- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Tatli istegi gelince sivi tatlilarla bastir. Sıcak cikolata yap. Kahveyi çikolatalı yap. Kahveyi tarcinli salepli yap. Dr oetker in salebi gayet iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatli istegi gelince sivi tatlilarla bastir. Sıcak cikolata yap. Kahveyi çikolatalı yap. Kahveyi tarcinli salepli yap. Dr oetker in salebi gayet iyi.
Ben daha gitmedim hala disardayim. Bugun gumus kilinden akrep burcu kolye ucu yaptim ama bitmedi. Bitince hediye edicem :)Eve yeni geldim kızlar :)
resmını buraya atmayı unutma heee :)Ben daha gitmedim hala disardayim. Bugun gumus kilinden akrep burcu kolye ucu yaptim ama bitmedi. Bitince hediye edicem :)
Tabi ki atarım :)resmını buraya atmayı unutma heee :)
kız serum kılo aldırıyor mu
bu hafta sadece yarım kg verebıldım de
bılıyorsun en az 1 kılo verırdım mutlaka
yememden kaynaklanan bırsey degıl
daha adet de olmadım
tek farklı olan sey ıkı gun ust uste yedıgım serum
olabılır mı ?
hos haftalık hedefıme yakınım daTabi ki atarım :)
Benim bildiğim serum sekerli su kaybolan mineraller icin. tulipa hemşire oldugu icin daha iyi bilir.
Her hafta kilo veremezsin nisa. Yarim kilo bile iyi su an.
Sen hiç yemek yememişsin ki bence kayda değer şeyler ye ki krizler ortaya çıkmasın
Canım ya ben buraya yazmayı unıttum se. mesaj attığında doktor kuyruğundaydım sonra da aklımdan uçup gitti kusura bakmaIşyerinde pc ye ambargo geldi
Paylaşın yapamiyorum
Her hafta bi kilo gider de 1 kilodan fazlasini bekleme bazen.hos haftalık hedefıme yakınım da
bende hala her hafta en az 1 kg gıdecek kılo var
durması en korktugum sey
kılo vermem durursa motıvem duser bılıyorum
Iyi geceler fatma gorusuruz. Benim icin gece daha yeni basliyor. Daha vis a vis izliycem , odev yapicam vs vs.İyi geceler kızlar ben kaçar yarın veli toplantısı var yemizlik var akşama menü paylaşmaya gelirim
gıtmek zorundaHer hafta bi kilo gider de 1 kilodan fazlasini bekleme bazen.
Tek kupayi yine alirim diyorsun.
Iyi geceler fatma gorusuruz. Benim icin gece daha yeni basliyor. Daha vis a vis izliycem , odev yapicam vs vs.
Bu yarismada ben de varim. Oteki yarismada ne oldu goze mi geldim bilmiyorum. Bu yemeyle 200 gram veremiyordum . Bu yarismadaki adalet sistemi daha iyi oteki yarismadan daha iyi. Kilo alan eksiyi alacak. Yok oyle belese kupa.gıtmek zorunda
hele bı gıtmesın o kılo
yıne tum kupalar bende olacak :)
Ya izin var mı salebe falan ben seviyorum..ya aslında tamamen bırakmam lazım tatlıyı azcık yesem hemen elim titriyo diyetteyken..Tatli istegi gelince sivi tatlilarla bastir. Sıcak cikolata yap. Kahveyi çikolatalı yap. Kahveyi tarcinli salepli yap. Dr oetker in salebi gayet iyi.
Ya yarına detoks gibi olsun istedim de bi baktım baya yemişim.yarına bari biraz vermiş olayım istedim de haftalık hedefime ulascagımı sanmıyorumSen hiç yemek yememişsin ki bence kayda değer şeyler ye ki krizler ortaya çıkmasın
Secenekleri yaz bakalim. Ona gore secelim.Ya kızlar yarın arkadaslarla Ramazan öncesi toplasıp dısarda yemek yicez sizce ben ne isteyeyim kendime
Aslinda izin diye bir durum yok ama ben senin yasadigin duyguyu biliyorum. N nscckts de biliyor. O tamamen kesti. Ben ise azaltmistim o donem. Sivi tatlilar benim kurtaricimdi. Simdi canim cekmiyor.Ya izin var mı salebe falan ben seviyorum..ya aslında tamamen bırakmam lazım tatlıyı azcık yesem hemen elim titriyo diyetteyken..
Ya yarına detoks gibi olsun istedim de bi baktım baya yemişim.yarına bari biraz vermiş olayım istedim de haftalık hedefime ulascagımı sanmıyorum
bugun yenı evlıyken evımı zıyarete gelen teyzeler ıcın gıyındıgım elbıse mı gıydımBu yarismada ben de varim. Oteki yarismada ne oldu goze mi geldim bilmiyorum. Bu yemeyle 200 gram veremiyordum . Bu yarismadaki adalet sistemi daha iyi oteki yarismadan daha iyi. Kilo alan eksiyi alacak. Yok oyle belese kupa.
baska dıyet topıgıne adını yazdıran mı varKizlar ;
Muttapa7555 N nscckts _Makaron_ zinnia krizantem3 tulipa M Mitsuomi P psishik pakizee
@ebrar1980
Su kurali tekrar hatirlatmakta yarar goruyorum.
5- Baska diyet topiklerinde sohbet edip burada listeye adini yazdirmak yasaktir. Yarisma suresince ana diyet topiginiz burasi olmalidir. Uye farkedildigi anda silinir.