- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.081
Ben de oruc tutmuyorum ancak gruba uymak adina resmi sabah cekip 5 ten yukleyecegim.Ben oruç tutmicam sabah yazim mi bildirimi su falan içerim reglden dolayı
Ay hayır ya kardeşim gelicek üniden ona pasta yapıcam söz ince bi dilim yicem :)23 Nisan mi.
Hmm öyle yapayım bende o zamanBen de oruc tutmuyorum ancak gruba uymak adina resmi sabah cekip 5 ten yukleyecegim.
OhooooAy hayır ya kardeşim gelicek üniden ona pasta yapıcam söz ince bi dilim yicem :)
Pastayi yap ama sen niye yiyorsun:)) Birden kesmelisin diyoruz mitsu. Senin ki goz acligi tamamen, bak bu sekilde kilo verilmez cunku bahaneler bitmez, kardesim gelecek, arkadasim geldi, amcamlar geldi , uzaydan komsum geldi vs vs.Ay hayır ya kardeşim gelicek üniden ona pasta yapıcam söz ince bi dilim yicem :)
Yaa ama yapması saatlerimi alıyo tadınada mı bakmicamOhoooo
Yeminle milletin bogazında kalır Ellah korusunPastayi yap ama sen niye yiyorsun:)) Birden kesmelisin diyoruz mitsu. Senin ki goz acligi tamamen, bak bu sekilde kilo verilmez cunku bahaneler bitmez, kardesim gelecek, arkadasim geldi, amcamlar geldi , uzaydan komsum geldi vs vs.
Ben acikca soyluyorum stresli bir donemdeyim ve lattesiz/kafeinsiz bu donemi atlatamiyorum. Yoksa canim cektiginden degil. Yoksa ben de her latte aldigimda pasta, kek , borek goruyorum. Hic aklimdan almak gecmiyor.
Sen kendini kandırıyorsun 10 kilo ver sana hediye kıyafet alicamYaa ama yapması saatlerimi alıyo tadınada mı bakmicam
Kiz ne zaman yapacaksin bu pastayi. Ye sen de kurtul biz de.Yeminle milletin bogazında kalır Ellah korusunbenim gözüm kalsa içinde evdekiler nasıl yicekkkkkkk
Söz müSen kendini kandırıyorsun 10 kilo ver sana hediye kıyafet alicam
Verebilirsen
Bu pazar İnsallah canım karşim gelinceKiz ne zaman yapacaksin bu pastayi. Ye sen de kurtul biz de.
Bunlarin 6-8 kisilik olanini bi gunde yiyordum. Bir aydan fazla yedim hem de. Nutella kavanoz, helva kutu bir gunde, kutu kutu kolalar , saf olmayan meyve sulari, bademli cikolatalar. Sonuc koca bi sifir, alinan kilolar, gelisen insulin direnci.Eki Görüntüle 2146820
Söyle bişey yapıcam
Söz mübak aldırtırım o kıyafeti
Sen ver 10 kilo da ozaman tekrar konusuruzSöz mübak aldırtırım o kıyafeti
Kız zaten almısım şimdiden 38beden bi gömlek zayıflayıp bayramda giycemBunlarin 6-8 kisilik olanini bi gunde yiyordum. Bir aydan fazla yedim hem de. Nutella kavanoz, helva kutu bir gunde, kutu kutu kolalar , saf olmayan meyve sulari, bademli cikolatalar. Sonuc koca bi sifir, alinan kilolar, gelisen insulin direnci.
Kasar peyniri bile fazlaymis bana. Eve sebze aldim da rahatladim. Hatta karpuz cikmis onu bile yemek istemiyorum insulin direncimi tetikler diye.
Kac bedensen kendine 5 kiloluk hedefler koy, hediyeni kendin al. Gozun elbisede olsun pastada degil.
59 mu olcam hmm tamamdırSen ver 10 kilo da ozaman tekrar konusuruz
Lop lop tatlıları yerken birde küçük beden kıyafet mi aldın :)Kız zaten almısım şimdiden 38beden bi gömlek zayıflayıp bayramda giycemİnsallah
Aaa bak ben hep yaparım benimde ablam basımın etini yiyo küçük alma diye bende zayıflayıp giycem diyorumLop lop tatlıları yerken birde küçük beden kıyafet mi aldın :)
Bunu ben bile yapmadım aklinyolu1
20 kilo verip kıyafet aldım diye bı ton laf ettin di niye aldın diye :)