- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bazi elbiselerin kaliplari buyuk oluyor . Ben de bugun 75 iken giydigim kotu giydim uzerimden dusuyordu.58 e duseyim bazi giysilerimi kaldiracagim. Bazilarini temizlik bezi yapacagim.bugun yenı evlıyken evımı zıyarete gelen teyzeler ıcın gıyındıgım elbıse mı gıydım
ozamanlar 65 kıloydum
80 kıloyla nasıl sıgdım o elbıseye gercekden saskınım
Karaaa vicdanlliiii.baska dıyet topıgıne adını yazdıran mı var
ben bu topıgın sahıbı olsam baska dıyet grubuna adını yazdıranı burdan derhal cıkarırdım hıc acımazdım gıtsın orda devam etsın derdım
sen nıye bukadar ınsaflısın
Bazi elbiselerin kaliplari buyuk oluyor . Ben de bugun 75 iken giydigim kotu giydim uzerimden dusuyordu.58 e duseyim bazi giysilerimi kaldiracagim. Bazilarini temizlik bezi yapacagim.
Haftaya yeni bi ben cikacak ortaya.
valla hıc acımamKaraaa vicdanlliiii.
Aslinda benim kiyafetlerim hazir ama ben 59 olmadan utaniyorum sanki giymeye. Takinti oldu bende. Hep eski ve buyuk seyleri giyiyorum. Kabak cekirdegi gibi acilicam haftaya .benım suan gardılobum cok ıdeal enfes oldune gıyecegımı sasırıyorum kararsız kalıyorum bı anda bırsuru secenek cıktı kılo verınce
Bilmiyorum demek ki biz yetmiyoruz yetiremiyoruz , olmadi yetiremedim diyen Sener Sen 7 ise birden girmisti.valla hıc acımam
umrumda olmaz
burası sarmamıs demekkı baska heyecan arıyorsa buyursun gıtsın hatta zahmet etmesın ben gondereyım der gonderırım
Aslinda benim kiyafetlerim hazir ama ben 59 olmadan utaniyorum sanki giymeye. Takinti oldu bende. Hep eski ve buyuk seyleri giyiyorum. Kabak cekirdegi gibi acilicam haftaya .
Bilmiyorum demek ki biz yetmiyoruz yetiremiyoruz , olmadi yetiremedim diyen Sener Sen 7 ise birden girmisti.
Gidenlerin kupalarini evsizlere dagitacagiz bu kez.
kurallar yazıyor canım
okudum kabul ettım benı alın dıyenlere ekstra tercumanlık kesıntısı yapıp eksılerı basalım
kupalar da bana kalsın
Gidenlerin kupalarini evsizlere dagitacagiz bu kez.
Eger haftaya da tahmin ettigim gibi cikarsam hic sansin yok cicim.
dur dur
bu yarısmayıda alnımın akıyla bırıncı bıtıreyım de
el alem bı zayıf gorsun
buraya gelıp sısman sısman konusmayın dıye terslıcem sızı
Gel gel iki olun. Bizim @_SinsireLLa_ geliyor mu gelmiyor mu simdi.sinsi sinsi yaklastım
gelse guzel kılo verecek halbukıEger haftaya da tahmin ettigim gibi cikarsam hic sansin yok cicim.
Gel gel iki olun. Bizim @_SinsireLLa_ geliyor mu gelmiyor mu simdi.
Benim bildigim sindy gelmez. Cikolatalariyla mutludur simdi o .gelse guzel kılo verecek halbukı
ıyıydı sohbetı :)
yesın löp löp cıkolataları şişman şişmanBenim bildigim sindy gelmez. Cikolatalariyla mutludur simdi o .
Ben 55 leri gorucem bu kez , beraber gorseydik iyiydi.
kız menu bıldırmenın nesı zorBen 55 leri gorucem bu kez , beraber gorseydik iyiydi.
@_SinsireLLa_ menu bildirmek zor geliyor dimi. Ondan gelmiyon.
Diyor ki beni taslarsiniz ben yazmam, o bakimdan yazmaz. Yoksa yazar yani ne olacak.kız menu bıldırmenın nesı zor
yemek daha zor
hazırlıyosun agzına atıp cıgnıyorsun yutuyorsun sındırıyorsun bırde bunun atık durumu var bırsuru ıs
yazmak en kolayı
yemeye usenmeyen yazmaya da usenmez
he dogru demıs ben taşlarım meselaDiyor ki beni taslarsiniz ben yazmam, o bakimdan yazmaz. Yoksa yazar yani ne olacak.
Yazsa kendisi icin daha iyi olacak. Farkinda degil. Bi anlatamadim su kizaaaa. Dilimde tuy bitti.
Lokumlar revaniler havada ucusuyor. Bu hafta kilo vermesinler de goreyim ben onlari.he dogru demıs ben taşlarım mesela
cıkolata yedım derse ıyı yedın aferım basın goge erdımı derım
yedın yedın şiştın zaten daha ne yıyon derım
burası dıyet topıgı ne lokumu revanısı cıkolatası derım
sende duyuyormusun mıtsuuu