- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.201
400 grama da raziyiz.Iyi gecelerrr
Sabah uyandiginizda 4 kilo zayiflamis olunnnn
Hedef 55 yazili t-shirt bastiricam.Ah 50ler kimseyi beklemedim seni beklediğim kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
400 grama da raziyiz.Iyi gecelerrr
Sabah uyandiginizda 4 kilo zayiflamis olunnnn
Hedef 55 yazili t-shirt bastiricam.Ah 50ler kimseyi beklemedim seni beklediğim kadar
Sabahtan içiyorum karnım davul olduCay kahve muhabbeti yaptiniz canim cay istedi. Kahve cok ictim.
İste diyetlerde onunla teselli ediyorum kendimiÇay vücuttan su atar ama yerine koymazsan fayda değil zarar verir o na göre ayarla yani normal su ihtiyacından fazlasını tüketmen gerek eğer çok çay içiyorsan
57 kiloyken aldığım pantalonun üstüne S benen tişört aldım bugün şöyle parlak parlak... 50liler candırKahve, cay vucuttan su attirir . O yuzden bir cay bardagina, 2 bardak su iceceksin.
Su 50 ler acaba haklarinda bu kadar konusuldugunu biliyor mu ya da 90 lar bu kadar sevilmediklerini.
Iyi geceler zeyna.
Cok degil 4 hafta kaldi.57 kiloyken aldığım pantalonun üstüne S benen tişört aldım bugün şöyle parlak parlak... 50liler candır
Banada yaptır400 grama da raziyiz.
Hedef 55 yazili t-shirt bastiricam.
Türk lahvesi sebiyom ben bide yeşil çay evde çay çeşidi çok benim papatya ıhlamur rezene ayva yaprağı yeşil çay ebegümeci birde ödem atıcı çayım var çok şişince içiyorumSabahtan içiyorum karnım davul oldu
İste diyetlerde onunla teselli ediyorum kendimi
Bende türk kahvesi sevmiyorum işte cay tiryakisiyimTürk lahvesi sebiyom ben bide yeşil çay evde çay çeşidi çok benim papatya ıhlamur rezene ayva yaprağı yeşil çay ebegümeci birde ödem atıcı çayım var çok şişince içiyorum
Anam 4 haftada 5 kilo gider mi kiCok degil 4 hafta kaldi.
Kolay gelsin bende acil sipariş havlum var onu yapcam.Görüşürüz kızlar işler beni bekler:)
Bende istiyom profil fotomu bastır üstüne400 grama da raziyiz.
Hedef 55 yazili t-shirt bastiricam.
Banada yaptır
Yeni isimi buldum takiyi birakip t-shirt yapacagim.Bende istiyom profil fotomu bastır üstüne
Kolay gelsin bende acil sipariş havlum var onu yapcam.
Kolay gelsin kizlar.Görüşürüz kızlar işler beni bekler:)
Yok :) bildiğin kahve ama aromalı bir kahve daha yumuşak tadı varOdem mi atiyormus
Sağolasın :)Ben cok seviyorum ya:) afiyet olsun sanada
Benim diyetisyen kahve ve siyah çay odem yapıyor yeşil çay ıhlamur kuşburnu iç demistiÖdemi bilmem de ben cok cay içiyorum siyah baya baya içiyorum İnsallah zararı yoktur
Günaydin zinni :) eskiden daha aktiftin, nerelerdesin?Gunaydinlarrr