Yazın dileğinizi Mace yorumlasın :)

Fallarımı nasıl buluyorsunuz ? :)

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Canım baktım falına. İstersen fal yorumumu burda yayınlayabilirsin. Kızlar da görsün. Ne kadarını bildim merak ediyorum :)

teşekkür ederim tatlım:KK16::KK16: söylediklerinin çoğu doğru çıktı dilek falından çok daha farklıymış iskambil falı bende ilk defa baktırdım çokda hoşuma gitti :KK16: artık mace sürekli iskambil falı diye yapışırım sana :KK9::KK9:

Merhaba Mace bana da bakabilir misin?

merve, yay, 22.
Sevgilim rasim, yengeç, 23.

ilişkimizi ne zaman ciddiye bindireceğiz?

Canım zaman hakkında bir şey söyleyemem ki :) Dilek falı bakıyorum olacak veya olmayacak :)

özge aslan esmerimsi
gökmen kova kumral
mutluluğumuz devam etsin ve cuma günü görüşelim istiyorum olacak mı?
şimdiden teşekkürler :)

Mace

Kahvenin telvesi biraz fazla mı kaçmı nedir:KK1:

Falında kalbini ortaya dökmüş bir adam var neredeyse diz çökmüş çökecek vaziyette;lakin onunda engelleri var sankim birşeylere biryerlere bağlı yada mecburiyeti var.

Sıkıntıların var yoğun şekilde ve bazen ağır düşünceler altındasın.

uzun boylu bir adamla bir kadının kavgası sözkonusu ve bu yüzden bir kişide arada kalıyor.

Büyük bir kısmetin var fakat üzerini sisler basmış yani engelleniyor diyelim.

Sanki olmasını çoook istediğin bir dileğin var ve şu anda sadece dörtte biri oluşmuş vaziyette.gerisi yok.

Büyük bir karmaşa var ve bir kişi diğerine kızıyor ben sana demedimmi der gibi.diğer kişi çaresiz beli bükülmüş.Ağır bir durum yada tehlikeden koşar adımla kurtulma çıkmış fincanda.

Hane ve dışı sorunlarla dolu yada böyle bir dönemden geçiliyor.Sağlam bir düşman var çok yakın planda.bir kişiyle bir çay sohbetin var sanki bir tasa bakar gibisin yalnız karşına oturttuğun kötü düşüncelerle dolu biri olarak çıkmış.

Arkanda bir güç var temiz birşey.Aşman gereken 2 büyük problem yada aşaman var.hayır olsun.

bu kadar.

Mace

Kahvenin telvesi biraz fazla mı kaçmı nedir:KK1:

Falında kalbini ortaya dökmüş bir adam var neredeyse diz çökmüş çökecek vaziyette;lakin onunda engelleri var sankim birşeylere biryerlere bağlı yada mecburiyeti var.

Sıkıntıların var yoğun şekilde ve bazen ağır düşünceler altındasın.

uzun boylu bir adamla bir kadının kavgası sözkonusu ve bu yüzden bir kişide arada kalıyor.

Büyük bir kısmetin var fakat üzerini sisler basmış yani engelleniyor diyelim.

Sanki olmasını çoook istediğin bir dileğin var ve şu anda sadece dörtte biri oluşmuş vaziyette.gerisi yok.

Büyük bir karmaşa var ve bir kişi diğerine kızıyor ben sana demedimmi der gibi.diğer kişi çaresiz beli bükülmüş.Ağır bir durum yada tehlikeden koşar adımla kurtulma çıkmış fincanda.

Hane ve dışı sorunlarla dolu yada böyle bir dönemden geçiliyor.Sağlam bir düşman var çok yakın planda.bir kişiyle bir çay sohbetin var sanki bir tasa bakar gibisin yalnız karşına oturttuğun kötü düşüncelerle dolu biri olarak çıkmış.

Arkanda bir güç var temiz birşey.Aşman gereken 2 büyük problem yada aşaman var.hayır olsun.

bu kadar.

Canım iskambil açacağım sana da reddmars ve sen varsın şu an iskambil açacağım. Rahat bir kafayla açıp yazacağım. Ağzına sağlık

benim adım aycan burcum yay
onun adı cemal burcu balık

ben beyaz tenliyim o esmer
dileğimde gelecekte bizi neler bekliyo evlilik olucak mı?

benim adım aycan burcum yay
onun adı cemal burcu balık

ben beyaz tenliyim o esmer
dileğimde gelecekte bizi neler bekliyo evlilik olucak mı?

Canım kartlarının yarısı açılmış,yarısı da kapalı. Net bir şey söyleyemem,isteğin var belli. Olma ihtimali %60 diyeyim sana :) Normalde %50 diyecektim ama renkli kartların açılmış o yüzden %60,%70 diyebilirim.

Canım kartlarının yarısı açılmış,yarısı da kapalı. Net bir şey söyleyemem,isteğin var belli. Olma ihtimali %60 diyeyim sana :) Normalde %50 diyecektim ama renkli kartların açılmış o yüzden %60,%70 diyebilirim.

teşekkür ederim

Merhaba mace hoşgeldin hep gel heepp

fincanını bakamadım işdeyim ama bakıcam ve iskambili kapıcam :)
benim dileğim de , kendi mesleğime yönelmek o yolda devam etmek olacakmı bu.

burcum yengeç ela gözlü açık tenliyim.

Bence de bak ve kap. Uzun uzun bak ha ! :KK54:

Dileğin de olacak kız bu arada :KK51:

Son düzenleme:
canım senin falına bakmıştm. Özelden mesaj attım. Beni unutmadın değil mi

canım senın bir takım sıkıntıların var ama çok degil aynı anda bi çok şey yapmak istiyorsun ama bi çoğu yarım kalmış sanırım sen herşeye heveslenen birisisin ama biryerde elbet tutacak :) 2 yada 3 yoldan sonra kalp var sanki böyle bir yere gidip geldikten sonra aşk ile ilgili birşey olacak yani sevgilin yoksa biriyle tanışabilirsin var sa senı mutlu edecek bir olay olacak canım

3 hafta görüşüp ayrıldıgım bi çocuk var dileğimde onun geri dönmesi...
ben başak burcuyum adım nurdan uzun kahverengi saçlıyım 1.55 boyundayım 25 yasında zayıf çıtıpıtıyım...
arkadasım ise adı şenol kova burcu 1.78 boylarında kumral siyah dalgalı saçlı 28 yasında zayıf biri

umarım banada bakarsın canım çok sevinirim :)

Canım teşekkür ederim az da olsa fal için.

Dileğin olacak ama daha zamanı var renkli kartların kapalı...

X