Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

bugun yenı evlıyken evımı zıyarete gelen teyzeler ıcın gıyındıgım elbıse mı gıydım
ozamanlar 65 kıloydum
80 kıloyla nasıl sıgdım o elbıseye gercekden saskınım
Bazi elbiselerin kaliplari buyuk oluyor . Ben de bugun 75 iken giydigim kotu giydim uzerimden dusuyordu.58 e duseyim bazi giysilerimi kaldiracagim. Bazilarini temizlik bezi yapacagim.

Haftaya yeni bi ben cikacak ortaya.

Bazi elbiselerin kaliplari buyuk oluyor . Ben de bugun 75 iken giydigim kotu giydim uzerimden dusuyordu.58 e duseyim bazi giysilerimi kaldiracagim. Bazilarini temizlik bezi yapacagim.

Haftaya yeni bi ben cikacak ortaya.

benım suan gardılobum cok ıdeal enfes oldu ne gıyecegımı sasırıyorum kararsız kalıyorum bı anda bırsuru secenek cıktı kılo verınce

benım suan gardılobum cok ıdeal enfes oldu ne gıyecegımı sasırıyorum kararsız kalıyorum bı anda bırsuru secenek cıktı kılo verınce
Aslinda benim kiyafetlerim hazir ama ben 59 olmadan utaniyorum sanki giymeye. Takinti oldu bende. Hep eski ve buyuk seyleri giyiyorum. Kabak cekirdegi gibi acilicam haftaya .

valla hıc acımam
umrumda olmaz
burası sarmamıs demekkı baska heyecan arıyorsa buyursun gıtsın hatta zahmet etmesın ben gondereyım der gonderırım
Bilmiyorum demek ki biz yetmiyoruz yetiremiyoruz , olmadi yetiremedim diyen Sener Sen 7 ise birden girmisti.

kurallar yazıyor canım
okudum kabul ettım benı alın dıyenlere ekstra tercumanlık kesıntısı yapıp eksılerı basalım
kupalar da bana kalsın

Ben 55 leri gorucem bu kez , beraber gorseydik iyiydi.

@_SinsireLLa_ menu bildirmek zor geliyor dimi. Ondan gelmiyon.
kız menu bıldırmenın nesı zor
yemek daha zor
hazırlıyosun agzına atıp cıgnıyorsun yutuyorsun sındırıyorsun bırde bunun atık durumu var bırsuru ıs
yazmak en kolayı
yemeye usenmeyen yazmaya da usenmez

Diyor ki beni taslarsiniz ben yazmam, o bakimdan yazmaz. Yoksa yazar yani ne olacak.

Yazsa kendisi icin daha iyi olacak. Farkinda degil. Bi anlatamadim su kizaaaa. Dilimde tuy bitti.

Diyor ki beni taslarsiniz ben yazmam, o bakimdan yazmaz. Yoksa yazar yani ne olacak.

Yazsa kendisi icin daha iyi olacak. Farkinda degil. Bi anlatamadim su kizaaaa. Dilimde tuy bitti.
he dogru demıs ben taşlarım mesela
cıkolata yedım derse ıyı yedın aferım basın goge erdımı derım
yedın yedın şiştın zaten daha ne yıyon derım
burası dıyet topıgı ne lokumu revanısı cıkolatası derım
sende duyuyormusun mıtsuuu

N nscckts menu icin son gun yarin. Eksileri artilari yolluyorsun bana. Ben de ilk sayfaya ekliyorum.

-10 yildiz bir kupanin gitmesi demek.

Lokumlar revaniler havada ucusuyor. Bu hafta kilo vermesinler de goreyim ben onlari. Ben de bilirim mocha icmeyi ama sadece latte iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…