- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Niye geldin niye gidiyon.
Tabi ki isimizi kis tutalim yaz cikarsa bahtimiza.
Su/sivi icim miktarini arttirdin mi? [/QUOTİ
İçebildiğim kadar içiyorum 2,5 litreyi buluyor aslında
Anam yok kfc yemiyom artık tekliflere de hayır diyorum benim için nasıl büyük başarı anlatamam :)Gecmis olsun zeyna zerdecal ve zencefil iyi geliyor oksuruge. Oksuruk konusunda master yapiyorum arada.
Yoo lahmacuna karsi degilim ben. Yasaklayinca cekici geliyor ye gitsin ama KFC bi daha yok sana .
Ufaklik daha iyi umarim. Senin ayagin nasil oldu. Mikrop filan kapmasin dikkat et.
N nscckts yanilmiyorsam gecen hafta 4 kilo birden verdin. 1-1.5 hadi 2 olsun ama 2 den fazlasi vucut yipraniyor.
Hocam kilo verdim ya bol bol dondurma yemek caiz midir demeye gelmiştim seni kızdırmıyayım dedim gittimNiye geldin niye gidiyon.
Afiyet olsun NisEki Görüntüle 2146330
Kahve keyfi :)
Afiyet olsun Nis
Benim işler bitecek deeee kahve yapıp içcem deeee ohooo
1 porsiyon gerçek Maraş dondurması yiyebilirsin paketlenmiş dondurma krema yemedik ten sonra birşey olmaz sen koruma dönemindesinHocam kilo verdim ya bol bol dondurma yemek caiz midir demeye gelmiştim seni kızdırmıyayım dedim gittim
Meraba kızlar:) diyet nasıl gidiyor ben şimdi domates yiyorum:))
Şahsen bende iyi gidiyor ama kilo veremedim bu haftaMeraba kızlar:) diyet nasıl gidiyor ben şimdi domates yiyorum:))
Bendede regl öncesi siskinliği olacak sanırım cok az kilo vermiş olacam:/Şahsen bende iyi gidiyor ama kilo veremedim bu hafta
Sanırım hem serumlarin etkisi hemde adet olucam her adet dönemim şişkin geçiyor
Birde geçen hafta 4 kilo verince bu hafta yavaş gitti böyle olacağını tahmin etmiştim