Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kızlar ben dışarı bı temiz hava almaya bı çay içmeye çıkıyorum kim müsaitse arkadaşlarımızı da cagiricaz
Ailecek disardayiz yani gece geç geliriz eve
Ben de kursa gidiyorum arkadasla kahve icicez.

Hannaz maras dondurması yiyebilirsin
Muttapa7555 stres de sana kilo aldırıyor bence.zor bi haftaydı senin için.
_Makaron_ sudan ziyade , ayran sut corba demiştim. Suyu mecbur içiyoruz:)
M Mitsuomi ben haftalik hedefime ulaştım diyeyim.kendime latte ısmarlıyorum simdi :) Sizin regl bitsin yuklenin.

Arkadaslar genel olarak yogurt dışında kasar peyniri, peynir gibi seyleri çıkartmam bana yaradi. Sut olarak hindistan cevizi sutu, badem sutu, soya sutu kullanıyorum. Su an ekmekli bi sey yemiyorum. Gelecek ne gösterir bilinmez:)

Keşke bende haftalık hedefime ılaşmıs olsam ama gidişata göre biraz zor:/

Evet canım malesef zor bi hafta oldu çok şükür daha iyi durumlar. Ramazana çok umut bağladım inşallah fiyasko olmaz

Oyyy çok feci olmuş neyseki sporun var 2 güne dengelersin inşallah

Sen çok iyisin maşallah
Sağol canım pazar lahmacun yedim onu atmaya çalışıyorum birde spor yapamıyorum. Benim de eliptik bisiklet var diyetisyenim önerdi ama başka bi diyetisyen de sürekli yaparsan bacak kalınlaşır dedi. Bacaklarım zaten kalın korkuyorum şimdi kullanmaya.
Ne kadar zamandır kullanıyorsun artısı eksisi nedir sence

ben seviyorum bu aleti. her bolge calisiyor hissediyorsun, keyifli, tv karsisinda ya da muzikle harika gidiyor. bitiste islanan tshirt ise mutluluklarin en buyugu. 20 dakikada bu mutlu sona ulasabiliyorsun. duzenli yapildiginda ise sekle giren vucut.. yani demem o ki siddetle tavsiye edilir..bacaklarım kalın olmadığı için bende sorun olmadı

Cok yorgun olduğunu yazından hissettim zeyna. Su yerine au yazmışsın. Audi mi demek istedin:) sana dedim zerdecal ve zencefil cayi iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…