- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben de kursa gidiyorum arkadasla kahve icicez.Kızlar ben dışarı bı temiz hava almaya bı çay içmeye çıkıyorum kim müsaitse arkadaşlarımızı da cagiricaz
Ailecek disardayiz yani gece geç geliriz eve
Keşke bende haftalık hedefime ılaşmıs olsam ama gidişata göre biraz zor:/Ben de kursa gidiyorum arkadasla kahve icicez.
Hannaz maras dondurması yiyebilirsin
Muttapa7555 stres de sana kilo aldırıyor bence.zor bi haftaydı senin için.
_Makaron_ sudan ziyade , ayran sut corba demiştim. Suyu mecbur içiyoruz:)
M Mitsuomi ben haftalik hedefime ulaştım diyeyim.kendime latte ısmarlıyorum simdi :) Sizin regl bitsin yuklenin.
Evet canım malesef zor bi hafta oldu çok şükür daha iyi durumlar. Ramazana çok umut bağladım inşallah fiyasko olmazBen de kursa gidiyorum arkadasla kahve icicez.
Hannaz maras dondurması yiyebilirsin
Muttapa7555 stres de sana kilo aldırıyor bence.zor bi haftaydı senin için.
_Makaron_ sudan ziyade , ayran sut corba demiştim. Suyu mecbur içiyoruz:)
M Mitsuomi ben haftalik hedefime ulaştım diyeyim.kendime latte ısmarlıyorum simdi :) Sizin regl bitsin yuklenin.
InşallahOyyy çok feci olmuş neyseki sporun var 2 güne dengelersin inşallah
Sağol canım pazar lahmacun yedim onu atmaya çalışıyorum birde spor yapamıyorum. Benim de eliptik bisiklet var diyetisyenim önerdi ama başka bi diyetisyen de sürekli yaparsan bacak kalınlaşır dedi. Bacaklarım zaten kalın korkuyorum şimdi kullanmaya.Sen çok iyisin maşallah
Sizsiz kilo alıyorum
Sağol canım pazar lahmacun yedim onu atmaya çalışıyorum birde spor yapamıyorum. Benim de eliptik bisiklet var diyetisyenim önerdi ama başka bi diyetisyen de sürekli yaparsan bacak kalınlaşır dedi. Bacaklarım zaten kalın korkuyorum şimdi kullanmaya.
Ne kadar zamandır kullanıyorsun artısı eksisi nedir sence
Carsamba gunu gelebilirsin istiyorsan. Geçen carsamba gunu kilon var elimizde ama iyi düşün bol eksilerimizde var:)Sizsiz kilo alıyorum
Bu yarışmada çok umutluyum bende. Beslenme tarzım değişti resmen latte dışında. :)Evet canım malesef zor bi hafta oldu çok şükür daha iyi durumlar. Ramazana çok umut bağladım inşallah fiyasko olmaz
Cok yorgun olduğunu yazından hissettim zeyna. Su yerine au yazmışsın. Audi mi demek istedin:) sana dedim zerdecal ve zencefil cayi iyi geliyor.5 zeytin 2 kk peynir 1 dilim ekmek 1cyumurta
Ogle 3 yk patlican salatasi
4 yk et tava 1 kase brokoli corbasi
Aksam yarim porsiyon tavuk patcasi
Gece 1 ykbtereyai 2 yk keci boynuzu pekmezi ile gribim icin
Au 3lt
Spor yok
Coom yorgunum
Viks buhar ilac vs yattim
A AklinYolu1 N nscckts