba mace önceden özelden bilgileri atmıştım.kahve falına da bakmıştım. dileğim ilişkimin düzelmesi. bakarsan çok sevinirim. :)

adım havva kevser, ama kevseri kullanıyorum ben. koç burcuyum, esmer kumral arası ten rengine sahibim ve 17 yaşındayım bu sene üniversitede istediğim bölümü kazanabilicekmiyim acaba:26: lütfen banada bakabilirmisin:44:

Kızlar tekrar bir hatırlatma yapmak istedim :)

Dileğinin olma ihtimali var canım ama birazcık düşük...

Merhaba cnım benım falımada bakabılır mısın burcum aslan 22 yasındaym ? Erkek arkdasmla ayrlalı 1,5 ay oldu yaptklarna psman olucak mı ? yenı bı ask gözüküyor mu ?

Kızlar arkadaşımın falı. Benim için çok değerlidir kendisi. Sallamadan bakmanızı rica ediyorum. Söyleyeceğiniz her şey çok önemli.

Bakanlara birsürü fal bakabilirim yorulmadan :)

Yorumlarınızı bekliyoruz :)

Bir süre bu yorumları bekleyeceğim,daha sonra dilek falına devam ederim. Mesajlarımı takip ederseniz,dilek falına devam yazdığımda dileklerinizi yazabilirsiniz.

Burada bir kadın var. Tepesinde bir yük taşıyor gibi. Karşısında da çok baskın çıkan esmer bi adam var. Aslında bu adam bu kadının hemen arkasında yani onu düşünen birisi. Adam kadına karşı pek öyle göstermiyor. 3 kişi karşılıklı konuşuyorlar. Bu kişilerden biri at şeklinde çıkmış . bu iyi bir kısmet, arkadaşının muradı galiba. Bu kişi kadının kafasına bastırmış. Onun düşüncelerini ezmeye çalışıyor. Kadına küçük bir haber geliyor . arkadaşının bütün yolları açık. Biriyle kafa kafaya vermiş uzun bir yola çıkıyor. Yolu çok açık. Arkadaşın ağlamış ya da ağlayacak. Göz yaşı gördüm biraz ama geçici bir şey. İçi rahat olsun. Güzel şeyler olacak hayatında. Bunları görebildim canım. Arada bi tutturuyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yok canım :) Dilek falına ara verdim bi süre ama sana bakarım. Şimdi arkadaşımın falına odaklandım. Vaktin varsa bak benim için önemli :) İçinden geliyorsa

Teşekkür ederim canım. :)
Biraz bakmaya çalışayım o halde, ama yine de söylediklerime çok itibar etmeyin olur mu :)
-Arkadaşın bir konuda bi karar almış, ve o kararı uygulamaya başlamış gibi. Bu yolda önünde küçük bir engel var, ama atlatacak. Sonrasında yolu açık.
-Sanki arkadaşın karmaşık bir dönemdeymiş gibi hissettim, yani ne istediğini; ne yapması gerektiğini kestiremediği durumlar yaşıyor gibi.
-3 kişi var, biri yılan gibi. Yani şöyle söyliyim, arkadaşın biriyle konuşuyor karşılıklı çıkmışlar. Ama konuştuğu kişinin arkasında yılan kafalı biri var. Arkadaşının karşısındaki insanı dolduruşa getiriyor gibi. Lakin, yine de başarılı olamıyor yılan kafalı. :)
-Gözyaşı dökmüş; ya da dökecek gibi. Ama ciddi bişey değil. Kolay atlatılacak türden bişey.
-İstediği birkaç şey var, etrafları temiz; önleri açık...

bu kadar canım. :)

Kızlar fallar için teşekkür ederim. Özel mesaj kutumu boşaltmıştım.

Yarın size dilek falı ve gelecek/iskambil falları bakabilirim. Lütfen adınızı,burcunuzu,sevgilinizin adı ve burcunu. Dileğinizi ve gelecek falı için de olmasını istediğiniz şeyi yazın :)

Sağolun teşekkürler

Gördüğüm kadariiii illeee arkadaşının hanesi temiz sorunlardan arınmış gözüküyor.bir kaç gözyaşı var sıkıntılar geçirmiş duygusal anlamda sanki.Burda yolu var yolu açık temiz bir yol yakın bir zamanda olacakmış gibi ve yolun sonundamı desem yolda ona eşlikmi edecek desem? bir erkek var.Erkek aynı zamanda onu hayatında yer alan birisi erkeğin isminde bir kaç harf söyliycem onlardan birsi var gibi en belirgin E harfi geçiyor isminde birde mu? yada fu? böyle harf gördüm kalbi var bu erkekle bir aşk bağlantısı var galiba erkeğin saçları koyu renkte burnu sivri gibi dikkat çekiyor sanki yüz şeklide farklı siması değişik gibi.Bu erkekle bağlantısı var yoksada olacak...Karşı karşıya gelmişler gibi duruyor zamana bıraktıkları bir şey var bu erkekle ters zaman çıkmış zamana bırkamışlar zamanının geldiğini düşünmüş arkadaşın ama ters tepmiş tekrar zamana bırakmış galiba vakti var bu vakit 3 vakit :) 3 gün,3 hafta,3 ay zamanla görücez tam zaman söyleyemem prof değilim Arkadaşının çevresi gayet güzel kimseye bir zararı yok kendi derdine düşmüş.En çok erkek belirgin falında bu bahsettiğim erkeğin tarafı tertemiz kafası erkek yüzünden karışırsa bilmesi gereken özünde çok temiz bir çocuk.bu kadan gördüm

Canım baktığın arkadaşım erkek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…