Yazın dileğinizi Mace yorumlasın :)

Fallarımı nasıl buluyorsunuz ? :)

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
canım esmer biri var. Bu kişinin önünde küçük bir kalp var. Esmer kişinin kalbi galiba. Kalbini ortaya koymuş bekliyor. Kural bir adam da kalbe doğru yönelmiş bakıyor. Kısa bir yolun var. Yolun başında 2 kişi karşılıklı konuşuyorlar. 3 kişi görüyorum toplanmış konuşuyorlar. Atletik vücutlu bir adam var. Bu kişi 2 erkek konuşuyor. Sonra onlarla konuştuktan sonra bir bayanla konuşuyor. Sanki öbür erkeklere birşey danışıyor. Bunları görebildim canım. Bilgilerimi burdan yazmak istemiyorum. Özelden mesaj atacagm

Son düzenleme:
anlamadım kapalı derken?

Bırsey daha sorucam ya eğitim durumu ıle bakıyormusun nolcak?

slm, kahve falı bakmaktan hiç anlamıyorum cnm ya rica etsem iskambil açabilir misin bana acaba ?:26:

anlamadım kapalı derken?

Bırsey daha sorucam ya eğitim durumu ıle bakıyormusun nolcak?

Yani dileğinin olma ihtimali düşük. Engeller var dileğinin önünde.

Bakıyorum canım ama herkese 1 kez bakıyorum fal

slm, kahve falı bakmaktan hiç anlamıyorum cnm ya rica etsem iskambil açabilir misin bana acaba ?:26:

Yalnızca kahve falıma bakanlara iskambil açıyorum maalesef. Nedeni de iskambil açmam uzun sürüyor. Hayatta yetişemem. Sana bakarsamda herkese bakmam gerekir. Kusura bakma canım. Dileğin varsa yaz bakayım hemen

sevdiğim çocukla güzel bir ilişkim olacak mi ? Bilgilerimi özledn yazıyorum.

Yalnızca kahve falıma bakanlara iskambil açıyorum maalesef. Nedeni de iskambil açmam uzun sürüyor. Hayatta yetişemem. Sana bakarsamda herkese bakmam gerekir. Kusura bakma canım. Dileğin varsa yaz bakayım hemen

haklısın tatlım senin iskambilin için kahve falı öğrencem dilek falı için teşekkür ederim:) bilgilerim cansu, aslan, ilerde hedeflediğim kariyerim erinde sonunda elimde olacakmı?

haklısın tatlım senin iskambilin için kahve falı öğrencem dilek falı için teşekkür ederim:) bilgilerim cansu, aslan, ilerde hedeflediğim kariyerim erinde sonunda elimde olacakmı?

Kartların açılmış. Önün aydınlık. Hedeflediğin her neyse olacak

Kartların açılmış. Önün aydınlık. Hedeflediğin her neyse olacak

valla saol cnm ya daha bir gaza geldim hedefim ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde baş hekimliğe kadar yükselmek ne kadar okumak çalışmak gerekirse sorun değil valla fena hazırlanıyorum inş. azmimlede halledicem cnm çok teşekkür ederim:)

Merhaba Mace bana da bakabilir misin?

merve, yay, 22.
Sevgilim rasim, yengeç, 23

Son düzenleme:
Merhaba mace hoşgeldin hep gel heepp

fincanını bakamadım işdeyim ama bakıcam ve iskambili kapıcam :)
benim dileğim de , kendi mesleğime yönelmek o yolda devam etmek olacakmı bu.

burcum yengeç ela gözlü açık tenliyim.

canım senın bir takım sıkıntıların var ama çok degil aynı anda bi çok şey yapmak istiyorsun ama bi çoğu yarım kalmış sanırım sen herşeye heveslenen birisisin ama biryerde elbet tutacak :) 2 yada 3 yoldan sonra kalp var sanki böyle bir yere gidip geldikten sonra aşk ile ilgili birşey olacak yani sevgilin yoksa biriyle tanışabilirsin var sa senı mutlu edecek bir olay olacak canım

3 hafta görüşüp ayrıldıgım bi çocuk var dileğimde onun geri dönmesi...
ben başak burcuyum adım nurdan uzun kahverengi saçlıyım 1.55 boyundayım 25 yasında zayıf çıtıpıtıyım...
arkadasım ise adı şenol kova burcu 1.78 boylarında kumral siyah dalgalı saçlı 28 yasında zayıf biri

umarım banada bakarsın canım çok sevinirim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…