Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ay hayır ya kardeşim gelicek üniden ona pasta yapıcam söz ince bi dilim yicem :)
Pastayi yap ama sen niye yiyorsun:)) Birden kesmelisin diyoruz mitsu. Senin ki goz acligi tamamen, bak bu sekilde kilo verilmez cunku bahaneler bitmez, kardesim gelecek, arkadasim geldi, amcamlar geldi , uzaydan komsum geldi vs vs.

Ben acikca soyluyorum stresli bir donemdeyim ve lattesiz/kafeinsiz bu donemi atlatamiyorum. Yoksa canim cektiginden degil. Yoksa ben de her latte aldigimda pasta, kek , borek goruyorum. Hic aklimdan almak gecmiyor.

Yeminle milletin bogazında kalır Ellah korusun benim gözüm kalsa içinde evdekiler nasıl yicekkkkkkk

Bunlarin 6-8 kisilik olanini bi gunde yiyordum. Bir aydan fazla yedim hem de. Nutella kavanoz, helva kutu bir gunde, kutu kutu kolalar , saf olmayan meyve sulari, bademli cikolatalar. Sonuc koca bi sifir, alinan kilolar, gelisen insulin direnci.

Kasar peyniri bile fazlaymis bana. Eve sebze aldim da rahatladim. Hatta karpuz cikmis onu bile yemek istemiyorum insulin direncimi tetikler diye.

Söz mübak aldırtırım o kıyafeti

Kac bedensen kendine 5 kiloluk hedefler koy, hediyeni kendin al. Gozun elbisede olsun pastada degil.

Kız zaten almısım şimdiden 38beden bi gömlek zayıflayıp bayramda giycem İnsallah

Kız zaten almısım şimdiden 38beden bi gömlek zayıflayıp bayramda giycem İnsallah
Lop lop tatlıları yerken birde küçük beden kıyafet mi aldın :)
Bunu ben bile yapmadım aklinyolu1
20 kilo verip kıyafet aldım diye bı ton laf ettin di niye aldın diye :)

Lop lop tatlıları yerken birde küçük beden kıyafet mi aldın :)
Bunu ben bile yapmadım aklinyolu1
20 kilo verip kıyafet aldım diye bı ton laf ettin di niye aldın diye :)
Aaa bak ben hep yaparım benimde ablam basımın etini yiyo küçük alma diye bende zayıflayıp giycem diyorum hem tatlı yer hem kilo veririm diyodum da sayenizde kesiyorum tatlıyı İnsallah

@fatma7454 canımın 1 gün eksik bildirimi var makas kazası yaşadığı gün

_Makaron_ 2 gün eksik bildirimi var

zinnia 1 gün eksik bildirimi var

krizantem3 2 gün eksik bildirimi var

tulipa Allah'a emanet 6 gün eksik bildirimi var

pakizee 3 gün eksik bildirimi var (Çarşamba yarışa katıldı)

@ebrar1980 2 gün eksik bildirimi var (Perşembe yarışa katıldı)

P psishik hiç bildirim yok arada gelip okuyup yazmıyor görüyorum haberin olsun

Tam bildirim yapanlar

A AklinYolu1
N nscckts
M Mitsuomi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…