- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.321
Kizariyorsun , baska bi ozelligi yok.
@_Makaron_ menu konusunda cok bedavacisin ya. Karnim ac degildi yemedim o zaman menu de bildirmedim.
@_Makaron_ persembe gunu yapsam olur mu dedi. Ben de nisa beklemez dedim.
mitsu da ayni sen , senin kucugun kupa icin tatliyi birakacak gorursun.
Tatlanana kadar biter bu yarısmaya zeten meyve sevmem sayenizde hiç sevmem bana bunu yapmayın
Junior nsccc olcamKizariyorsun , baska bi ozelligi yok.
@_Makaron_ menu konusunda cok bedavacisin ya. Karnim ac degildi yemedim o zaman menu de bildirmedim.
@_Makaron_ persembe gunu yapsam olur mu dedi. Ben de nisa beklemez dedim.
mitsu da ayni sen , senin kucugun kupa icin tatliyi birakacak gorursun.
Hedef 55 yazili t-shirt yolla.
kımse benım gıbı olamaaazz
1 ayda versın 10 kılo hedıye alcam mıtsuya
Hedef 55 yazili t-shirt yolla.
Bence o kadar aceleci olma applaa
kımse benım gıbı olamaaazz
1 ayda versın 10 kılo hedıye alcam mıtsuya
e hadı gorelım bakalımBence o kadar aceleci olma applaagecen Ramazanda 9 kilo vermişligim var:))
Dusunsene KK olarak bulusuyoruz . Herkeste Hedef55 yazili t-shirt. Haberlere bilem cikarrrizzz kizzz.ay gulerken belımın ortası agrıyor valla
Madem verebiliyon niye kendine işkence ediyon yahu bak bize af edersin yırtıyoruz bi taraflarımızı ancak 400 500 gramBence o kadar aceleci olma applaagecen Ramazanda 9 kilo vermişligim var:))
O potansiyel var sende. Gordum mu anlarim ama biraz da tatli yiyeyim diyorsun.Bence o kadar aceleci olma applaagecen Ramazanda 9 kilo vermişligim var:))
Tabi canim KFC lerde gezen bendim.Madem verebiliyon niye kendine işkence ediyon yahu bak bize af edersin yırtıyoruz bi taraflarımızı ancak 400 500 gram
keske yapsak oyle bırseyDusunsene KK olarak bulusuyoruz . Herkeste Hedef55 yazili t-shirt. Haberlere bilem cikarrrizzz kizzz.
Kendime işlesem mi 1 tişört alıp napsam ama o zaman herkes anlar diyette olduğumu evde giyerim ancak offf nağırasım geliii ben diyet yapıyom hedef 55 diyeDusunsene KK olarak bulusuyoruz . Herkeste Hedef55 yazili t-shirt. Haberlere bilem cikarrrizzz kizzz.
Al işte yapcak bize yedircek kendi koklayacak sonra da kupaları alacak düşmeyiz bizkeske yapsak oyle bırsey
toplanın gelın antebe
sıze kebap lahmacun baklava kadayıf kofte tava pide yapayım
Sen bize yapip kendin yemezsin.keske yapsak oyle bırsey
toplanın gelın antebe
sıze kebap lahmacun baklava kadayıf kofte tava pide yapayım
Cidden buyuk pazari var ornek yap buraya koy bence.Kendime işlesem mi 1 tişört alıp napsam ama o zaman herkes anlar diyette olduğumu evde giyerim ancak offf nağırasım geliii ben diyet yapıyom hedef 55 diye
Offf yerim ben bunu.