- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.701
Çok canım cookçok güzeldi dayanamadımnormalde koca bir katmeri gömerdim çeyreğini yedim sadece bu sefer. Yine de çok di mi? Senin canın çekmiyor mu? Tamam psikolojik olarak diyete programlandın ama misss gibi koku geliyor o zaman nasıl yapıyorsun? Ben bazen dayanamıyorum. Annem ve kızkardeşimle yaşıyorum. Habire patates kızartıyorlar sürekli börek kebap. Bazen dyaanamayıp yiyorum az yiyorum ama hiç yememek lazım sanırım. Ona da dayanamıyorum
İstediğim kilodasin darısı başıma :)Eki Görüntüle 2149554
Artık tokken 63 çıkıyorum kızlar
İnşallah kuzum olursun yavaş yavaş ol ki vücudun güzel kalsın :)İstediğim kilodasin darısı başıma :)
Tamamdır canım 65 olmuşun :)Fatma etiketlemek unuttum
Nisa 100 metrede kosuyor .Anam nisa ne atarlanmışın kız ama haklısın valla
Ya inan latteden kilo almiyorum aksine o bana yardimci bile olur. Latteyi de ovdugunu de gordum ya. Tamam 59 a dusucem bu hafta.Git iç kız latteyi senin ki en masumu benim için iç hakkın valla
Okadar kizmistim eskiden sana özür dilerim haksızlık etmişim
Şeker konusunda ben de öyleyim. Şekersiz türk kahvesi şekerli geliyor ama dondurma görürsem affetmem onu diyeyim :)))) ekmeği de esmer ya da beyaz ekmek yemiyorum uzun zamandır. Ama lahmacunu görünce ekmek gibi gelmiyor o altındaki :))Çok canım cook
1 ısırık bile çok
Ha olursun 50 kilo 3 çatal yersin
Veya 1 dilim yersin 2 saat koşarsan yersin
Hiç yemezsen inanki canım istemiyor vücut ekmeği şekeri unuttu
Anlatmıştım sanırım kızıma ekmek yaptım evde arasına bal sürdüm kaymakla doğal kaymak
Unuttum ağzıma attım ekmek gerçekten unuttum
İyyyy dedim iğrenç ! Çıkardım çöpe attım
Okadar çirkin geldi ağır geldi tadı
Ben o ekmeği hergun durum yapar yerdim halbukimeğer güzel birşey değilmis
İnan unutuyorsun
Şekersiz türk kahvesi bile şekerli geliyor bana
Pırasa çorbası yaptım kızıma sıcaklığı için kaşığı dudağına degdirdim şeker tadında geldipırasa bile şekerli geldi
Sen bu gazla 55 olur kurtulursunNisa 100 metrede kosuyor .
Ya inan latteden kilo almiyorum aksine o bana yardimci bile olur. Latteyi de ovdugunu de gordum ya. Tamam 59 a dusucem bu hafta.
Sen iyi toparladın yine hadi iyisin az daha 67 olacadınBende 66.9 gordum ya