- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.141
Şimdi bunun türkçesi ne benim 6.3 yıldız ne olacak. Yıldızlar nasıl virgüllü oldu ay kusura bakmayın hakikaten basmıyor kafa rakamlaraArkadaslar daha bir sistem oturtamadim. Bu yarisma otekine gore farkli cunku. O yuzden haftalik sonuclari excel ile verecegim.
Gecen haftaki hedef oyunu kupalari eklendi . Bu haftaki hedef oyunu kupalari makaronda. Onlar yarin eklenecek.
Eki Görüntüle 2147134
Kimsenin hakkini yemeyeyim dedim. Yildiz acisindan tam rakam olmayanlar oteki haftaya devrediyor.Şimdi bunun türkçesi ne benim 6.3 yıldız ne olacak. Yıldızlar nasıl virgüllü oldu ay kusura bakmayın hakikaten basmıyor kafa rakamlara
Hah tamam şimdi anladım ilk okul matematiği anca basıyor 2 kupam var gerisi sendeKimsenin hakkini yemeyeyim dedim. Yildiz acisindan tam rakam olmayanlar oteki haftaya devrediyor.
Ornek 2.5 yildizin varsa haftaya 7.5 yildizla birlikte 10 yildiz yani bir kupa eder... ama 2.5 u 2 sayarsam 7.5 u da 7 o zaman toplam 9 yildiz eder ve bir yildiz eksiliyor. Sadece kupa sayilarina bakin siz. Gerisi bende.
Sahur
Domates peynir
Menemen
Sabah
1uçkun
1salkım üzüm biraz karpuz
İftar
1tabak sebze yemeği
Kavurma ve 2 kaşık pilav
Salata
Çayla
2kuru kayısı 1 hurma
Tatlısız ilk günüm:))
Spor yok balkonları yıkadım bikaç saatimi aldı
Cancazım sende N nscckts yi etiketlemeyi unutuyorsun sanırım menülerden sorumlu...Iyi akşamlar kızlar
Hepiniz harika kilolar vermişsiniz
Bugün menü
Sahur
2 hurma
1 domates
Kk Peynir
2 lokma lık ekmek
Iftar
1 hurma
1 küçük kase mercimek çorbası
3 kaşık tavuklu mantar sote
Salata