- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Antep baklavasi da var miydi. Aslinda dondurma lokumdan cok daha iyi ama su asamada degil.maras dondurmasıda vardı ama kendime hakim olup almadım:))
Tatliyi biraksan rahat olursun.Carsambaya kadar 68.8olmak zorundayımmmm
Baklava görmedim bitmiş olabilirAntep baklavasi da var miydi. Aslinda dondurma lokumdan cok daha iyi ama su asamada degil.
Tatliyi biraksan rahat olursun.
Yaglar oyle olmuyor kaliyor vucutta en olmadik yere gidiyor.Baklava görmedim bitmiş olabilir
Ama lokumu cayla yedim erir gitmiştir o eheheh
Anlatmaya gerek yok diyosunYaglar oyle olmuyor kaliyor vucutta en olmadik yere gidiyor.
Soldaki yag ile ayni miktarda kas . farki goruyorsun.
Ben tatliyi cok seven biriydim hala da severim . Tatli istegim gelmesin diye meyve bile yemiyorum .Anlatmaya gerek yok diyosunRamazanda zaten tatlı yapmam eger bi yerde rastlasırsakda kendilerinden uzak durma niyetindeyim
Zaten tatlı yedikçe yiyor insan yemezsede canı hiç istemiyor:)kilo vermede tatlı en önemli etken gerçektenBen tatliyi cok seven biriydim hala da severim . Tatli istegim gelmesin diye meyve bile yemiyorum .
Insulin direnci maalesef boyle bi sey. Yedikce doymuyorsun , doymadikca yiyorsun.
Ahhh bi de kahveyi biraksam tam olacak ama onu da azalttim baya. Buna da sukur.
1.62 boy yaş 21 hedef 53 canım:)Arkadaslar boyle bir tablomuz vardi, hesaplanmasini isteyen boyunu , yasini , hedefini yazabilir. Eski yarismacilarin bilgileri bende var.
Eki Görüntüle 2146032
Oteki yeni arkadaslar da yazsin da toplu yapayim mitsu.1.62 boy yaş 21 hedef 53 canım:)
Hee yaaa
Ohh yarasin ama bira gobegi de yapma be zeyna. Gerci ben de lattekolik olaraktan fazla konusmayayim.Hee yaaa
Bi akadasim 10 yildir calistigi yerden cikarmislar
Onunla dertlesiyom
Halaa konusuyoz
Cis yapmaya tuyunce size yazdim
tamamdır:)Oteki yeni arkadaslar da yazsin da toplu yapayim mitsu.
Gerci onlar yazana kadar .tamamdır:)
Boy 1 65Arkadaslar boyle bir tablomuz vardi, hesaplanmasini isteyen boyunu , yasini , hedefini yazabilir. Eski yarismacilarin bilgileri bende var.
Benimde insülin direnci m var ilaç kullanıyorumBen tatliyi cok seven biriydim hala da severim . Tatli istegim gelmesin diye meyve bile yemiyorum .
Insulin direnci maalesef boyle bi sey. Yedikce doymuyorsun , doymadikca yiyorsun.
Ahhh bi de kahveyi biraksam tam olacak ama onu da azalttim baya. Buna da sukur.