- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.001
çok da narin değilim sanki puhaha. Ya bi kilo vereydim özgüvenim geri gelecek .Soylediklerin mantikli. Dur bakalim ne zaman goruseceksin.
Burca gore uymazsiniz. Kiskanc ve agresif olurlar sen ise narin burclara sahipsin ama belli de olmaz.
Ben de 59 olayim kabak cekirdegi gibi acilacagim.çok da narin değilim sanki puhaha. Ya bi kilo vereydim özgüvenim geri gelecek .
Bana da dün ilk defa zayıflamışsın dedi iş arkadaşım. Ama 4 kg verdim hepi topu. Neyse inşallah ramazan ayında belki biraz daha fazla veririm.Ben de 59 olayim kabak cekirdegi gibi acilacagim.Simdi hep salas giyiniyorum. Gerci dun bana cok zayiflamissin dediler ama inanmiyorum nedense.
Geliyorum bendw ilk boş anımda.... bakıp bakıp çıkıyorum ara arada yazamayacak durumda olduğumda en azından ara ara okuyorum kopmamak içinHerkes birini bekliyor o yuzden topige kimse girmiyor.Ben musait oldugumda giriyorum fatmaaa
O gobek buraya gelecek.
Eee az kalmis o zaman. Vucut yapimiz da degisiyor zamanla.
Burçlara göre uymuyorsunuzOnun burcu Koç uyar mıyız sence
Ayyy bir zamanlar ne yerdik be biz daha çok toprakta yetişip işlem görmeden yenebilecek yeşilliklere yönelelim:)))Eki Görüntüle 2146562
Diyetde yeşillik önemli :)
Beğendin mi beni kanka? Bulcan mı bana kocaBurçlara göre uymuyorsunuz
Ama sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla çılgın ve eğlencelisin
Bana bu aralar geldi kızlar, 31 yaş sendromu denen bir şey var mıydı acaba?_Makaron_ kız hayırlısı olsun şimdiden anamın bi lafı var kocanın iyisi olmaz iyi olsa adı koca değil gonca olurdu....
Yani çok da kasma idare eder bişey bul gitsin küpeyi sonra takarız
BeğendimBeğendin mi beni kanka? Bulcan mı bana koca
yazıklar olsun NisaEki Görüntüle 2146562
Diyetde yeşillik önemli :)
yok ben oraya gelirsem beni kebapçılardan toplarsınızBeğendim
Burda olsan var busuru kişi
Antebe gelin edelim seni olmaz mı :)
Ya burda espiri yapıyorum gülelim falan diye koca aramıyorum fellik fellik :) 3 yıldır kimseyi aramadım zaten. Ama bu ara havalardan mıdır nedir aşık olasım var. Hayırlısı işte olacağı varsa oluyor hemen beğeniyorsun, nasip değilse de ne yapsan olmuyor.Biz senle aynı yaştayız 11 sene oldu evleneli o imzayı artığım tarihten itibaren ruh halim çok sağlıklı değil... dört dörtlük olmuyor malesef ama çevreme bakınca çok şükür diyebiliyorum....
Ben benim kocayı ilk fotoda gördüm ortak arkadaşımız vardı... o dönem çevremdeki arkadaşlarım sana birini bulalım deyip dıruyordu bende uğraşamam dedim hep. Sonra birgün arkadaşıö fotolarına bakarken eşimin de olduğu bi foto vardı bak bunla tanıştır degil sevgili olmak ben bunla evlenirim bile dedim çok mu yakışıklı hayır karakterini bile bilmiyorum ama içimden o an öyle geçti... sonuç 11 yıldır evliyiz beni deli etmiyor mu evet ediyor ama ömür geçer yani
yazıklar olsun Nisa
Hah demek istediğim o yalnız kalmayacak kadar olsun yeter hazır gözüne de kestirmişin birini bi bak bakalım ne olacak :))) Kızzz seni beğenmeyen ölsünYa burda espiri yapıyorum gülelim falan diye koca aramıyorum fellik fellik :) 3 yıldır kimseyi aramadım zaten. Ama bu ara havalardan mıdır nedir aşık olasım var. Hayırlısı işte olacağı varsa oluyor hemen beğeniyorsun, nasip değilse de ne yapsan olmuyor.