-
- Konu Sahibi AklinYolu1
ıyı olcak ıyı olacak sadece bıraz sabır :)
Fena degil
İnsallah canım:)cok umutluyum bu seferıyı olcak ıyı olacak sadece bıraz sabır :)
kilo avcılarıyız bız
Aramadı totoş ben de sildim :))Kiz yoksam o sahisla mi iciyorsun.
Halkadan lokuma mi gectin .Menüm
Sabah
1yumurtadan menemen
Çeçil peyniri cok az beyaz peynir
Bir hurma
7erik
Aksam
Fırında sebzeli tavuk bi porsiyon
2parca lokum:$
Spor
8000 adım
Aramadı totoş ben de sildim :))
Benim bu kez iyi gidiyor. Kendimi astim sebze corbasi yapiyorum.ee kızlar nasıl gıdıyor dıyet
Aynen kankiHalkadan lokuma mi gectin .
Totos olanlari silin bekleme yapmasinlar.
Benim bu kez iyi gidiyor. Kendimi astim sebze corbasi yapiyorum.
Bosver kilona bak sen. Bes haftada 72 mi dedin. 69 yap sunu.Aynen kanki
Kızlar ayıptır demesi siz de kabız oluyor musunuz?
Kızlar ayıptır demesi siz de kabız oluyor musunuz?
Böyle böyle azaltcam işteHalkadan lokuma mi gectin .
walla ben dün kuru kayısı ve hurma bu yüzden yedim iyi geliyor:)Kızlar ayıptır demesi siz de kabız oluyor musunuz?
Lokumdan neye gececeksin acaba. Bir hurma iyi gider.Böyle böyle azaltcam işte
walla ben dün kuru kayısı ve hurma bu yüzden yedim iyi geliyor:)
Ya tüm sehirlerden organik ürünler gelmişti aldık azıcık tadına baktım yaniiiLokumdan neye gececeksin acaba. Bir hurma iyi gider.
Malatya'dan kayisi , Corum'dan lebleli geldi diyorsun.Ya tüm sehirlerden organik ürünler gelmişti aldık azıcık tadına baktım yaniii
He aynen öyle daha neler nelerMalatya'dan kayisi , Corum'dan lebleli geldi diyorsun.
Bi sure tatliyi tamamen kesmen gerek yoksa tatli yeme ihtiyacindan kurtulamazsin.He aynen öyle daha neler neler
Cok dogru tamamen bırakırım İnsallah:)Bi sure tatliyi tamamen kesmen gerek yoksa tatli yeme ihtiyacindan kurtulamazsin.
Ayni seyi benim de latte icin yapmam gerek ama yapmiyorum. Yapamiyorum daha dogrusu.
maras dondurmasıda vardı ama kendime hakim olup almadım:))Bi sure tatliyi tamamen kesmen gerek yoksa tatli yeme ihtiyacindan kurtulamazsin.
Ayni seyi benim de latte icin yapmam gerek ama yapmiyorum. Yapamiyorum daha dogrusu.
Hadi bakalim , yarin yeni bi gun.Cok dogru tamamen bırakırım İnsallah:)
Carsambaya kadar 68.8olmak zorundayımmmmHadi bakalim , yarin yeni bi gun.