- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.181
Odem mi atiyormusOsmanlı kahvesi (tahmis kahvesi) bulabiliyorsaniz alın kızlar
İçindekiler: dibek kahvesi ,sahlep, damla sakızı, keçiboynuzu ,Menengic
Lahanayi zor buluyorum . O cok zor.Osmanlı kahvesi (tahmis kahvesi) bulabiliyorsaniz alın kızlar
700 grO da var ama goz acligi biraz da insulin direncine benziyor.
500 gram havada karada verirsin.
Hemen akli kiloya calisiyor. Maydanoz at icineOdem mi atiyormus
Ilk sayfayi duzenlemedim ya hep yanlis bilgi yayiliyor.700 gr
Ben cok seviyorum ya:) afiyet olsun sanadaOsmanlı kahvesi (tahmis kahvesi) bulabiliyorsaniz alın kızlar
HeeeHemen akli kiloya calisiyor. Maydanoz at icine
Hadi inşallah oluruz oluruz ben de 58 i gözüme kestirdim deli cesaretiBayramda 68 olicaaammmm
Türk kaahvesi su tutuyor hanımlar vücutta granül kahveler sade içebilirseniz birde çaylar yeşil siyah ödem atarHeee
Kahveyi sevmem
Ancak odem atiyoo derseniz icebilirim
İyi gecelerBen siziyomm
Yarin az yiyecegim
Ve aksam is cikisi yuruyecegim
Kahve, cay vucuttan su attirir . O yuzden bir cay bardagina, 2 bardak su iceceksin.Heee
Kahveyi sevmem
Ancak odem atiyoo derseniz icebilirim
Su 50 ler acaba haklarinda bu kadar konusuldugunu biliyor mu ya da 90 lar bu kadar sevilmediklerini.Hadi inşallah oluruz oluruz ben de 58 i gözüme kestirdim deli cesareti
Iyi geceler zeyna.Ben siziyomm
Yarin az yiyecegim
Ve aksam is cikisi yuruyecegim
Ödemi bilmem de ben cok cay içiyorum siyah baya baya içiyorum İnsallah zararı yokturTürk kaahvesi su tutuyor hanımlar vücutta granül kahveler sade içebilirseniz birde çaylar yeşil siyah ödem atar
Amin amin aminOlursun be ya . 3 kilo bi sey kalmis. Menulerin oyle atraksiyonlu degil.
Benim de var.Allah kem gozlerinden korusun.
Cay kahve muhabbeti yaptiniz canim cay istedi.Ödemi bilmem de ben cok cay içiyorum siyah baya baya içiyorum İnsallah zararı yoktur
Çay vücuttan su atar ama yerine koymazsan fayda değil zarar verir o na göre ayarla yani normal su ihtiyacından fazlasını tüketmen gerek eğer çok çay içiyorsanÖdemi bilmem de ben cok cay içiyorum siyah baya baya içiyorum İnsallah zararı yoktur
Ah 50ler kimseyi beklemedim seni beklediğim kadarKahve, cay vucuttan su attirir . O yuzden bir cay bardagina, 2 bardak su iceceksin.
Su 50 ler acaba haklarinda bu kadar konusuldugunu biliyor mu ya da 90 lar bu kadar sevilmediklerini.
Iyi geceler zeyna.