Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kahve, cay vucuttan su attirir . O yuzden bir cay bardagina, 2 bardak su iceceksin. :silah:

Su 50 ler acaba haklarinda bu kadar konusuldugunu biliyor mu ya da 90 lar bu kadar sevilmediklerini. :KK70:

Iyi geceler zeyna. :cool:
57 kiloyken aldığım pantalonun üstüne S benen tişört aldım bugün şöyle parlak parlak... 50liler candır

Sabahtan içiyorum karnım davul oldu:KK70:

İste diyetlerde onunla teselli ediyorum kendimi:bicak:
Türk lahvesi sebiyom ben bide yeşil çay evde çay çeşidi çok benim papatya ıhlamur rezene ayva yaprağı yeşil çay ebegümeci birde ödem atıcı çayım var çok şişince içiyorum

Türk lahvesi sebiyom ben bide yeşil çay evde çay çeşidi çok benim papatya ıhlamur rezene ayva yaprağı yeşil çay ebegümeci birde ödem atıcı çayım var çok şişince içiyorum
Bende türk kahvesi sevmiyorum işte cay tiryakisiyim

N nscckts Nisoş dün menü bildirimi yapamadım çünkü hiç bir şey yemedim. Niyetli değildim reglden oturu ama sahura kalkmadigim gibi kahvaltı da edemeden ise gittim. Şirkette tüm gün yiyemedim. Akşam yiyecektim uyuyakalmisim. Sahur saati bizimkiler kiyamamis beni kaldırmaya ama kedim zorla kaldırdı. Hayvanın içine mi doğmuş nedir. Çok azicik peynirli yumurta ve salata yedim. Sadece bu kadar. Menü bildirmesi diye işaretlemezsin 16/05/2018 tarihine demi :))

X