- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.161
Sağolasın canım Allah razı olsun
Aa unutmusum ya sagol canım:)
Yani insulin direncin varsa bir sure meyveyi de kesmen gerek ama lokumdan , irmik helvasindan iyidir. Buyuk gelisme.Basımın etini yedinbegendin menümü o zaman
Sağolasın canım Allah razı olsun
Sende sağol unutma ki araya kaynamasınAa unutmusum ya sagol canım:)
Ay çok sağol canım vallahi katkın büyük 1 yıldır 67 65 arasında gidip geliyordum.Yani insulin direncin varsa bir sure meyveyi de kesmen gerek ama lokumdan , irmik helvasindan iyidir. Buyuk gelisme.
Senden de. Seni 62. gordum ya kendim kadar sevindim.
Cidden ya ne cektikkk beee.Ay çok sağol canım vallahi katkın büyük 1 yıldır 67 65 arasında gidip geliyordum.
Hadi inşallah umudum var benimde iyi gidiyoruz nazarlardan korusun Rabbim...Cidden ya ne cektikkk beee.Goreceksin bu topigin uguru baska. Sira 50 lerde.
Olursun be ya . 3 kilo bi sey kalmis. Menulerin oyle atraksiyonlu degil.Bayramda 68 olicaaammmm
Hadi inşallah umudum var benimde iyi gidiyoruz nazarlardan korusun Rabbim...
Yarin itibariyle kisacagim iyiceOlursun be ya . 3 kilo bi sey kalmis. Menulerin oyle atraksiyonlu degil.
Benim de var.Allah kem gozlerinden korusun.
Ölçtürmedim insülini hiç meyve saglıklı ya normalde pek sevmem zaten ama yemeyi planlıyorum ramazandaYani insulin direncin varsa bir sure meyveyi de kesmen gerek ama lokumdan , irmik helvasindan iyidir. Buyuk gelisme.
Senden de. Seni 62. gordum ya kendim kadar sevindim.
Tamam canım:)Sende sağol unutma ki araya kaynamasın
Hedefi tutturursan tek kupa aliyorsun dene tabi ki.Yarin itibariyle kisacagim iyice
Haftaya 70 i goreyim
Bende bende 50ler istiyorumCidden ya ne cektikkk beee.Goreceksin bu topigin uguru baska. Sira 50 lerde.
Yeyip yeyip doymuyorsan tencereler bitiyor senin aclik bitmiyorsa , yemeklerden sonra hemen canin tatli istiyorsa insulin direncin olmasi muhtemeldir.Ölçtürmedim insülini hiç meyve saglıklı ya normalde pek sevmem zaten ama yemeyi planlıyorum ramazanda
Paket yapalim.Bende bende 50ler istiyorum
Benimki göz açlıkYeyip yeyip doymuyorsan tencereler bitiyor senin aclik bitmiyorsa , yemeklerden sonra hemen canin tatli istiyorsa insulin direncin olmasi muhtemeldir.
Bana gore 3 cesit aclik var,1- normal fiziksel aclik , 2- duygusal aclik 3- insulin direnci acligi
Paket yapalim.
70.5 dedimHedefi tutturursan tek kupa aliyorsun dene tabi ki.Hedefin kacti.
O da var ama goz acligi biraz da insulin direncine benziyor.Benimki göz açlık
500 gram havada karada verirsin.70.5 dedim
Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2147229
Osmanlı kahvesi keyfi :)
Bu tadı bilmeyenler için büyük kayıp
Senin latte varsa buraninda Osmanlı kahvesi var bebeytom A AklinYolu1