- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.261
7.6 yildizin var. 2 kupaya yakinsin.Benim kupa sayım
Yapipta yememek cin iskencesi.Kızlar
Hazırlık yapıyorum yarın birsuru misafirim var
Sarma fellah koftesi falan
Buzluğa borekde yapıp atcam
Geç saate kadar sürer
5 kg yaprak Sarcam
20 kişilik fellah koftesi yuvarlicam
40 kişilik börek oy
Vermiyiii.Şimdi sen bana kupa mı verdin mi yoksa vermedin mi
Olacak bak goreceksin farki bu hafta.Tatlısız ikinci günümdü bu arada
Ya aslında 70kilodan hesaplansam belki almıstım 2.kupayı7.6 yildizin var. 2 kupaya yakinsin.
Yapipta yememek cin iskencesi.
Vermiyiii.
Gecen hafta regl şişligide vardı tek suç tatlı yemenin degilOlacak bak goreceksin farki bu hafta.
Karnin tok iken tartildin ama.... Ben aksamdan sabaha en az bir kilo farkediyorum bazen daha da fazla. Herkese oyle yapiyorum, kilo dedin mi acimam.Ya aslında 70kilodan hesaplansam belki almıstım 2.kupayı
Aklinca yedigi tatlilari aklayacak. Yarina yer hazirliyorsun ama yemezler.Gecen hafta regl şişligide vardı tek suç tatlı yemenin degilayy İnsallah faydasını görürüm
Bişi itiraf edicem ben siz o kararı almadan kendimi zaten 1kilo eksik yazmıstım buraya tok oldugum içinKarnin tok iken tartildin ama.... Ben aksamdan sabaha en az bir kilo farkediyorum bazen daha da fazla. Herkese oyle yapiyorum, kilo dedin mi acimam.
Yok pazar gününe kadar hiç yemicem işte ogün accık yicemAklinca yedigi tatlilari aklayacak. Yarina yer hazirliyorsun ama yemezler.
Tarti resmine gore 1 kilo eksik yazdim ben dedigine gore degil.Bişi itiraf edicem ben siz o kararı almadan kendimi zaten 1kilo eksik yazmıstım buraya tok oldugum içinyazmaz olaydım gitti kupa
Pazar mazar deme 4 hafta kaldi surada hic yeme. Tependeyiz bak.Yok pazar gününe kadar hiç yemicem işte ogün accık yicembugün acayip canım çekiyodu ama yaa
İşte açtım o resimdeTarti resmine gore 1 kilo eksik yazdim ben dedigine gore degil.
Kız ince bi dilim ciiikkkkkkPazar mazar deme 4 hafta kaldi surada hic yeme. Tependeyiz bak.
Sabah yukleseydin o zaman . Yeni uyeler icin saat araligi yoktu.Pazar mazar deme 4 hafta kaldi surada hic yeme. Tependeyiz bak.
Baslamisken yeme, yersen tekrar baslayacaksin gibi gorunuyor.Kız ince bi dilim ciiikkkkkk
Kupa işine fransızdım o zamanSabah yukleseydin o zaman . Yeni uyeler icin saat araligi yoktu.
Baslamisken yeme, yersen tekrar baslayacaksin gibi gorunuyor.
Biz seni ingiliz yapiyoruz o zaman.Kupa işine fransızdım o zamanartık olan oldu kilo verim de önemli olan o:)
Yaa öyle mi diyosun
Iyi geceler fatma nasilsin.İyi geceler hanımlar