- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.281
Ben bugun acaip aciktim bir tabak domates yedim ya. Mutlaka evde bulundurmak gerek.N nscckts canım kusura bakma bu saate kaldı yemeğe davetliydim
Gizli diyet çilesi hataları net biliyorum ama mecburdum dibimde kv vardı ben az yedikçe baktı :))
Sahur yok
İftar
3kepçe mercimek çorbası 2 kaşık nohut yemeği 2 kaşık pilav 1 tavukbut 3kaşık salata. 2 kibrit kutusu kadar karpuz 1 tane şekerpare. 3 bardak çay
Su 2lt
Spor yok ama hareketli bi gündü
Walla ben direkt imzaladımBiz seni ingiliz yapiyoruz o zaman.
Ilk sayfada kurallar var canim. Kac kere dedim okuyun imzaliyorum deyin diye.
Surada haftada iki kilo versen acigi kapatirsin.
Iyi geceler fatma nasilsin.
Mitsu kupalarina uzuluyor iyi mi.
Bildirimlerini tam yap, haftada iki kilo ver, bak kupalari nasil aliyorsun.Walla ben direkt imzaladım
E insanın canı çekiyo yani
Bir kupa sevdalısı daha mı var ama tatlıdan vazgeçemiyorBiz seni ingiliz yapiyoruz o zaman.
Ilk sayfada kurallar var canim. Kac kere dedim okuyun imzaliyorum deyin diye.
Surada haftada iki kilo versen acigi kapatirsin.
Iyi geceler fatma nasilsin.
Mitsu kupalarina uzuluyor iyi mi.
Yani öyle bi yazmışsın ki sanki 1tepsi börek yedinBen bugun acaip aciktim bir tabak domates yedim ya. Mutlaka evde bulundurmak gerek.
Okey o zamanBildirimlerini tam yap, haftada iki kilo ver, bak kupalari nasil aliyorsun.
Ya geçtim sayılır amaaaBir kupa sevdalısı daha mı var ama tatlıdan vazgeçemiyor
Olur olur ben sana güveniyom pazar da yeme olur mu YEME alışınca miğden bulanıyor yiyemiyorsun zaten bak inan banaYa geçtim sayılır amaaa
Tamam yemicem İnsallah:)hatta söz veriyorum yemicemOlur olur ben sana güveniyom pazar da yeme olur mu YEME alışınca miğden bulanıyor yiyemiyorsun zaten bak inan bana
Tatlisini kupada mi versek.Bir kupa sevdalısı daha mı var ama tatlıdan vazgeçemiyor
Zaten saldirma modunda domates + badem. Evde bademim bitmisti hemen aldim. Bu ikisini evden eksik etmiycem.Yani öyle bi yazmışsın ki sanki 1tepsi börek yedindomates kilo vermeye yardımcı bişi olmaz
Sikayet ettigim yerden ses cikmadi. Yarin bi seyler cikar.A AklinYolu1 canım sen nasılsın dünkü gerginlik geçtimi ben çok mutluyum menüme rağmen herles zayıflamışsın dedi
Bir dilim ye ya.Tamam yemicem İnsallah:)hatta söz veriyorum yemicem
Ya izin veriyosan yerimTatlisini kupada mi versek.
Zaten saldirma modunda domates + badem. Evde bademim bitmisti hemen aldim. Bu ikisini evden eksik etmiycem.
Sikayet ettigim yerden ses cikmadi. Yarin bi seyler cikar.
Bir arkadasim ogluna matematik dersi vermemi istiyor ama cok doluyum kusura bakma dedim. Zor yetisiyorum su an kurslara. Omrum yollarda geciyor.
Bir dilim ye ya.
Ya izin veriyosan yerimkonu sahibesi olarak
Meyveye bayılıyorum sankiKiz seni deniyorum hemen de oltaya geliyorsun.
Meyve yiyorsun iste daha ne .
Bu topikten sana tatli cikmaz.Meyveye bayılıyorum sankisağlık için yiyorum. Tatlıda yemicem
Yok suan tatlı cıkardım o yeter:))Bu topikten sana tatli cikmaz.
Beni dinlersen bi sure meyveyi de kes. Kendine meyveyle iskence yapiyorsun su an. Tatli istegin ancak tatli/meyve tuketmemekle korelir.
Yok suan tatlı cıkardım o yeter:))
Düşme tuzaklara izin vermez oYa izin veriyosan yerimkonu sahibesi olarak