- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.301
O kadar yorgunum ki yorgunluktan yatamiyorum nisa.ISIM YENI BITTI KIZLAR BENDE BITTIM
AY buyuk yazmısım valla duzenleyecek halım yok
Yesin yesin kilo alsin da kupalarini nasil geri aliyorum gorsun.Düşme tuzaklara izin vermez o
Sahur yaptım simdi ben doydum ohh:))Karnim ac bi sey yemiyorum. Bitki cayi icicem. Ne tatlisi kiz. Doverim seni.
İzin cıkmadı yemicezzz demekDüşme tuzaklara izin vermez o
Meyve de ekşi olanları ye ilk etap da sonra onu da bırak erik yeşil elma gibi meyve konusunda ben çok şey etmiyom kafam karışık o konuda ama muz armut gibi tatlı olanlardan uzak durYok suan tatlı cıkardım o yeter:))
Yaw yemicem diyorum ters psikoloji yapmayın adamaO kadar yorgunum ki yorgunluktan yatamiyorum nisa.
Yesin yesin kilo alsin da kupalarini nasil geri aliyorum gorsun.
N nscckts Nisoş dün menü bildirimi yapamadım çünkü hiç bir şey yemedim. Niyetli değildim reglden oturu ama sahura kalkmadigim gibi kahvaltı da edemeden ise gittim. Şirkette tüm gün yiyemedim. Akşam yiyecektim uyuyakalmisim. Sahur saati bizimkiler kiyamamis beni kaldırmaya ama kedim zorla kaldırdı. Hayvanın içine mi doğmuş nedir. Çok azicik peynirli yumurta ve salata yedim. Sadece bu kadar. Menü bildirmesi diye işaretlemezsin 16/05/2018 tarihine demi :))
sen dayanamaz yersınYaw yemicem diyorum ters psikoloji yapmayın adama
İşi inada bindir hadi bakalım takılıyoz sana latte güzeline de yaptık aynısını bak azalttıYaw yemicem diyorum ters psikoloji yapmayın adama
AblanYaw yemicem diyorum ters psikoloji yapmayın adama
Muz falan zaten yemiyorum 2gündür üzüm yiyorum ama bi ekşi inan erik gibiMeyve de ekşi olanları ye ilk etap da sonra onu da bırak erik yeşil elma gibi meyve konusunda ben çok şey etmiyom kafam karışık o konuda ama muz armut gibi tatlı olanlardan uzak dur
meydanı bos buldunuzO kadar yorgunum ki yorgunluktan yatamiyorum nisa.
Yesin yesin kilo alsin da kupalarini nasil geri aliyorum gorsun.
Üzüm de çok masum değil tatlanınca bırakMuz falan zaten yemiyorum 2gündür üzüm yiyorum ama bi ekşi inan erik gibikarpuz falanda sevmem zaten
neysekıMuz falan zaten yemiyorum 2gündür üzüm yiyorum ama bi ekşi inan erik gibikarpuz falanda sevmem zaten
Bende nerde kaldı diyordum kupaları sahiplenecekmeydanı bos buldunuz
kılo avcısı kupa sahıbı burda benım canım nolııııyy sızlere
Tatlanana kadar biter bu yarısmaÜzüm de çok masum değil tatlanınca bırak
Kizariyorsun , baska bi ozelligi yok.Pro üye ne kız nasıl oli o
olmaz
sen dayanamaz yersın
meydanı bos buldunuz
kılo avcısı kupa sahıbı burda benım canım nolııııyy sızlere
Bende nerde kaldı diyordum kupaları sahiplenecek
Yani muz severim be yalan söylimneysekı
muz yıyesın varda yemıyosun yanı
karpuz falan