Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hafta sonu buralarda bi A AklinYolu1 oluyor karikatürlere bayıldım sonuncu şahane :))
Annelik bu olsa gerek. Menunde lahmacun iyi de, lahmacun yedigin gun sabak ekmek yememeye calis fatma.

Gecmis olsun nisa. Acaba cok mu vitaminsiz/mineralsiz kaliyorsun tek ogune indiriyorsun ya bazen.

Annelik bu olsa gerek. Menunde lahmacun iyi de, lahmacun yedigin gun sabak ekmek yememeye calis fatma.

Gecmis olsun nisa. Acaba cok mu vitaminsiz/mineralsiz kaliyorsun tek ogune indiriyorsun ya bazen.
usuttum sanırım tarzan gıbı gezıyorum evde ondan olsa gerek
serum kılo aldırmaz dımı kız

Bogazim kotu gece uyutmadi oksuryk gicik 3 gundur
Bademcikler sisrse ates vs cok ugrasirir beni
Gece 1 i grciyirdu yattigimda.
Biiraz evrak vs ugrastim
Uykusuzim.
Haftaya iyi baslayamadim
Çok çpk geçmiş olsun aman dikkat et ilerlemeden çaresine bak.... geldi mi gitmiyor bu meret hastalık

Üşüttüm galiba baya kötüyüm yarında serum vurulcam çok saol canım

Sen nasıl oldun
Beslenme konusun da biraz daha destekleyici ol canım atlatana kadar...
Ben iyiyim ya çok şükür ufaklığımı iyileştirmeye çalışıyorum bugün kontrolü var

Son düzenleme:

Doğru diyon aslında ya lahmacun köfteye döndü bi ara sevinmiştim 3 köfte yee kalkarım diye... Sonra şimdi laf etmim burdan birinin yüzünden lahmacuna döndü yine 2 gün telafi edicez artık

Bogazim kotu gece uyutmadi oksuryk gicik 3 gundur
Bademcikler sisrse ates vs cok ugrasirir beni
Gece 1 i grciyirdu yattigimda.
Biiraz evrak vs ugrastim
Uykusuzim.
Haftaya iyi baslayamadim
Gecmis olsun zeyna zerdecal ve zencefil iyi geliyor oksuruge. Oksuruk konusunda master yapiyorum arada.
Doğru diyon aslında ya lahmacun köfteye döndü bi ara sevinmiştim 3 köfte yee kalkarım diye... Sonra şimdi laf etmim burdan birinin yüzünden lahmacuna döndü yine 2 gün telafi edicez artık
Yoo lahmacuna karsi degilim ben. Yasaklayinca cekici geliyor ye gitsin ama KFC bi daha yok sana .

Beslenme konusun da biraz daha destekleyici ol canım atlatana kadar...
Ben iyiyim ya çok şükür ufaklığımı iyileştirmeye çalışıyorum bugün kontrolü var

Ufaklik daha iyi umarim. Senin ayagin nasil oldu. Mikrop filan kapmasin dikkat et.

N nscckts yanilmiyorsam gecen hafta 4 kilo birden verdin. 1-1.5 hadi 2 olsun ama 2 den fazlasi vucut yipraniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…