- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.161
Sağolasın canım Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa unutmusum ya sagol canım:)
Yani insulin direncin varsa bir sure meyveyi de kesmen gerek ama lokumdan , irmik helvasindan iyidir. Buyuk gelisme.Basımın etini yedinbegendin menümü o zaman
![]()
Sende sağol unutma ki araya kaynamasınAa unutmusum ya sagol canım:)
Ay çok sağol canım vallahi katkın büyük 1 yıldır 67 65 arasında gidip geliyordum.Yani insulin direncin varsa bir sure meyveyi de kesmen gerek ama lokumdan , irmik helvasindan iyidir. Buyuk gelisme.
Senden de. Seni 62. gordum ya kendim kadar sevindim.![]()
Cidden ya ne cektikkk beee.Ay çok sağol canım vallahi katkın büyük 1 yıldır 67 65 arasında gidip geliyordum.
Hadi inşallah umudum var benimde iyi gidiyoruz nazarlardan korusun Rabbim...Cidden ya ne cektikkk beee.Goreceksin bu topigin uguru baska. Sira 50 lerde.
![]()
Olursun be ya . 3 kilo bi sey kalmis. Menulerin oyle atraksiyonlu degil.Bayramda 68 olicaaammmm
Hadi inşallah umudum var benimde iyi gidiyoruz nazarlardan korusun Rabbim...
Yarin itibariyle kisacagim iyiceOlursun be ya . 3 kilo bi sey kalmis. Menulerin oyle atraksiyonlu degil.
Benim de var.Allah kem gozlerinden korusun.
![]()
Ölçtürmedim insülini hiç meyve saglıklı ya normalde pek sevmem zaten ama yemeyi planlıyorum ramazandaYani insulin direncin varsa bir sure meyveyi de kesmen gerek ama lokumdan , irmik helvasindan iyidir. Buyuk gelisme.
Senden de. Seni 62. gordum ya kendim kadar sevindim.![]()
Tamam canım:)Sende sağol unutma ki araya kaynamasın
Hedefi tutturursan tek kupa aliyorsun dene tabi ki.Yarin itibariyle kisacagim iyice
Haftaya 70 i goreyim
Bende bende 50ler istiyorumCidden ya ne cektikkk beee.Goreceksin bu topigin uguru baska. Sira 50 lerde.
![]()
Yeyip yeyip doymuyorsan tencereler bitiyor senin aclik bitmiyorsa , yemeklerden sonra hemen canin tatli istiyorsa insulin direncin olmasi muhtemeldir.Ölçtürmedim insülini hiç meyve saglıklı ya normalde pek sevmem zaten ama yemeyi planlıyorum ramazanda
Paket yapalim.Bende bende 50ler istiyorum![]()
Benimki göz açlıkYeyip yeyip doymuyorsan tencereler bitiyor senin aclik bitmiyorsa , yemeklerden sonra hemen canin tatli istiyorsa insulin direncin olmasi muhtemeldir.
Bana gore 3 cesit aclik var,1- normal fiziksel aclik , 2- duygusal aclik 3- insulin direnci acligi
Paket yapalim.![]()
70.5 dedimHedefi tutturursan tek kupa aliyorsun dene tabi ki.Hedefin kacti.
O da var ama goz acligi biraz da insulin direncine benziyor.Benimki göz açlık![]()
500 gram havada karada verirsin.70.5 dedim
Afiyet olsun.Eki Görüntüle 2147229
Osmanlı kahvesi keyfi :)
Bu tadı bilmeyenler için büyük kayıp
Senin latte varsa buraninda Osmanlı kahvesi var bebeytom A AklinYolu1