Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bildirimleri hic takmayanlar var farkindayim. Bir hafta daha verelim onlara sonra izinsiz izne ayiralim bence nisa cim. :silah:

Mitsu dogru basliyorsun sonuna dogru bozuyorsun. Bunun nedeni nedir.
Mesela salatayi doldur lahmacunu bi tane ye.

Kendine kotuluk yapiyorsun. Bir de kayisi ve hurma ile baslamissin. Insulin direncin varsa hepsi birbirini tetikler. Acliktan kivraniyorsundur simdi. Irmik helvasi yerine havuc kemir, badem ye. Cok cok dayanamiyorsan kakao icermeyen sivi/sutlu tatli. Salep , sutlu Turk Kahvesi ... Yarim kilo badem yesen bile baslangicta daha iyi. Tabi ki o kadar yenmez . 30-40 a cikabilirsin.:cool:

Aslinda hic yememen gerekiyor biliyorsun baslangic safhasi boyle. Ben boyle basladim. Gecen sene bu zamanlar 75. 3 kiloydum. Araya hastalik girdi ara vermek zorunda kaldim. Insulin direncinin tek iyi yani duzene soktugunda kilolarin yag gibi gitmesidir.

Gunde 25 i gecmeyin deniyor ama ceviz ya da fistik yoksa 40-50 ye kadar bile cikabilirsin. Tatli olmayacak arada. Ekmek yerine tuketeceksin. 10 -15 badem iyi geliyor bana. Hem acligi bastirir hem de yag yaktirir. Gunde 30 badem isini rahat rahat gorur. :cool:

Bence 1 hafta musadeye bile gerek yok
Gelen belli gelmeyen belli ben olsam cizerim isimlerin üstünü

Ya canım dedim ya kızlarla toplanıyoruz diye herkes yedi iste bende elimden geldiğince dikkat ettim ama bu kadar da fazla bunu biliyorum:/

Bahaneler bahaneler :)
Bizde arkadaşlarla toplaniyoruz bizde adet oluyoruz bizde yemeğe davet Edip ediliyoruz ama diyeti bozmuyoruz

Canim acili corba dvet
Yapamadim halim yok yatacahim
Ama diyet gapmiyorum
Bir sey yenilmiyor zaten
Yarim.saat yurudum
Iyo gelir diye

Canim ofis plazada
Cam pencere vs yok
Abuk sabuk is yerleri iste
Havasiz nefessiz

Aklinyolu1
1 saat daha bekleyeyim mi menü bildirmeyenleri ne dersin

Canim acili corba dvet
Yapamadim halim yok yatacahim
Ama diyet gapmiyorum
Bir sey yenilmiyor zaten
Yarim.saat yurudum
Iyo gelir diye

Canim ofis plazada
Cam pencere vs yok
Abuk sabuk is yerleri iste
Havasiz nefessiz
Kolayi var , domates varsa kaynatip icine aci biber ve biraz da baharat atacaksin. Oyle mukemmel olmasina gerek yok. Temizlik ve yemek konusunda beceriksiz aklinyolu1. :KK70:

Bizde arkadaşlarla toplaniyoruz bizde adet oluyoruz bizde yemeğe davet Edip ediliyoruz ama diyeti bozmuyoruz
Ozellikle sana cok misafir geldi. Hic bozmadin. Bana bakmayin bi latte konusunda seettim ben:confused: ama kilo verdim bu hafta. :cool:

Son düzenleme:
Kolayi var , domates varsa kaynatip icine aci biber ve biraz da baharat atacaksin. Oyle mukemmel olmasina gerek yok. Temizlik ve yemek beceriksiz aklinyolu1. :KK70:

Ozellikle sana cok misafir geldi. Hic bozmadin. Bana bakmayin bi latte konusunda seettim ben:confused: ama kilo verdim bu hafta. :cool:
Gerçekten kilo vermek istediğim için hiç bahane uydurmadim
Troid insülin direnci hepsi vardı bende biliyorsun bı anda kestim.sadece 1 hafta canım istedi sabrettim sadece 1 hafta geçti gitti
Şimdi canım istemiyor

Kendine kötülük etmek isteyen yer valla

Gerçekten kilo vermek istediğim için hiç bahane uydurmadim
Troid insülin direnci hepsi vardı bende biliyorsun bı anda kestim.sadece 1 hafta canım istedi sabrettim sadece 1 hafta geçti gitti
Şimdi canım istemiyor

Kendine kötülük etmek isteyen yer valla
O aliskanlik gidiyor biliyorum. Benim de canim kek , patlamis misir hic istemiyor. Kasar peyniri de iyi gelmiyordu bana onu kestim.

Ahahaha :KK70:
58 dk beklicem :)
Kizi zorla sokucaz yarismaya. Kafasini utuluycem yarina kadar . Yarin gelmezse gelmez artik.:KK70:

Bu bir yarisma , kilo verme yarismasi, ismini listeye yazdir git yarismasi degil. Son uyarimdir. Isteyen dikkate alabilir , isteyen almaz.

Listeye isim yazdirmak cok kolay ama sunu da unutmayin ayni zamanda listeden isminizi silmem de ayni derecede kolay. En fazla 2 dk mi alir.

Bu hafta paylasimlari az olan kim varsa @fatma7454 ve N nscckts ile birlikte son karari vererek listeden silecegim. Benim icin bildirimler muhim degil puanlar da ... Kilo konusunda motivasyon saglayabiliyor musunuz , grup icinde ne kadar yer aliyorsunuz , kilo vermek icin cabaliyor musunuz, yanlislarinizdan ders aliyor musunuz bunlar onemli.

@fatma7454 N nscckts _Makaron_ _Makaron_ zinnia zinnia krizantem3 krizantem3 tulipa tulipa M Mitsuomi P psishik pakizee pakizee 01ebruli 01ebruli

Tarti resimleri yarin 17:00 den baslayip -21:00 e kadar atilabilir.

Iyi geceler kızlar bugun yazlıga bahçeye gittim sabah erken saatlerde
Az evvel geldim
Kk Girmeye zaman yoktu
Bugün Kültür menü
1 tam buğday unuyla yapılmış pogaça (ev yapımı
3 parca tavuk ızgara
Salata
1 dilim ekmek
Dalından doyasıya dut yedim

Spor yok N nscckts

Yarın oruç tutucam gece sahur yapınca yarın kilo bildirimi ne zaman yapayım
5 6 gibi yapsam geç olurmu A AklinYolu1

Az evvel geldim
Kk Girmeye zaman yoktu
Bugün Kültür menü
3 parca tavuk ızgara
Salata
1 dilim ekmek

Spor yok N nscckts

Oruc tutanlari goz onunde bulundurarak araligi 17:00 - 21 :00 yaptik. Daha fazla katilim bekliyorum ebrar .

Az evvel geldim
Kk Girmeye zaman yoktu
Bugün Kültür menü
3 parca tavuk ızgara
Salata
1 dilim ekmek

Spor yok N nscckts

Haberin olsun biz pro uyeler bazı şeyleri görebiliyoruz buraya girip okuyup yazmayani kk ya girip konular okuyup başka diyet gruplarına yazıp buraya yazmayani
Mesela şuan 3 kullanıcı 2 misafir ziyaretçi okuyor burayi

Bence 1 hafta musadeye bile gerek yok
Gelen belli gelmeyen belli ben olsam cizerim isimlerin üstünü

Kolayi var , domates varsa kaynatip icine aci biber ve biraz da baharat atacaksin. Oyle mukemmel olmasina gerek yok. Temizlik ve yemek konusunda beceriksiz aklinyolu1. :KK70:

walla dogru söze ne denir @nsccks benim hep bahane... bahanelerle kilo verilmez ne yazıkki yarından tatlıyı tamamen kesiyorum kızlar 1tek gün dışında:)

Bu bir yarisma , kilo verme yarismasi, ismini listeye yazdir git yarismasi degil. Son uyarimdir. Isteyen dikkate alabilir , isteyen almaz.

Listeye isim yazdirmak cok kolay ama sunu da unutmayin ayni zamanda listeden isminizi silmem de ayni derecede kolay. En fazla 2 dk mi alir.

Bu hafta paylasimlari az olan kim varsa @fatma7454 ve N nscckts ile birlikte son karari vererek listeden silecegim. Benim icin bildirimler muhim degil puanlar da ... Kilo konusunda motivasyon saglayabiliyor musunuz , grup icinde ne kadar yer aliyorsunuz , kilo vermek icin cabaliyor musunuz, yanlislarinizdan ders aliyor musunuz bunlar onemli.

@fatma7454 N nscckts _Makaron_ _Makaron_ zinnia zinnia krizantem3 krizantem3 tulipa tulipa M Mitsuomi P psishik pakizee pakizee 01ebruli 01ebruli

Tarti resimleri yarin 17:00 den baslayip -21:00 e kadar atilabilir.
Ben oruç tutmicam sabah yazim mi bildirimi su falan içerim reglden dolayı

X