- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.581
Ya kızlar net sorun oldu ya ben nasıl gircem siteye:/tam zamanıydı yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun nisa
Geçmiş olsun Aklın yolu bir
Valla helal olsun ayrıca çok geçmiş olsunNisa cok gecmis olsun
Yaklasik 9 yil once ayni olay bwnim de basima geldi
Pc caldilar
Cami kirip
Kizimin tum videolari fotolari ilknyiridigu anlar va vardi.
Ve ben hirsizi yakaladim
Bunu calan ne yapar diye dusundum
Ya satacak ya kullanacak
Ve sitelerin birinde satisa cikardi
Esim alici gibi davranip kargo adresine istedi.
Kargo esimin musyerisi idi
Ve kamera kaydindan kimin kargoyibteslimnettigi tesbit edildi.
Sonra pcyi format atilmisti.
Ama esimin unv den hocalari silinen bilgileri geri cagirma programi.ile geri aldi bazi bilgilri ve bana ait bilgiler ilenpc nin benim oldugu ispat ettik.
Emniyete gittik hocayi bilirkisi tayin ettiler vs.
Sonra kargo.kamerasi ile kisi teabit edildi.
Yakalandi vs.
Kurstan ciktim valla topallayarak geldim. Herkes hasta herkes hapsiriyor oraya buraya suruyor. Taki kursundaki ogretmen de hapsiriyor sonra bizim takilara elini suruyor. Havalar sabah yaz aksam kis. Londra da durum boyle.Saol canım benim
Kayinvalidemler tatilde bende evlerine geldim su elektrik gelmedi çünkü
Eşimde aracı yaptırmaya gitti
Bildiğin hasta oldum sesimi duysan çok gülersin :) sesim gitti
Yarın yemeğe davetliyiz malum yarın sana menü bildirenleri gece rapor edicem
Sana da çok geçmiş olsun şu hastalıklar bırakmadı yakamizi
Carsamba tarti resmini yuklemeye calis mitsu. En azindan bi cafeden filan. Her gun menu bildirimi yapsan , bi sure sohbete gelmesen de olur.Ya kızlar net sorun oldu ya ben nasıl gircem siteye:/tam zamanıydı yani
Geçmiş olsun nisa
Geçmiş olsun Aklın yolu bir
Malesef öyle ama başka çarem yoktu sağlık olsun telafi ederim iyi olunca diyorum. İlaç almadan duramıyorum yarında böyle olursa doktora gidecem dayanılmıyor ağrılara oturup ağlıyorum hapların etkisi geçinceKurstan ciktim valla topallayarak geldim. Herkes hasta herkes hapsiriyor oraya buraya suruyor. Taki kursundaki ogretmen de hapsiriyor sonra bizim takilara elini suruyor. Havalar sabah yaz aksam kis. Londra da durum boyle.
Topige girmeye de korkuyorum bizim basimizda da bi seyler var sanki ama toparlanacagiz inaniyorum.
Ses kisilmasina zerdecal iyi geliyormus. Zerdecal i ove ove bitiremedim. Sana da gecmis olsun canim.
O ekmekler var ya esmer de olsa tam bugday da olsa bana 3 kiloya mal oluyor..
Carsamba tarti resmini yuklemeye calis mitsu. En azindan bi cafeden filan. Her gun menu bildirimi yapsan , bi sure sohbete gelmesen de olur.
Sana da gecmis olsun krizantemcim.
Ne tur bi ilac aliyorsun canim. Agri kesici mi. Migren icin ilacsiz caresi yok fatma dun almadim bugun basimin yarisi catliyor.Malesef öyle ama başka çarem yoktu sağlık olsun telafi ederim iyi olunca diyorum. İlaç almadan duramıyorum yarında böyle olursa doktora gidecem dayanılmıyor ağrılara oturup ağlıyorum hapların etkisi geçince
Ağrı kesici ve soğuk algınlığı için ilaç alıyorum canım ağrıya eş değer ateş mide bulantısı da oluyor benim herşey kokuyor malesef anlatamam sana... Kokular ağrımı ve bulantımı arttırıyor o yüzden ekmek peynir yiyorum mesela muz mesela sebze çorbası o kadar fena kokuyor ki lahve kokusu katlanamıyorum... Allah affetsin çocuklarımı bile kucaklayamıyorumNe tur bi ilac aliyorsun canim. Agri kesici mi. Migren icin ilacsiz caresi yok fatma dun almadim bugun basimin yarisi catliyor.
Ama bagisiklik sistemi icin tamamen saglikli beslenmek gerekiyor en azindan diyette olmadigin zamanda %80 alkali %20 asidik gibi. Diyet bittikten sonra korumaya gececegiz ve kilo almayacagiz . Bu sekil omur gecmez yani.
Kilo alip vererek vucudumuzu yipratiyoruz. Allah tan sigara icmem alkol almam. Tek zararli seyim latte.
Migreni olanlar kokulara ve seslere duyarlidir biliyorsun degil mi. Sanirim seninki grip ve migrenle birlesmis. Ekmek yerine badem fatma. Ekmek gercekten bize yaramiyor.Ağrı kesici ve soğuk algınlığı için ilaç alıyorum canım ağrıya eş değer ateş mide bulantısı da oluyor benim herşey kokuyor malesef anlatamam sana... Kokular ağrımı ve bulantımı arttırıyor o yüzden ekmek peynir yiyorum mesela muz mesela sebze çorbası o kadar fena kokuyor ki lahve kokusu katlanamıyorum... Allah affetsin çocuklarımı bile kucaklayamıyorum
Yaz bi bakarım olmazsa. Evet biliyorum migren koku ses sıcak soguk ışık hepsine duyarlı 6 yaşımdan beri uğraşıyorum. Allah başka dert vermesin napim. Ben biraz daha böyle devam edicem melesef seni de anlıyorum ama yapacak bişey yok. Griple birleşti evetMigreni olanlar kokulara ve seslere duyarlidir biliyorsun degil mi. Sanirim seninki grip ve migrenle birlesmis. Ekmek yerine badem fatma. Ekmek gercekten bize yaramiyor.
Benim kullandigim ilac cok iyi geldi ozelden yazayim istiyorsan.
Ayni hastaliklari cekiyoruz , Sana onerilerim olacak ama daha notlarimi birlestirmedim.Yaz bi bakarım olmazsa. Evet biliyorum migren koku ses sıcak soguk ışık hepsine duyarlı 6 yaşımdan beri uğraşıyorum. Allah başka dert vermesin napim. Ben biraz daha böyle devam edicem melesef seni de anlıyorum ama yapacak bişey yok. Griple birleşti evet
Badem'in 10 dan fazlasi agir geliyor. 5 bile yeter sana .İlk oruç tutmadığım gün badem yedim yağlı geldi malesef mideme düşününce bile fena oluyorum...