- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.741
Zumba dan önce Starbucks a ugradim. Oturup soya lattemi iciyorum. Kahve gibisi yok:)
Yarin 58 lerle geliciigim. :)
Yarin 58 lerle geliciigim. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadelle ne kııııızzzz
Yarın tartı fotolarını heyecanla bekliyor oluciiim
Aynen sabah kilosu. Tercihen wc ye gidilmis olani ve elbisesiz olani makbuldur:))
Allah korusun yok
Haklısın ama kaç gündür bu ikinci doyduğum öğünüm
Benim uzerimde bi t shirt bi de tayt oluyor . 500 gram yapıyor :)hayır elbise 1 kg fark eder mi bende ediyor kışın üç edecek gibi
Haklısın canım benimKeşke uzun sürse ama en hızlı acıktıran yiyeceklerden biri o gözleme, tecrübeyle sabit
Kız ne gözlemesi yeme bak yarına yarım kilo gidecek ay başka şey ye bariAç aç olmuyo
Bir gözleme yicem
Ne diyorlar experience is talking:)Keşke uzun sürse ama en hızlı acıktıran yiyeceklerden biri o gözleme, tecrübeyle sabit
Yedi bile kurtaramadık :)Kız ne gözlemesi yeme bak yarına yarım kilo gidecek ay başka şey ye bari
Benim uzerimde bi t shirt bi de tayt oluyor . 500 gram yapıyor :)
Esofman yerinde ağırdır :))
Napıyon disarda mi çekiliyorsun. :)yağmur dinmiyor yağmurluk giyiyorum ben
Ne diyorlar experience is talking:)
Yedi bile kurtaramadık :)
Bunu da anlamayan olursa bana haber etsin. Kafasina vurayım :)Menüler şahane diyecem ama laf soktu olacak direk söylüyorum ben en güzeli bana kırışmayın olur mu kırılan olursa da söylesin gönlünü alayım:))
Yediğiniz çikolata vücudunuzda 5 saat yağ yakımını durdurup depolama evresini başlatıyor. Ben kendi kalorisini yakmaktan bahsetmiyorum. Sonrasında yediğiniz sebze yogurt her ne ise onları depoluyor.
Gelelim gözlemeye vücut diyor ki aha kolay yakıt geldi yağlar dursun yakmayayım yani karbonhidrat içindeki şeker tatlı olmasında bahsetmiyorum insüline diyorki çalış bakalım oda tamam dur ben yağ depo yapayım gönüle diyor. Eee noldu gitti bütün çaba vücut düzeni... yapmayın yemeyin acıktıysanız yumurtayla yoğurtla salatayla doyun inanın daha çok tok tutuyor bana kızan olabilir dediğim gibi haber etsin gönlünü alayım
Kız yağmurlukla mı tartılıyon :)yağmur dinmiyor yağmurluk giyiyorum ben
Kız yağmurlukla mı tartılıyon :)
Ben laf söylerim dayak işi sende:)))Bunu da anlamayan olursa bana haber etsin. Kafasina vurayım :)