- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.041
Ya bu hindiba içeceği nedir ki
N nscckts 15 mayis 2018 menusu. Bugun erken yazayim diyorum.
9:30 hindibaa icecegi
10:30 hindiba icecegi
11:40 bi kase sebze corbasi
14:30 latte
15:00 soya latte
16:10 bi kase cacik
16:50 bir tabak haslanmis ( brokoli + biber+ tatli patates )
Sonra saatleri belli olmamakla birlikte.
2 Hindibaa icecegi , 5 cherry domates ve 10 badem yerim. En son bitki cayi...
Hiçte göbeğin yok vallaPsikolojik şişmanım ben :/
Sezeryan göbeği illeti ...
Ey maşallahMenüm
Sabah
Yumurta peynir
1bar ayran
2kuru kayısı ve hurma
Öğle
2lahmacun :/
Salata
2catalın ucuyla irmik helvası
3000adım
Ya walla bu kadar oldu zorladım zorladım ama bu kadarEy maşallah
Bu kilo alma diyeti sanırım biz yanlış anladık seni
Kaç badem yiyebilirim sence. Birde mesela menemen yicem diyelim ne banacam. Bunların çözümünü buldum mu söz o 1 dilimi de bırakcamO tam buğdayı yemezsen çok acikmazdin fatmos. Ekmek yerine badem ye.
6 badem 3 ceviz 1 çay bardağı dolusu yapıyor yiyebilirsinKaç badem yiyebilirim sence. Birde mesela menemen yicem diyelim ne banacam. Bunların çözümünü buldum mu söz o 1 dilimi de bırakcam
Ya walla bu kadar oldu zorladım zorladım ama bu kadar
Yarından zaten Ramazan full dikkat edilcek
Ya walla bu kadar oldu zorladım zorladım ama bu kadar
Yarından zaten Ramazan full dikkat edilcek
Çatalın ucu ile masum olmuyor canım zaten lahmacun var birde tatlı olmamış lahmacunda 1 tane olsa bence olurdu.Menüm
Sabah
Yumurta peynir
1bar ayran
2kuru kayısı ve hurma
Öğle
Salata
3000adım
Bu kahve yerine gecen kafeinsiz dogal bi alternatif. Aslinda chicory root olarak geciyor ben de onu boyle ceviriyorum. hindibaaaa.Ya bu hindiba içeceği nedir ki
Bildirimleri hic takmayanlar var farkindayim. Bir hafta daha verelim onlara sonra izinsiz izne ayiralim bence nisa cim.3/4 kişi kaldı onları bekliyorum yazsalar sana kimlerin kaç eksisi var yazcam A AklinYolu1
Mitsu dogru basliyorsun sonuna dogru bozuyorsun. Bunun nedeni nedir.Menüm
Sabah
Yumurta peynir
1bar ayran
2kuru kayısı ve hurma
Öğle
Salata
3000adım
Kaç badem yiyebilirim sence. Birde mesela menemen yicem diyelim ne banacam. Bunların çözümünü buldum mu söz o 1 dilimi de bırakcam
yaaa bitti mi ümidinBenim senden ümidim vardı halbuki :)
Ya canım dedim ya kızlarla toplanıyoruz diye herkes yedi iste bende elimden geldiğince dikkat ettim ama bu kadar da fazla bunu biliyorum:/Çatalın ucu ile masum olmuyor canım zaten lahmacun var birde tatlı olmamış lahmacunda 1 tane olsa bence olurdu.
Ramazanda dikkat et özellikle tatlıya çünkü iftar çok geç saatte olacak
Kızlar ahh bu kızlarBildirimleri hic takmayanlar var farkindayim. Bir hafta daha verelim onlara sonra izinsiz izne ayiralim bence nisa cim.
Mitsu dogru basliyorsun sonuna dogru bozuyorsun. Bunun nedeni nedir.
Mesela salatayi doldur lahmacunu bi tane ye.
Kendine kotuluk yapiyorsun. Bir de kayisi ve hurma ile baslamissin. Insulin direncin varsa hepsi birbirini tetikler. Acliktan kivraniyorsundur simdi. Irmik helvasi yerine havuc kemir, badem ye. Cok cok dayanamiyorsan kakao icermeyen sivi/sutlu tatli. Salep , sutlu Turk Kahvesi ... Yarim kilo badem yesen bile baslangicta daha iyi. Tabi ki o kadar yenmez . 30-40 a cikabilirsin.
Aslinda hic yememen gerekiyor biliyorsun baslangic safhasi boyle. Ben boyle basladim. Gecen sene bu zamanlar 75. 3 kiloydum. Araya hastalik girdi ara vermek zorunda kaldim. Insulin direncinin tek iyi yani duzene soktugunda kilolarin yag gibi gitmesidir.
Gunde 25 i gecmeyin deniyor ama ceviz ya da fistik yoksa 40-50 ye kadar bile cikabilirsin. Tatli olmayacak arada. Ekmek yerine tuketeceksin. 10 -15 badem iyi geliyor bana. Hem acligi bastirir hem de yag yaktirir. Gunde 30 badem isini rahat rahat gorur.
Bu yemeyle 69.6 dan az ciksan yine iyi.Kızlar ahh bu kızlar
Neyseki Ramazan geldi tek ümidim o gerçi bu hafta oruç tutamıyorum reglden dolayı ama haftalık hedefimden en az 200-300 gram fazla olcam kesin bugün yediklerimden dolayı