- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Annelik bu olsa gerek.Hafta sonu buralarda bi A AklinYolu1 oluyor karikatürlere bayıldım sonuncu şahane :))
Gecmis olsun nisa. Acaba cok mu vitaminsiz/mineralsiz kaliyorsun tek ogune indiriyorsun ya bazen.selam canlar
cok yogun bır hafta gecırdım
bu sabah bırde serum vuruldum baya midem bulandı ıshal kusma halım yoktu kotuydum
menumu yazayım
omlet
2 dılım peynır
4 zeytın
1 tane zeytınyaglı sarma
1 salatalık
2 bardak ayran
aksam 2 bardak ayran
usuttum sanırım tarzan gıbı gezıyorum evde ondan olsa gerekAnnelik bu olsa gerek.Menunde lahmacun iyi de, lahmacun yedigin gun sabak ekmek yememeye calis fatma.
Gecmis olsun nisa. Acaba cok mu vitaminsiz/mineralsiz kaliyorsun tek ogune indiriyorsun ya bazen.
usuttum sanırım tarzan gıbı gezıyorum evde ondan olsa gerek
serum kılo aldırmaz dımı kız
Puhahhahahahahahaha serviste kahkaha attim
Şimdi iyi misin canım benim?selam canlar
cok yogun bır hafta gecırdım
bu sabah bırde serum vuruldum baya midem bulandı ıshal kusma halım yoktu kotuydum
menumu yazayım
omlet
2 dılım peynır
4 zeytın
1 tane zeytınyaglı sarma
1 salatalık
2 bardak ayran
aksam 2 bardak ayran
Oooo herkes hasta ya. Sen nasıl oldun canım ya, iyi misin?Bogazim kotu gece uyutmadi oksuryk gicik 3 gundur
Bademcikler sisrse ates vs cok ugrasirir beni
Gece 1 i grciyirdu yattigimda.
Biiraz evrak vs ugrastim
Uykusuzim.
Haftaya iyi baslayamadim
Çok çpk geçmiş olsun aman dikkat et ilerlemeden çaresine bak.... geldi mi gitmiyor bu meret hastalıkBogazim kotu gece uyutmadi oksuryk gicik 3 gundur
Biiraz evrak vs ugrastim
Uykusuzim.
Haftaya iyi baslayamadim
Beslenme konusun da biraz daha destekleyici ol canım atlatana kadar...Üşüttüm galibabaya kötüyüm yarında serum vurulcam çok saol canım
Sen nasıl oldun
Doğru diyon aslında ya lahmacun köfteye döndü bi ara sevinmiştim 3 köfte yee kalkarım diye... Sonra şimdi laf etmim burdan birinin yüzünden lahmacuna döndü yine 2 gün telafi edicez artıkAnnelik bu olsa gerek.Menunde lahmacun iyi de, lahmacun yedigin gun sabak ekmek yememeye calis fatma.
Gecmis olsun nisa. Acaba cok mu vitaminsiz/mineralsiz kaliyorsun tek ogune indiriyorsun ya bazen.
Gecmis olsun zeyna zerdecal ve zencefil iyi geliyor oksuruge. Oksuruk konusunda master yapiyorum arada.Bogazim kotu gece uyutmadi oksuryk gicik 3 gundur
Biiraz evrak vs ugrastim
Uykusuzim.
Haftaya iyi baslayamadim
Yoo lahmacuna karsi degilim ben. Yasaklayinca cekici geliyor ye gitsin ama KFC bi daha yok sana .Doğru diyon aslında ya lahmacun köfteye döndü bi ara sevinmiştim 3 köfte yee kalkarım diye... Sonra şimdi laf etmim burdan birinin yüzünden lahmacuna döndü yine 2 gün telafi edicez artık
Beslenme konusun da biraz daha destekleyici ol canım atlatana kadar...
Ben iyiyim ya çok şükür ufaklığımı iyileştirmeye çalışıyorum bugün kontrolü var
Kanka benim hedef hala 58 görünüyor 72 dediydim en son
Yoo canim ilk sayfada degistirdim. Buradaki hedef yarisma sonu hedefi degil. Diyeti birakacagimiz zaman ki hedefler. 58 olmazsin korkma.Kanka benim hedef hala 58 görünüyor 72 dediydim en son
:Yoo canim ilk sayfada degistirdim. Buradaki hedef yarisma sonu hedefi degil. Diyeti birakacagimiz zaman ki hedefler. 58 olmazsin korkma.
Tabi ki isimizi kis tutalim yaz cikarsa bahtimiza.:DDDD ordan olamazsam eksi puan atacaksın sağlama alıyorum