Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

N nscckts canım kusura bakma bu saate kaldı yemeğe davetliydim
Gizli diyet çilesi hataları net biliyorum ama mecburdum dibimde kv vardı ben az yedikçe baktı :))
Sahur yok
İftar
3kepçe mercimek çorbası 2 kaşık nohut yemeği 2 kaşık pilav 1 tavukbut 3kaşık salata. 2 kibrit kutusu kadar karpuz 1 tane şekerpare. 3 bardak çay
Su 2lt
Spor yok ama hareketli bi gündü
Ben bugun acaip aciktim bir tabak domates yedim ya. Mutlaka evde bulundurmak gerek. :KK70:

Biz seni ingiliz yapiyoruz o zaman. :KK70:

Ilk sayfada kurallar var canim. Kac kere dedim okuyun imzaliyorum deyin diye. :cool:

Surada haftada iki kilo versen acigi kapatirsin. :işsiz:

Iyi geceler fatma nasilsin. :cool:

Mitsu kupalarina uzuluyor iyi mi. :KK70:
Walla ben direkt imzaladım:KK70:

E insanın canı çekiyo yani

Tatlı yemiyeydim iyiydi ama miğdem bualana bulana yedim. Yemeklerde kendim loydum tabağıma bitek çorba gittiğimde koyulmuştu mecbur içtim yoksa ada 1 kepçe olurdu. Kola fanta ne kadar asitli şekerli varsa içtiler ben su içtim ay beni görenler zayıflamışsın diyor nasıl mutluyum anlatamam

Biz seni ingiliz yapiyoruz o zaman. :KK70:

Ilk sayfada kurallar var canim. Kac kere dedim okuyun imzaliyorum deyin diye. :cool:

Surada haftada iki kilo versen acigi kapatirsin. :işsiz:

Iyi geceler fatma nasilsin. :cool:

Mitsu kupalarina uzuluyor iyi mi. :KK70:
Bir kupa sevdalısı daha mı var ama tatlıdan vazgeçemiyor

Bir kupa sevdalısı daha mı var ama tatlıdan vazgeçemiyor
Tatlisini kupada mi versek. :KK70:
Yani öyle bi yazmışsın ki sanki 1tepsi börek yedin:KK70: domates kilo vermeye yardımcı bişi olmaz
Zaten saldirma modunda domates + badem. Evde bademim bitmisti hemen aldim. Bu ikisini evden eksik etmiycem. :KK12:

A AklinYolu1 canım sen nasılsın dünkü gerginlik geçtimi ben çok mutluyum menüme rağmen herles zayıflamışsın dedi
Sikayet ettigim yerden ses cikmadi. Yarin bi seyler cikar. :KK6:

Bir arkadasim ogluna matematik dersi vermemi istiyor ama cok doluyum kusura bakma dedim. Zor yetisiyorum su an kurslara. Omrum yollarda geciyor. :KK70:

Tamam yemicem İnsallah:)hatta söz veriyorum yemicemEn Büyük TÜRKİYE
Bir dilim ye ya. :KK70:

Tatlisini kupada mi versek. :KK70:

Zaten saldirma modunda domates + badem. Evde bademim bitmisti hemen aldim. Bu ikisini evden eksik etmiycem. :KK12:

Sikayet ettigim yerden ses cikmadi. Yarin bi seyler cikar. :KK6:

Bir arkadasim ogluna matematik dersi vermemi istiyor ama cok doluyum kusura bakma dedim. Zor yetisiyorum su an kurslara. Omrum yollarda geciyor. :KK70:

Bir dilim ye ya. :KK70:
Ya izin veriyosan yerim:KK70: konu sahibesi olarak

X