Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

N nscckts
Sabah
2kayısı
Dogal tahinpekmez 1tatlı kaş.
7erik
Ögle
1domates
1dibek kahvesi
4kahveli leblebi
2parça lokum
2kayısı ve bolca çay
Arada yarım bardak evyapımı karadut suyu
Regl zamanlarım bu tatlı yeme istegimi tetikliyor olsamda kurtulsam yaa
Tatli istegi gelince sivi tatlilarla bastir. Sıcak cikolata yap. Kahveyi çikolatalı yap. Kahveyi tarcinli salepli yap. Dr oetker in salebi gayet iyi.

Ben daha gitmedim hala disardayim. Bugun gumus kilinden akrep burcu kolye ucu yaptim ama bitmedi. Bitince hediye edicem :)
resmını buraya atmayı unutma heee :)
kız serum kılo aldırıyor mu
bu hafta sadece yarım kg verebıldım de
bılıyorsun en az 1 kılo verırdım mutlaka
yememden kaynaklanan bırsey degıl
daha adet de olmadım
tek farklı olan sey ıkı gun ust uste yedıgım serum
olabılır mı ?

resmını buraya atmayı unutma heee :)
kız serum kılo aldırıyor mu
bu hafta sadece yarım kg verebıldım de
bılıyorsun en az 1 kılo verırdım mutlaka
yememden kaynaklanan bırsey degıl
daha adet de olmadım
tek farklı olan sey ıkı gun ust uste yedıgım serum
olabılır mı ?
Tabi ki atarım :)
Benim bildiğim serum sekerli su kaybolan mineraller icin. tulipa tulipa hemşire oldugu icin daha iyi bilir.

Her hafta kilo veremezsin nisa. Yarim kilo bile iyi su an.

Tabi ki atarım :)
Benim bildiğim serum sekerli su kaybolan mineraller icin. tulipa tulipa hemşire oldugu icin daha iyi bilir.

Her hafta kilo veremezsin nisa. Yarim kilo bile iyi su an.
hos haftalık hedefıme yakınım da
bende hala her hafta en az 1 kg gıdecek kılo var
durması en korktugum sey
kılo vermem durursa motıvem duser bılıyorum

N nscckts
Sabah
2kayısı
Dogal tahinpekmez 1tatlı kaş.
7erik
Ögle
1domates
1dibek kahvesi
4kahveli leblebi
2parça lokum
2kayısı ve bolca çay
Arada yarım bardak evyapımı karadut suyu
Regl zamanlarım bu tatlı yeme istegimi tetikliyor olsamda kurtulsam yaa
Sen hiç yemek yememişsin ki bence kayda değer şeyler ye ki krizler ortaya çıkmasın

hos haftalık hedefıme yakınım da
bende hala her hafta en az 1 kg gıdecek kılo var
durması en korktugum sey
kılo vermem durursa motıvem duser bılıyorum
Her hafta bi kilo gider de 1 kilodan fazlasini bekleme bazen.

Tek kupayi yine alirim diyorsun. :KK70:

İyi geceler kızlar ben kaçar yarın veli toplantısı var yemizlik var akşama menü paylaşmaya gelirim
Iyi geceler fatma gorusuruz. :cool:Benim icin gece daha yeni basliyor. Daha vis a vis izliycem , odev yapicam vs vs. :süslü:

14 mayis 2018 menusu N nscckts

9:30 hindibaa

10:30 hindiba

11:00 yulaf ezmesi+ 8 badem + hindistan cevizi sutu

14:10 hindibaa icecegi

15:26 bi kase cacik + bir tabak haslanmis karisik ( brokoli+ biber +tatli patates )

17:00 soya latte

17:30 buzlu latte

22:30 hindibaa icecegi.

23:30 bir kase yogurt

00:00 bitki cayi

Her hafta bi kilo gider de 1 kilodan fazlasini bekleme bazen.

Tek kupayi yine alirim diyorsun. :KK70:

Iyi geceler fatma gorusuruz. :cool:Benim icin gece daha yeni basliyor. Daha vis a vis izliycem , odev yapicam vs vs. :süslü:
gıtmek zorunda :KK70:
hele bı gıtmesın o kılo
yıne tum kupalar bende olacak :)

Tatli istegi gelince sivi tatlilarla bastir. Sıcak cikolata yap. Kahveyi çikolatalı yap. Kahveyi tarcinli salepli yap. Dr oetker in salebi gayet iyi.
Ya izin var mı salebe falan ben seviyorum..ya aslında tamamen bırakmam lazım tatlıyı azcık yesem hemen elim titriyo diyetteyken..
Sen hiç yemek yememişsin ki bence kayda değer şeyler ye ki krizler ortaya çıkmasın
Ya yarına detoks gibi olsun istedim de bi baktım baya yemişim.yarına bari biraz vermiş olayım istedim de haftalık hedefime ulascagımı sanmıyorum

Ya kızlar yarın arkadaslarla Ramazan öncesi toplasıp dısarda yemek yicez sizce ben ne isteyeyim kendime
Secenekleri yaz bakalim. Ona gore secelim. :KK53:

Ya izin var mı salebe falan ben seviyorum..ya aslında tamamen bırakmam lazım tatlıyı azcık yesem hemen elim titriyo diyetteyken..

Ya yarına detoks gibi olsun istedim de bi baktım baya yemişim.yarına bari biraz vermiş olayım istedim de haftalık hedefime ulascagımı sanmıyorum
Aslinda izin diye bir durum yok ama ben senin yasadigin duyguyu biliyorum. N nscckts de biliyor. O tamamen kesti. Ben ise azaltmistim o donem. Sivi tatlilar benim kurtaricimdi. Simdi canim cekmiyor.

Yalniz meyveyi de bir sure kesmek gerekiyor.

Bu yarismada ben de varim. :KK53: Oteki yarismada ne oldu goze mi geldim bilmiyorum. Bu yemeyle 200 gram veremiyordum . :confused:Bu yarismadaki adalet sistemi daha iyi oteki yarismadan daha iyi. :KK19:Kilo alan eksiyi alacak. Yok oyle belese kupa. :KK70:
bugun yenı evlıyken evımı zıyarete gelen teyzeler ıcın gıyındıgım elbıse mı gıydım
ozamanlar 65 kıloydum
80 kıloyla nasıl sıgdım o elbıseye gercekden saskınım :KK70:

Kizlar ;
Muttapa7555 Muttapa7555 N nscckts _Makaron_ _Makaron_ zinnia zinnia krizantem3 krizantem3 tulipa tulipa M Mitsuomi P psishik pakizee pakizee

@ebrar1980
Su kurali tekrar hatirlatmakta yarar goruyorum. :KK14:

5- Baska diyet topiklerinde sohbet edip burada listeye adini yazdirmak yasaktir. Yarisma suresince ana diyet topiginiz burasi olmalidir. Uye farkedildigi anda silinir.
baska dıyet topıgıne adını yazdıran mı var
ben bu topıgın sahıbı olsam baska dıyet grubuna adını yazdıranı burdan derhal cıkarırdım hıc acımazdım gıtsın orda devam etsın derdım

sen nıye bukadar ınsaflısın :KK70:

X