- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.681
Allah kolaylık versin canım ya resmi işlerde hep bi sistem olmaz zatenDün randevum vardı geldim sistem yoktu
Bugün geldim sıra var işe geç kaldım ufff
Afiyet olsun ben koca kişisini bekliyorum patates kızartması istedi yapıcaz mecbur...Haydi kelebekleer ben kahvaltı yapmaya gidiyorum uyanııın
Sizede afiyet olsun canımAfiyet olsun ben koca kişisini bekliyorum patates kızartması istedi yapıcaz mecbur...
Haydi halaya o zamanDune gore -300 cikmisim. Hedefime ulastim gibi.
58.9 du hedefim.
Biz de hedeflerden bir kupa aliyoruz. Bir kupaya hayir demem.Haydi halaya o zaman
Kupa mıı en sevdiğim ben de yarın alıcaamBiz de hedeflerden bir kupa aliyoruz. Bir kupaya hayir demem.
Hedefin altinda olursan neden olmasin.Kupa mıı en sevdiğim ben de yarın alıcaam
Allah kolaylık versin canım ya resmi işlerde hep bi sistem olmaz zaten
19 Haziran 2018 MenusuMuttapa7555
Sabah : Bir avuc kabak cekirdegi. badem + hindibaa
Oglen : zerdecal latte + frappe latte
Aksam : Bir kumpir patatesi + 1 bardak ayran
Ara : 1 kase yogurt
Ara : 2 domates
Gunaydin gunaydin,
Bugun bi tek zumbam var ama hastaneye gidip ilaclarimi da almam gerek. Yine kosusturucam yani biraz cunku ikisi de sacma sapan yerlerde.
Aynen tadini da seviyorum. Salatalikla ayni hissi paylasmiyorum .Domates vazgeçilmezlerin arasında bu ara
Son gune kadar gitmiycem gitmiycem de.Ne güzel hareketli bi hayatın var
Ben horon kursuna gideceğim dedim kurs kapandı
Fatmacim bir tarti hatirlatmasi yapayim ben.Esenmine bahtsız bedevi:)))
Bence de çok erken yersen akşama açıkır saldırırsın
Sabah aç olmuyorum ac değilken yemek cok saçma.Ha nescafesiz gune başlayamam .Bugun kahvaltı ettim evdekiler ederken mantarlı menemen gibi birsey yumurtasız çeyrek simitle yedim.19.06.2018 Akşama yerim biraz da.Bir neskafe içecek simdi acılayım.Ramazanda encok onun zorluğunu cektim