- 27 Temmuz 2012
- 974
- 4
ben size demin mesaj atmıştım bide benımkıne cevap vermeyince bana hitaben yazıdıgınızı algıladım. Siz kusuruma bakmayın ama 3-4 kez yazdım cevap vermeyince bide size kahve falı bakmadıgım için üstüme alındım sanırım.
Sinemcim iskambiline baktım. Dün bilgisayarı hiç açmadım o yüzden kusura bakma yazamadığım için
Bitanem ailenizde bir bayan var, bu kişi sanırım annen. Çok sıkıntılı... Bir derdi var ki sorma gitsin anlayamadım ben içi karartılı çıkmış. Tüm koyu renk kartlar yanında. Bir tek senin kartın onun yanında çıktı ilk açtığımda sanırım en büyük destekçisi sensin. Senden güç alıyor.
Sevgilin var mı bilmiyorum ama olsa bile kafanda başka sorunlar var senin. Aşk meşk düşünmüyorsun. Düşüneceğin bir aşk çıkabilir karşına eğer yoksa, varsa da bu kişiyle ilgili gelişmeler olabilir. Çok hayırlı bir kısmet dikkate almanı öneririm
Okuyor musun? Ya da çalışıyor musun? Okulun yada çalıştığın yerden üzüleceğin küçük bir haber alacaksın. Ama bu haber sonucunda daha iyi şeyler olacak. Ufak bir sıkıntı çıkmış.
Çevrende bir bayan var. Bayan kartı çıkmış. Açık renli biri sanırım,kumral olabilir sarışın olabilir. Canım bu bayanın niyeti kötü dikkat et. Derdini paylaşma bu kişiyle.
Benden bu kadar umarım seni mutlu edebilmişimdir