Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kızlar
Hepiniz benden coookkkk çok zayıftiniz hatta sizin en şişman kilonuz benim hedef kilomdu
Yarışmanın başından sonuna baktığımda çoğunuz yerinizde sayıyor ben size yetiştim

Bu disko topu gibi olan şişko kadın ben size yetiştim

Şimdi gidip istediğiniz kadar yiyebilirsiniz buyrun yiyin.

Sahurda veya sabah
2 yumurta 2 dilim peynir 1/2 salatalık domates 6/8 zeytin 1 avuç badem ceviz 1 bardak ayran içmenin

Akşam veya iftar 1 porsiyon et veya sebze yemeği yanına salata ve ayran yemenin nesi zor ?

Bogazinizi iradenizi tutamazsaniz bu Hayatda hiçbir şeyi başaramazsiniz

İradenizi sizin kim olduğunuzu gösterir

Bunca zaman yaptığınız doğru olsaydı şişman olmazdiniz kilo sorununuz olmazdı değilmi ?

Niye yaşam şeklinizi beslenmenizi duzeltmiyorsunuz ?

Zorla mı yediriyorlar size ?

Bileyim de ona göre konuşalım

İnsan bu Hayatda birşey yapacak ise hakkını vererek yapmalı
Yapacağın yanlış şeyin bile hakkını vermeli

Yiceksen şekerli birşey otur kendi cikolatani kendin yap aslan gibi otur ye sonra 1 saat koş
Yada yeme

Yemezsen olmezsin kimse çikolata kola şeker ekmek pasta börek yemedi diye ölmedi su Hayatda !

Küçük çocuk değiliz kocaman aklı başında insanlarız
Amaç kilo vermekten ziyade sağlık

60 kilo yağlı insanda var 60 kilo kasli insanda

Sağından solundan yağ fışkıran tartıda 100 gram daha eksik çıkmak için nefesini tutan biri olmaya devam edeceksiniz gidin yiyin istediğinizi sonrada ay kilo vercem demeyin

Kiz sen hasta oldugun icin az da yiyorsun bugunlerde. Haftaya cabuk verirsin . Bende de oyle duraklama oluyor. Bi hafta duraklama bir hafta kilo verme gibi. :KK19:

Baya bol keseden atiyorum ben. Gozum kupada degil, :confused:
Git iç kız latteyi senin ki en masumu benim için iç hakkın valla
Okadar kizmistim eskiden sana özür dilerim haksızlık etmişim

Menüleri tek tek Cat çat yüzünüze vururum valla
Biz ekibiz surda birkaç haftamiz kaldı
Birimizin yediğinden otekimizde sorumlu çünkü biz bir grubuz

Gruba ihanet etmeyin kendinize ihanet etmeyin surda ışık göründü tünelin sonu birkaç kilo için disiplin bozmayin herşeyi fırsata avantaja çevirin lütfen

Benim insulin direncimi ziplatan seyler bi ekmek iki tatli /meyve.

Insulin direncim biraz sakinlesince diyorum ki bi kereden bi sey olmaz. Hepte oyuna geliyorum yahu. :KK70:Basit bi sandwich beni nerelere getirdi. Ustune yeme krizleri.

Chai latte de toz kisminda sekerli bir tad var , sonradan koymasalar da . O da beni mahvetti. Simdi ikisine de ara verdim. Insulin direnci ile kilo da verilmiyor. Yumurtayla aram yok. Iki haftadir aldim hep erteliyorum yapmayi.

Baska seyler canim cekmiyor benim ki hep yemek hep yemek. :KK37:

Hani desem ki soyle adam gibi bi kacamak yaptim, o da yok. :confused:
İnsülin direnci şekerli ve karbonhidratlı beslenmekten dolayı olur. Onları yemeyi kesince düşüyor direnç. Ben de aynı oluyorum az ekmek ve şeker yiyince :KK43:

Kizlar nobete gidiyorum işlerim olur şimdiden tartımı vermwk istiyorum.Yuklenmedi lanet yine.Lucky ye gönderirim

62.8

Ramazanda acıkmayın diye kısamıyorum da.Hic rejim yapiyor gibi olmadim.Dun iki karnı yarık cok az pilav cacık yarim bardak kola aksam meyve 20 tane badem on tane çikolata kaplı draje.Sahurda patetes kızartması kaşarlı mantar birkac yudum ekmek ve reçel baska ekmek yok.
oh bacım helal olsun :KK70:

Kızlar
Hepiniz benden coookkkk çok zayıftiniz hatta sizin en şişman kilonuz benim hedef kilomdu
Yarışmanın başından sonuna baktığımda çoğunuz yerinizde sayıyor ben size yetiştim

Bu disko topu gibi olan şişko kadın ben size yetiştim

Şimdi gidip istediğiniz kadar yiyebilirsiniz buyrun yiyin.
bi de Erol Taş kahkahası atsaydın :KK70::KK70:

ya bana da el at Nisoş. Vallahi az yiyorum ya. Sahura bile kalkamıyorum. Mesela dün akşam kıymalı yumurtalı ve bol soğanlı yemek yedim. Yanına azıcık katmer aldım anacım yapmış. Gerçekten azdı. 2 bardak da ayran içtim. Evdeki yemekten yiyorum günde bir öğün ama azar azar.

Diyete ilk başlarken burda
Doktorum ki prof kendisi hem endokrinoloji hem kalp uzmanı

Ne olursa olsun bir lokma bile olsa asla ekmek ve şeker yeme ne olursa olsun dedi yazmıştım hatta diyetisyenlere kızıyor onlar mutlaka ekmek yemelisin der 3 ana 3 ara öğün verir bu direncin devamını sağlar 2 Ogün yemek için programlidir insan . Bağırsağın beynin midenin çalışma saati var kendin yap programını asla diyet uygulama diyetisyene gitme sadece ekmek ve şekeri yani unlu ve şekerli şeyleri kes yeter dedi demiştim

Adamın dediği doğru çıktı valla sadece unlu ve şekerli şeyleri kestim insülin direncim bitti troid geçti ilacı biraktirdi.sagligima kavuştum .

Kızlar oruç için söylüyorum tam iftar vaktine yakın tartılmayın çünkü çok gerçekçi olmuyor. Öğlende 1 yada 2 gibi tartılın. Biliyorum az gözüküyor son dakka da ama gerçekçi değil benim geçen hafta öğle ile akşam arasında tam 300 gr vardı ama ben öğleyi yükledim. Kendimizi kandırmayalım dimi nacizane tavsiyem

ya bana da el Nisoş. Vallahi az yiyorum ya. Sahura bile kalkamıyorum. Mesela dün akşam kıymalı yumurtalı ve bol soğanlı yemek yedim. Yanına azıcık katmer aldım anacım yapmış. Gerçekten azdı. 2 bardak da ayran içtim. Evdeki yemekten yiyorum günde bir öğün ama azar azar.
Canım katmer yemeseydin harika bir gün geçirmiş olurdun

Tadını biliyorsun daha önce çok yedin yeme

Farzet şeker hastasısin farzet çölyak hastasısin Allah korusun da demek istediğimi anladın dimi

Menülerin gayet sağlıklı ve güzelmiş katmer resmen linç etmiş gününü

Canım katmer yemeseydin harika bir gün geçirmiş olurdun

Tadını biliyorsun daha önce çok yedin yeme

Farzet şeker hastasısin farzet çölyak hastasısin Allah korusun da demek istediğimi anladın dimi

Menülerin gayet sağlıklı ve güzelmiş katmer resmen linç etmiş gününü

çok güzeldi dayanamadım :KK43: normalde koca bir katmeri gömerdim çeyreğini yedim sadece bu sefer. Yine de çok di mi? Senin canın çekmiyor mu? Tamam psikolojik olarak diyete programlandın ama misss gibi koku geliyor o zaman nasıl yapıyorsun? Ben bazen dayanamıyorum. Annem ve kızkardeşimle yaşıyorum. Habire patates kızartıyorlar sürekli börek kebap. Bazen dyaanamayıp yiyorum az yiyorum ama hiç yememek lazım sanırım. Ona da dayanamıyorum :KK43:

Canınız tatlı istiyorsa Ogün birşeyi yanlış yaptınız demektir
Benim dediğim gibi beslenirseniz canınız tatlı istemez
Vücudun şekere asla ihtiyacı yok

Badem ceviz ekmek yerine yenecek
Koca bir leğen salata yapın kaldırın dolapta 1 hafta kalıyor
Her öğünde 1 tabak içine limon zeytinyağı sosu koyup yiyin
Bazen tavuk bazen yumurta cevizli bademli peynirli salata

Yanında ayran

Önce bunu yiyin için sonra yemek yiyin

Sabah mutlaka kahvaltı yiyin geceden haşlayın yumurtayı vaktiniz yoksa yumurta zeytin badem peynir ye çık

Akşam etini salatanı veya corbani ye yine ekmek yerine yine badem

Bizim burda yemekler hep ekmekle yenilir kebap tarzı fırın yemekleri dolmalar içli köfteler baklava katmer ev ekmekleri yufka ekmek pisiler açmaları
Ellerimle yapıp yemiyorum canım istemiyor

Ben şekersiz yapamayan ben canım istemiyor

Sizin elinizde şımarıklik etmeyin :)

X